Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sıkıntı değil canım

Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.

O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.

Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .
eşin avukat mı canım

Afiyet olsun❤️ sadece ara biraz fazla geldi ya meyveyi ya kıymalı karnabaharı tercih etsek olur 🥰

Canım menülerde kaptanlar etiketleniyor kaptanın,ben ve spor kaptanımız Boncuk2307 Boncuk2307

Vay güzel bir menü afiyet olsun ❤️

Canım çok merakımı cezbetti baya araştırdım evet bir ısıtma zorunluluğu var ev boşsa ama merkezi sistemse ve pay ölçerliyse belli bir dereceye kadar ısıtılıyormuş ama bağımsız kombide öyle görünmüyor eğer evde birileri olup bilerek açmasalardı komşu haklı fakat elinizde olmayan sebeplerden açamıyorsanız ve güvenlik de söz konusuysa pek şansı yok gibi yine de dava açma hakkı var tabi hakimin görüşü önemli burada iyi niyet kuralları devreye giriyormuş ona göre karar çıkıyormuş her davanın standart bir sonucu olmuyormuş
Bence bir danışmana sormakta fayda var

Afiyet olsun canım ❤️pek diyete uygun gibi gelmedi bu menü bana

Ben zencefil,bal,limonlu su diye biliyorum canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ porsiyon oranı fazla gibi mesela avokado çeyrek uygun,zeytin 5-6,bamyada 5-6 yk gibi

Afiyet olsun ❤️ pek diyet gibi gelmedi bana menü az olabilir porsiyon olarak ama içerik olarak yani

Afiyet olsun ❤️

İnşallah kapanmaz 🙏

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️ Çok geçmiş olsun bu hafta ben de reglden çok çektim inşallah kolay geçer senin 🙏
Bebişin ne derdi vardı acep gaz mı oldu ki

Günaydııınnn kokay gelsin ❤️

Günaydın canım sen nasılsın ?

Afiyet olsun genel menülerinden hayli farklı bir menü bebişe şifa olsun ❤️

Canım eğer yediğin karbonhidratsa hemen ödem oluyor gerçek kilo değildir ❤️

Günaydın kaptanım ❤️

Afiyet olsun ❤️sanki bu 🍷 ödülü c.tesi yapmıştın diye hatırlıyorum

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın canım sana da iyi haftalar olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️c.tesi baya ödüllü olmuş zaten pazar niye devam etti ki 🤷‍♀️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ooo canım benim dişlerimi var artık çok da sevimli oluyorlar 🥰

Günooo Jouuuu ❤️

Günaydın keleş ❤️
Pazara da 1 bardak daha sarktı :oops:

Kabak detoksuma başladım 😍ceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 Boncuk2307 sende durumlar nasıl IMG_20241202_140651_459.webp

Sıkıntı değil canım

Sormak lazım hocam . Evde var ise dukkanda da olması gerekli. Ama burası Türkiye. Yine de sormak lazım. Burada o tarz muhabbetler mahkemeler çok oluyor. Geçen eşim bahsetmişti.

O bizim ablamiz bı tane. Hele ben börek getirim de su böreği nasıl olur görün diyor. İki senedir birlikteyiz . Artık aile gibi olduk. Çok severim kendilerini.

Yok gelemem. Az önce samimi olduğum arkadaş diyor ki senin kadar dikkat etseydim şimdi 50 kiloydum. Napabilirim dedim benim bünye de böyle. Zor verip kolay alanlardanım. Ama ciddi ciddi o çok yiyor. Gerçi 80 e yaklaştım dedi geçende .
Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı :KK53:

Kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 13.00 70 gr kavurma +4mantar +1 yumurta ile omlet 1 parça peynir çay
Saat 15.00 beyaz çay demleniyor 😉
Saat 18.00 1 tabak buharda karnabahar 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 ıhlamur içerim
1litre dukan + 2litre su
LenaG LenaG

Kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 13.00 70 gr kavurma +4mantar +1 yumurta ile omlet 1 parça peynir çay
Saat 15.00 beyaz çay demleniyor 😉
Saat 18.00 1 tabak buharda karnabahar 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 ıhlamur içerim
1litre dukan + 2litre su
LenaG LenaG
Afiyet olsun cnm çok güzel bir menu

Davulun sesi , bekara ...atasözlerimizi o dikkat ettiğinde veririm diyen kişiye gönderiyorum. O kadar kolaydı :KK53:
Sporda da kadının biri tereciye tere sattı (,yani bana😁) iş beyinde bitiyormus diyet yapmiycakmisim... felan da filan 🤦kendisi hayatı boyu zayıf olan zaten çok da istahli olmayan biriymiş oyuzden beni nasıl anlasin🙄 he he dedim gectim

Canım doktorun dedigi sezeryen yapılırken açılan delik tekrar yırtılır kaçak olmuş ama 5 6 yıl önce ki sezeRyan olmuştum yinede nadirde olsa olabilirmiş. Ben bir kaç gün öncesinde çok ağır kaldirdim baza falan çektim o yüzden dediler. Yani anlayacağın sezeryan olduysan ömür boyu dikkat etmek lazim

Menüde adimlarda harika canim sonrasında keşke bozmasaydin bütün gün emek vermişsin. Böyle zamanlar icin evde züber gibi şeyler bulundurabilirsin

harikasin canım birde adımlar çoğalsa . Benimde adımlar 3 4bjn oluyor bugünden itibaren gunicindede adimsayar takip hedef koyucam öğleden önce 5bin öğleden sonra 5bin

Canım afiyet şifa olsun ne yazsam bilemedim 2 öğün arası 8 saat çok iyi ama bu şekil kilo vermen çok zor daha doğrusu ben veremiyorum bu şekil beslenince 😪

Canim harika menü

Harikkkkkaaa . Birde suyu çoğaltan çok iyi olur. Sadece kilo için değil beden sağlığın içinde 2litreye tamamlasan harika olur
Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyor

Çok istesemde su artmıyor canım, fazla su midemi bulandırıyor, şu anda zencefil, limon, yeşilçay içtim, içim bulandı, 15 dakikadır uzanıyorum. Oysa susuz kalmamam gerekiyor

Bende sadece soğuk su içebilirim. Normalde oda sıcaklığında ki şu benimde midemi bulandırıyor. Yaz kuş dolaptan iciyorum

Ama mesaj iletilmesi. Erkan bilmiyor ki enaktarlarin yerini.

Canım eşime sordum kanunen belirli bir derecede yakmak zorunda imissiniz. Şikayet edildiği takdirde fatura bedelinin bir kısmını odermissiniz.
Eşimle birdaha konuşayım, dedimya su basmasın, yangın çıkmasın, kombi bozulmasın sıkıntı yok, bunlardan biri olursa vay halimize

Kabak detoksuma başladım 😍ceviz hakkımı kahvenin yanında kullanicagim ve iki değil bir kabak yeterli oldu bana
Boncuk2307 Boncuk2307 sende durumlar nasıl Eki Görüntüle 3513355
Yağmur durmadı ki çıkam da alam kabak 😂 salatalık yapacağım elimde olan imkanlarla. Sabah Yulaf ve süt, Ara Öğün yarım muz yedim, birazdan mandalin yerim acıkırsam akşama da sadece cacık yiyeceğim belki 1-2 galeta yerim.

Kızlar ya aklınızda arka yastıksızz güzel model bi koltuk takımları varmı bildiginiz modelleri veya markası 2 üçlü teklileri katiyen istemiyorum çok gereksiz gri ve yesilli gri toz göstermez diyolaaa yeşil gösterirmi acep
Bende koltuk beğenemiyorum
Evdekini yazın elden çıkarıp L koltuk alacağım inşaAllah, yastık olayından nefret ediyorum👍🏼

Kızlar ya aklınızda arka yastıksızz güzel model bi koltuk takımları varmı bildiginiz modelleri veya markası 2 üçlü teklileri katiyen istemiyorum çok gereksiz gri ve yesilli gri toz göstermez diyolaaa yeşil gösterirmi acep
Benim koltukların biri lacivert biri gri. Gri dediğin gibi toz göstermiyor ama lacivert felaket sabah süpür akşamına yine toz yine toz. Yeşil de eltimde var koyu renkli yeşil gösterir ama daha açık yeşil göstermeyebilir. Yeğenlerden birinde de bordo var o da gösteriyor tozu. Ben direkt üretim yerinden almıştım.

Back
X