- 12 Nisan 2009
- 8.238
- 29.010
- 1.073
- 43
Ev yapimi profiterolTatlıyi birtek ben mi merak ettimAfiyet olsun canım
️
️
️
️
️
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev yapimi profiterolTatlıyi birtek ben mi merak ettimAfiyet olsun canım
️
️
️
️
️
![]()
Aman Allah korusun, şifa versinBilmiyorum ki sabah iyi gun içinde düşüyorum
Yine helikobakter mi aktiflesti acaba diye dusunmeye basladim
Afiyet olsun canım çok severimEv yapimi profiterol
Hangisini sevmiyon tatlı canavarıAfiyet olsun canım çok severim![]()
Afiyet olsun canımEv yapimi profiterol
Zaten amaç tika basa yemek degil ben 1 sabah 1 aksam yiyordum öglen de yicem o kadarBalım çok yazaten ek gıda ile birlikte cokta kasmamak lazım gibi
![]()
Ben de 2 öğün yiyorum nadir 3 öğün yedigim cocuktan firsat bulamiyorum zaten. Aslinda emzirince de kalori yakiyoruz doktor da sütün kalitesi ve miktari için sanirim öyle söylüyor. Diyetisyene bir ara sorsana kaç kaloriymiş merak ettim. Benim arkadaslar var sütü artsin diye tüm gün yiyorlarBen kaç kalori alıyorum acaba? Diyetisyen emziren anne diyeti olarak verdi herhalde uygundur diye asla kalori hesabına girmiyorum listeye uyuyorum sadece. Diyetisyen bana da 3 öğün verdi ama ben pek 3 öğün yapmıyorum 2 öğün yapıp listedeki şeyleri 2 öğünde yiyorum öyle daha rahat ediyorum
Ooo buraya can gelmiş ne güzel bir giriş maşallahAfiyet olsun menü güzel bence, akşamki mantı da az zaten.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.
Afiyet olsun güzel menü. Bence aç kalmak çok da işe yarayan bir yöntem değil, böylesi güzel olmuş.
Afiyet olsun, güzel bir menü.
Afiyet olsun, güzel menü.
Afiyet olsun, su yatana kadar büyük ihtimalle artar.
Afiyet olsun,menü ver spor çok güzel.
Neden kullanmıyorsun canımHepsinin usulu farklimi acaba .Ben henuz ilac kullanmiyorum
Afiyet olsunMenüm şöyle arkadaşlar
Sabah okulda
6 tane çiğ köfte
Yarım lavaş
Öğle
Tavuk sote salata
Ara
1 avuç kaju
Akşam
3 yk yulaf
1 muz ve kakao ile yapılan puding
12 bin adım spor
2lt su
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demekki canımBendede insulin direnci var bitter cikolata piko vs verdi![]()
Beynini kimseye elletme![]()
Çok şükür daha iyiyimŞimdi nasılsın?
Hah aynen öyleZaten amaç tika basa yemek degil ben 1 sabah 1 aksam yiyordum öglen de yicem o kadarilla 1800 kaloriye tamamlicam diye ugrasirsam agir yaşamlara katilmaya hak kazanirim
![]()
Mavi daima maviAfiyet olsun hasmavişim️
️
️
️
️
![]()