Seninkiler de az kaldı sağlıkla evlerine dönsünler5 ya da 6 Mart canım![]()

Benimki hava değişimi olmuştu yeni yeni kendini toparlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkiler de az kaldı sağlıkla evlerine dönsünler5 ya da 6 Mart canım![]()
Sağol canım teşekkürlerAyy çok geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun canım28 Şubat menüm
Elhan
Cordelia @serap911
Kahvaltı: 2 dilim uno denge, peynir, zeytin, 2 çeri domates 4 adet zeytin 2 haşlama yumurta
Akşam : 19:30 bir portakal
Akşam 22:30 bir avuç fındık 2 adet hurma
Spor yok tüm gün yattım tansiyonum yüksek bir ara acile gittim serum dil altı şimdi biraz daha iyiyim
@Mthn83 bana takılan serumun yarısı damardan çıkmış kolumun içine dolmuş farkedemedim kolum şişti bandaj yaptılar hala şiş bişey olur muuu
Yada anlayan arkadaş varsa yanıtlasın
Ben de endişeliyim. Annem kan ilacı kullanıyor b vitamini d vitamini babam prostat ile uğraşıyor. Bir de başka bir şey olmaz inşallah. Senin ailene de çok geçmiş olsunSeninkiler de az kaldı sağlıkla evlerine dönsünler
Benimki hava değişimi olmuştu yeni yeni kendini toparlıyor
Afiyet olsun28.02.2024 menü
Sabah 8.30
Sade americano
12.00
Yemeğin suyu yenmesi ekmek de yemedim yanında
Eki Görüntüle 3394524
14-16 arası
Yarım kırmızı elma ve
Eki Görüntüle 3394526
19.00
Köri soslu tavuklu salata
3 yk kısır
20.30
Bir kupa şekersiz çay
Su:2.5
Elhan
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
İyiyim canım çok şüküruranus35 nasıl oldun canım?
İnsan endişeleniyor evet, yurt dışı olunca. bişeycik olmaz ama, hem hava değişimi hem klimalar etkileniyorlar birde koşturmaları çok oluyor gelince dinlenmeleri lazım sadece o kadarBen de endişeliyim. Annem kan ilacı kullanıyor b vitamini d vitamini babam prostat ile uğraşıyor. Bir de başka bir şey olmaz inşallah. Senin ailene de çok geçmiş olsun![]()
İyi olmana çok sevindim canımİyiyim canım çok şükürhaftasonu evime dönücem inşallah tekrar kaldığım yerden diyet spor tam gaz devam
![]()
Gözün aydınTorunların yarısı geldi, diğer yarı cuma günü gelecek
Allah yardımcım olsun![]()
Oohh ne güzel curcuna var deseneTorunların yarısı geldi, diğer yarı cuma günü gelecek
Kolay gelsin canımTorunların yarısı geldi, diğer yarı cuma günü gelecek
Nasıl oluyor kabak detoksu rica etsem bilgi alabilirmiyimEvde Leslie yaptım iki gün ama bugün fırsat olmadı dışarda olunca
Ya bu arada kabak çorbası detoksu yaptın mı hiç
Afiyet olsun28.02.2024 menü
Sabah 8.30
Sade americano
12.00
Yemeğin suyu yenmesi ekmek de yemedim yanında
Eki Görüntüle 3394524
14-16 arası
Yarım kırmızı elma ve
Eki Görüntüle 3394526
19.00
Köri soslu tavuklu salata
3 yk kısır
20.30
Bir kupa şekersiz çay
Su:2.5
Elhan
A a gerçekten mi ise yaiyor mu deneyeyim bakım yarına yada coooook canm çektiğinde yapayım teşekkürAfiyet olsun canımFıstığı her defasında bir iki azalt. Yerken yanına şeker oranı düşük bir meyve de ekle. Yokluğunu hissetmezsin.
Evet farkındayım çok girip mesajların tamamını okuyamıyorum biraz yoğunum gezmedeydim bugün yine yarında varKayıp balık gelmiş hoş gelmiş️
![]()
Teşekkür ederim umarım işe yararAfiyet olsun menü güzel bence, akşamki mantı da az zaten.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.
Afiyet olsun güzel menü. Bence aç kalmak çok da işe yarayan bir yöntem değil, böylesi güzel olmuş.
Afiyet olsun, güzel bir menü.
Afiyet olsun, güzel menü.
Afiyet olsun, su yatana kadar büyük ihtimalle artar.
Afiyet olsun,menü ver spor çok güzel.