• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LenaG LenaG tomrs tomrs

13 Ekim Pazar

Sabah 9: 30

650 kalorilik Kahvaltı

(70 kalorisi recelden , çoğunluğu saglikli seyler ama cok cesit yiyince kalori de cok oldu)

Ara: yesil cay,kahve

16:00
150 g tavuk kavurma
2 kase yayla corba
Roka
10 yesil zeytin ( yeni kurdum tadina tuzana baktim)

Toplamda 1200

Yürüyüş
: bugun yok malesef

@Lotus1234 bu hafta etiketlemeyim seni , önümüzdeki haftalarda tekrar kapışırız olur mu :KK19: etiket sayisi arttikca yazmaya üşeniyorum:olamaz:
Afiyet olsun canm,menü güzel pazar olmasi icabiyla çeşit çok olabiliyor erken de bırakmıssin çok iyi

Dün yogundum tarlada geçti günüm coooook yorulmusum çok
Menüm
Sabah 7 gibi iki adet badem,iki lokma şeftali cezerye, yarım muz
10 da
haşlanmış yumurta bir adet,bir dilim ekmek, 5zeytin,kk peynir,iki YK sogurme,

Öğleden sonra 2 de
Haşlanmış patates haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek domates,3 parça turşu,
Birkaç parça Tarhana cips ,
Akşam 7 de
Yarım et dürüm,acı turşu,bir bardak ayran

Ara ara tarlada fıstık yedim 🙈

LenaG LenaG , Cakinin Gelini Cakinin Gelini

Benden de günaydın herkese:KK24:

Bugün implantin kaplamasi takilacak , gitmisken diger ağrıyan disi de gosteririm. Dün gece yine agri kesici içtim 😅

Kilom 81.6 olarak devam ediyor. Ama daha bir hırslıyım😼 Asıl şimdi başlıyoruz diyorum 😼 hizli giden 4 kilo son aldigim kiloydu.En son Ağustosta bu kilodaydim . 20 Nisanda 78.4e inmistim. 78 baska bir baraj olabilir.

Devam ediyoruuuuz !!!:KK73::KK73::KK73:

Dün yogundum tarlada geçti günüm coooook yorulmusum çok
Menüm
Sabah 7 gibi iki adet badem,iki lokma şeftali cezerye, yarım muz
10 da
haşlanmış yumurta bir adet,bir dilim ekmek, 5zeytin,kk peynir,iki YK sogurme,

Öğleden sonra 2 de
Haşlanmış patates haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek domates,3 parça turşu,
Birkaç parça Tarhana cips ,
Akşam 7 de
Yarım et dürüm,acı turşu,bir bardak ayran

Ara ara tarlada fıstık yedim 🙈

LenaG LenaG , Cakinin Gelini Cakinin Gelini
Görünende cok birsey yok , gorunmeyenleri bilmem 😁 bugun tursu, patates olmazsa dürüm gibi seyler de ikindiden sonraya kalmazsa yine kilo vermis olursun inşallah

Afiyet olsun ❤️ işte buu iradene sağlık 💪

Afiyet olsun c.tesi meyveler fazla geldi gözüme ve bugün de akşam pilav,ekmek,çorba hep aynı tür ❤️

Afiyet olsun ayva ve elma bir ara öğün bitter ve badem bir ara öğün biraz fazla olmuş. Akşam da 8 yk senin kilon için fazla kaçıyor maks.5 yk yeterli çünkü çorba ve ekmek de var. ❤️

Afiyet olsun canım güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel menü ❤️ spor da çok iyi 💪

Afiyet olsun patates üst üste olmuş ❤️ geçmiş olsun 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyer olsun acıkmadıysan ne güzel de yine de öğün atlama canım yoğurt ve 1 meyve de yiyebilirsin veya 2 karabuğday patlağına labne sürebilirsin ❤️

Afiyet olsun fazla olmuş genel olarak. Hadi bir toparlanalım canım 💪💪💪
Sağol kaptanım🥰
Günaydın herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum ama en çok bizim takıma 🤭🤣

Gece refl oldum agresifim kompleksliyim gerginim uleyn 😒

Yarınki tartıdan ben mesul değil bilginize efenim 🤣
Ay bende dün sabah regl oldum😃

İnşallah ödem yapmaz. Hem artı çıksam bile biliyorum ki reglden,yoksa menüm çok az

LenaG LenaG dolar milyoneri dolar milyoneri
IMG_6876.webp
Hesaba göre aldığım kalori 766
Spor ile yaktığım kalori 659😃
Bu hafta baya umutluyum bakalım regl yan çizmezse tabi😂

günaydın kızlar
dün çok motiveydim, ama akşam biraz kaçırdım ve bu sabah artı çıktım canım çok sıkkın :/
oysaki yürüyüşümü tamamlamıştım.
Sabah: 09.30 yarım simit sade omlet peynir domates
12:00 1 türk kahvesi
14:00 1 activa narlı yeşil çaylı prebiyotik
18:00 300 gr fırında somon, fırında patates havuç soğan garnitürleri - yeşillikli salata - 1,5 kadeh şarap içtim.
su 2 lt tempolu yarım saat yürüyüş gerisi çocuğun yemeği gezmesiyle atılan adımlarla 8bini geçkin adım.
Ki saati taktığımda 2 falandı anca şarj oldu o adımlar 9-10 bindir yani
ama sabah artı çıktım bir daha alkol almıycam yaaa çok üzüldüm gerçekten.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-10-14 at 11.04.36 (1).webp
    WhatsApp Image 2024-10-14 at 11.04.36 (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 12
Ayy ne zamanlardi internette ekmek yapma videolari viral olmustu ben de denedim ama ekmek degilde sanki tugla ysptim😅duvara atsam taşi deler😅sonra ekmek yapmaya küstüm artik

Canım herkes en kötüsünü yapa yapa en iyisini yapmayı öğreniyor. Benimde ilk yaptıklarım iyi olmuyordu. Şimdi evdekiler fırın ekmeğini yemiyorlar. 1 haftalık bazlama yapıyorum çıkarıp çıkarıp yiyorlar. Kendimede ya çavdarli ya kepekli yapıyorum yada mısır unu ile yapıyorum. Bende tekrar kendine bir şans ver

Kızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.

Kızlar iyi aksamlar valla bugünde tuhaf ve saçma bir menüm var alçak pozisyon sürünüyorum. Çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakiyorum :ruh:
Yarın itibariyle sebze vs toparlanmak lazım
Sabah kefir chia tohumlu
Ara 2 galeta çay 2 ceviz
Öğle akşam 2 dilim t.b ev pizzası yarim mandalina
Acikirsam yoğurt yerimn
Su 2litre ancak içtim
LenaG LenaG @nurovic

İyi aksamlar grubun güzelleri bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 1 bardak kefir 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1/2 avokado 2 3 ceviz ile shoothie. Avakadonun tadını sevmeyenler denesin

Ara 1 şekersiz kahve 1 kare bitter %85

Ara 1 muz

Akşam 17.00 gibi 3 dilim palamut tavada bollll salata 2 acı biber turşusu 1 dilim ekmek limonlu soda ( sekersiz)
8 gibi ya bitki çayı ya hindiba kahvesi içerim
Su 3litre olur
6500 adım
LenaG LenaG @nurovic

İyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.

Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok 🙈

LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini 🌺

Kızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.

merhaba
öncelikle geçen hafta hastaydın onun hala şişkinliği olabilir çok moralini bozma
sonrasında bence, yani kendimden de özellikle dün gördüğüm kadarıyla, akşam yemek balık ve salata da olsa böyle doyunca sabah tartıda artı yansıyor.
akşam menülerindeki ekmeği yeme bence. Eğer iyileştiysen, hastalığin tamamen bittiyse bi kaç gün gerçekten aç yat.
aç yatmadan asla asla olmuyor yaaa. yani akşam yediğini öğlen ye mesela. Çünkü günlük yemeğin hiç de fazla değil gerçekten.

bir de spor en kolayından yürüyüş. Günlük yarım saat tempolu başlayarak totalde 8bin adımı geçersen bak nasıl gidiyor kilolar.

merhaba
öncelikle geçen hafta hastaydın onun hala şişkinliği olabilir çok moralini bozma
sonrasında bence, yani kendimden de özellikle dün gördüğüm kadarıyla, akşam yemek balık ve salata da olsa böyle doyunca sabah tartıda artı yansıyor.
akşam menülerindeki ekmeği yeme bence. Eğer iyileştiysen, hastalığin tamamen bittiyse bi kaç gün gerçekten aç yat.
aç yatmadan asla asla olmuyor yaaa. yani akşam yediğini öğlen ye mesela. Çünkü günlük yemeğin hiç de fazla değil gerçekten.

bir de spor en kolayından yürüyüş. Günlük yarım saat tempolu başlayarak totalde 8bin adımı geçersen bak nasıl gidiyor kilolar.

Canım çok haklusin bende o şekil deneyeceğim akşam salata çeşitleri hafif geçireceğim bu hafta. Valla olmadı cumartesi günü kendime KIBRIS TATLISI yapar yerim 😅

Back
X