Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aç bir hafta gecirdim ama wc cıkamadım da - 400
63.70
63.30
Demmeki açlık yaramadı direnç kiloları nasıl kırcm bilmiyorum
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Canım eksi güzel fakat memnun etmiyor dediğin gibi direnc kiloları aslinda aç kalarak da kilo veremiyoruz yani önce veriyormuş gibi oluyoruz sonra vücudumuz ona da alışıyor malesef o yüzden kendini aç bırakma kesinlikle bide wc problemin için bol yeşillik ve sabahları ılık su önerebilirim

Leeen bide artı diyordun haaa harikasin süpersin maşallah sanaaaa👏👏🧿

Kizzz gözlerim yanlış mı görüyor acaba didim yoksa gerçek.mi buuu harikasın maşallah inşallah hocam 🤣🧿🧿👏👏👏

👏👏👏👏 harikasın kaptanim

Hissediliyor valla ne yalan soyleyim eksikliğin 💗

Sen hep konuss :KK60:

Evet canim çok sevindim. Aslında çokta sevilmemek lazım koskoca 2 haftada 750gr gitti. Yinede sağlık olsun mutluyum 84 görmek iyi geldi. 85 olunca 90 gibi hissediyordum. 84 sınırına girince 80 gibi hissetmeye başladım 😄

Canım eksi güzel fakat memnun etmiyor dediğin gibi direnc kiloları aslinda aç kalarak da kilo veremiyoruz yani önce veriyormuş gibi oluyoruz sonra vücudumuz ona da alışıyor malesef o yüzden kendini aç bırakma kesinlikle bide wc problemin için bol yeşillik ve sabahları ılık su önerebilirim

Bu arada senin tartı sonucunu göremedim

Evet canim çok sevindim. Aslında çokta sevilmemek lazım koskoca 2 haftada 750gr gitti. Yinede sağlık olsun mutluyum 84 görmek iyi geldi. 85 olunca 90 gibi hissediyordum. 84 sınırına girince 80 gibi hissetmeye başladım 😄
Olsun canım seninki extra bir durumdu hastalık oldu inşallah yakın zamanda 80 hatta 7 leri de görürsün canım

Cankm düşünmeniz sormanız bile değerli . Ben anlamadım nasıl bursey yaşıyoruz nasıl bir virüs geçmedi

Aynen canım ya seve seve yada dırdır ile 🤭

Çok teşekkür ederim canımmm
Hemşire arkadaşım koronanin yeni hali bu diyor. Hastaneler hep benzer hastalarla doluymuş. Tez zamanda şifa diliyorum kuzum 💕

Ben de Temu’dan günlük alışkanlık takvimi buldum, onu tutmaya başlıyım diyorum, öyle bir şey mi sizin çizelge acaba? ne güzel hedefler belirlemişsiniz kendinize, kolaylıkla gitsin 😍

Benim tahminim -1.9 💪🫠

Kız bu nedir 17 bin küsür adım?! Olimpiyatlara mı katıldın bacım? 🤪

Ne tatlıymış, herhalde geçinmeye gönlü olana gülmek için neden çok, Allah ağzınızın tadını bozmasın 🧿
E tabloda oluşturulmuş bir çizelge saat saat ve gün gün Excel tablosunda doldurup geciyorum. Çok tşk ederim 🙏🏻🌸

Günaydın herkese 🌸

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 74. 6
Bu Cumartesi: 73.8
Fark: -800 gr
Yüzde: 1.072

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Dünkü menümü de yazayım.
21 Şubat Cuma
11.00: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 buçuk haşlanmış yumurta, 1 ince dilim organik ekmek, havuç, maydanoz
14.00: iki avuç çiğ kuruyemiş
17.00: tavuklu kereviz yemeği, salata
Su: 1 lt

Eklentiler

• IMG_2087.webp
    IMG_2087.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 13
Bu hafta ben de hiç spor yapamadım, hadi artık tembelliği bırakıp başlayalım gerçekten💕
varım diyorum bu hafta o hafta olsun hadi 🥰
Ooo işler ciddi, öyle lafta kalmasın yarış diyorsun 🤩
hahahah ay öyle daha güzel gaza gelmez miyiz 😂😂
Yalnız olmak ya da öyle hissetmek zor canım. Oğlun kreşe falan başlayınca yeni kişilerle tanışırsın. Çocuklar arkadaşlık ederken sen de annelerin bazılarıyla kaynasirsan çok keyifli oluyor. Çocuklar da resmen bir arada büyümüş oluyor.
heyecanla çocuk okula başlasın da az sosyalleşiyim diye bekliyorum ben de. 😭😂
Ben gözlerime inanamayip birkaç kez baktım biliyor musun 🤣🤣 heyy maşallah hemen tüm fazlalıkları atmışsın canım 💕 koskocaman tebrikler🎉🎊
heheheh vallahi çok uğraştım aldıklarımı verdim, darısı hamilelik öncesi kilosuna dönmeye 🥰
Yine bol bol konuşup durmuşum 🤣🤣
sen buranın neşelerinden birisin şekerim 💃
Harikasın canım gözlerime inanamıyorum maşallah. Neredeyse 4 kilo 🧿🧿🧿
ay valla çok çabaladım çokkk 😂😂 teşekkür ederim
Kizzz gözlerim yanlış m
eksik alıntılamışım gshshshsh 1 ayın ödemini vermişim diyelim bebişimmmm
canım 2 haftada 750 gr bu tempoya hastalıklara vs rağmen o kadar iyi ki. 2 paket margarin kadar kilo göndermişsin işte mis gibi. az olsun ama giden kilo olsun 💃

Artı adım sayım 10000 asagiyi görmedi. Paso hastane sürecinde idik. Dün sadece 8000 idi. O da okula geçtim dün. Yorgunluk hat safhada. Perşembe ben de kan verdim tsh lar duzene girmis düşmüş ama istediğimiz değerde değil dedi. Ama eskiye nazaran düşmüş. Ama yoruldum artık gerçekten. Uzman desteği alsam çöp olur mu diyorum. Çünkü az çok yediğimi biliyorum bana ne vereceğini de az çok tahmin edebiliyorum.

Artı adım sayım 10000 asagiyi görmedi. Paso hastane sürecinde idik. Dün sadece 8000 idi. O da okula geçtim dün. Yorgunluk hat safhada. Perşembe ben de kan verdim tsh lar duzene girmis düşmüş ama istediğimiz değerde değil dedi. Ama eskiye nazaran düşmüş. Ama yoruldum artık gerçekten. Uzman desteği alsam çöp olur mu diyorum. Çünkü az çok yediğimi biliyorum bana ne vereceğini de az çok tahmin edebiliyorum.
Bence sende şu hastalık kosturmacasindan böylesin kuzum biraz rahatlarsan eminim istediğin rakamı gorurusun tartıda görmeyecek bise yok çünkü dikkat ediyorsun

Back
X