- 25 Ağustos 2019
- 61.846
- 117.494
- 698
- 31
çook güzel gidiyorsuunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook güzel gidiyorsuunnn
Afiyet olsun canm,menü güzel pazar olmasi icabiyla çeşit çok olabiliyor erken de bırakmıssin çok iyiLenaG
tomrs
13 Ekim Pazar
Sabah 9: 30
650 kalorilik Kahvaltı
(70 kalorisi recelden , çoğunluğu saglikli seyler ama cok cesit yiyince kalori de cok oldu)
Ara: yesil cay,kahve
16:00
150 g tavuk kavurma
2 kase yayla corba
Roka
10 yesil zeytin ( yeni kurdum tadina tuzana baktim)
Toplamda 1200
Yürüyüş: bugun yok malesef
@Lotus1234 bu hafta etiketlemeyim seni , önümüzdeki haftalarda tekrar kapışırız olur muetiket sayisi arttikca yazmaya üşeniyorum
![]()
Görünende cok birsey yok , gorunmeyenleri bilmemDün yogundum tarlada geçti günüm coooook yorulmusum çok
Menüm
Sabah 7 gibi iki adet badem,iki lokma şeftali cezerye, yarım muz
10 da
haşlanmış yumurta bir adet,bir dilim ekmek, 5zeytin,kk peynir,iki YK sogurme,
Öğleden sonra 2 de
Haşlanmış patates haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek domates,3 parça turşu,
Birkaç parça Tarhana cips ,
Akşam 7 de
Yarım et dürüm,acı turşu,bir bardak ayran
Ara ara tarlada fıstık yedim
LenaG ,
Cakinin Gelini
Sağol kaptanımAfiyet olsunişte buu iradene sağlık
Afiyet olsun c.tesi meyveler fazla geldi gözüme ve bugün de akşam pilav,ekmek,çorba hep aynı tür
Afiyet olsun ayva ve elma bir ara öğün bitter ve badem bir ara öğün biraz fazla olmuş. Akşam da 8 yk senin kilon için fazla kaçıyor maks.5 yk yeterli çünkü çorba ve ekmek de var.
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun güzel menüspor da çok iyi
Afiyet olsun patates üst üste olmuşgeçmiş olsun
Afiyet olsun
Afiyer olsun acıkmadıysan ne güzel de yine de öğün atlama canım yoğurt ve 1 meyve de yiyebilirsin veya 2 karabuğday patlağına labne sürebilirsin
Afiyet olsun fazla olmuş genel olarak. Hadi bir toparlanalım canım![]()
Ay bende dün sabah regl oldumGünaydın herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum ama en çok bizim takıma
Gece refl oldum agresifim kompleksliyim gerginim uleyn
Yarınki tartıdan ben mesul değil bilginize efenim![]()
Ayy ne zamanlardi internette ekmek yapma videolari viral olmustu ben de denedim ama ekmek degilde sanki tugla ysptimduvara atsam taşi deler
sonra ekmek yapmaya küstüm artik
Kızlar iyi aksamlar valla bugünde tuhaf ve saçma bir menüm var alçak pozisyon sürünüyorum. Çocuklar uyusun diye gözlerinin içine bakiyorum
Yarın itibariyle sebze vs toparlanmak lazım
Sabah kefir chia tohumlu
Ara 2 galeta çay 2 ceviz
Öğle akşam 2 dilim t.b ev pizzası yarim mandalina
Acikirsam yoğurt yerimn
Su 2litre ancak içtim
LenaG @nurovic
İyi aksamlar grubun güzelleri bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 1 bardak kefir 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1/2 avokado 2 3 ceviz ile shoothie. Avakadonun tadını sevmeyenler denesin
Ara 1 şekersiz kahve 1 kare bitter %85
Ara 1 muz
Akşam 17.00 gibi 3 dilim palamut tavada bollll salata 2 acı biber turşusu 1 dilim ekmek limonlu soda ( sekersiz)
8 gibi ya bitki çayı ya hindiba kahvesi içerim
Su 3litre olur
6500 adım
LenaG @nurovic
İyi aksamlar kızlarcim. Çok yoğun bir pazar günüydü. Ekmeğimi pisirdim. ( pandemiden beri kendim yapiyorum). Çocuklar kurabiye istedi tahinli cevizli kurabiye yaptım . Akşam yemeğimizde hazır . Menüyü yazıyorum.
Sabah 09.00 1 dilim k.ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos çay
Ara 12. Kahve 1 kurabiye
Öğle akşam birazdan yerim. 1 kepçe engelin çorbası, 2 dilim palamut yarım haşlanmış patates bol salata 1 dilim ekmek ve maden suyu içerim.
Su 3litreyi geçti.
Valla evde 4 döndüm spor başka yok
LenaG
Cakinin Gelini
![]()
Kızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.
merhaba
öncelikle geçen hafta hastaydın onun hala şişkinliği olabilir çok moralini bozma
sonrasında bence, yani kendimden de özellikle dün gördüğüm kadarıyla, akşam yemek balık ve salata da olsa böyle doyunca sabah tartıda artı yansıyor.
akşam menülerindeki ekmeği yeme bence. Eğer iyileştiysen, hastalığin tamamen bittiyse bi kaç gün gerçekten aç yat.
aç yatmadan asla asla olmuyor yaaa. yani akşam yediğini öğlen ye mesela. Çünkü günlük yemeğin hiç de fazla değil gerçekten.
bir de spor en kolayından yürüyüş. Günlük yarım saat tempolu başlayarak totalde 8bin adımı geçersen bak nasıl gidiyor kilolar.