- 18 Mart 2018
- 31.055
- 123.986
- 598
- 35
Yok tatlım, bu hafta 3 gün açlık yaptım, ona rağmen giden az bileMuhteşemsinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım, bu hafta 3 gün açlık yaptım, ona rağmen giden az bileMuhteşemsinn![]()
HamdolsunOlsun abla 900 grda az degil
Bende ikizlerEvlatlarımda ikizler![]()
Harikasın canım güzel eksi
Kaptanicem çok güzel eksi tebrikler
Kızlar nasıl oluyor biliyorumda ailemde çogu ikizler var da erkege nasil hiç bilmemBende ikizler![]()
Hareket olmadığı için oluyo ablam o oyuzdenYok tatlım, bu hafta 3 gün açlık yaptım, ona rağmen giden az bile![]()
Ben sakınımdır çok hareketli değilimdir, rahatı rahatlığı severimKızlar nasıl oluyor biliyorumda ailemde çogu ikizler var da erkege nasil hiç bilmemoğlum 11 aylık olcak ama çok sinirli ya
80.1 olcak bugünkü boncukcum3 Mayıs tartı
Boncuk2307
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Önceki cumartesi 79.5
Bugün: 89,1
Fark +600
Kizlar burda Mayıs tatili var biz de iki günlük başka şehire gittik. Sanırım yoldan dolayı ödem bu. Dün döndük. Her yanım şiş zaten.
6 seans gidecegim bakalim bende merak ediyorumBunun sonucunu merakla bekliyorum canım, toplam kaç seans gideceksin.
Herkes aşağı doğru inerken biz neden yukarı doğru çıkıyoruz kiTünaydın aktif olamadigim bir başka katılım
Yerimde sayiyorum mens sorunsalı devam ediyor.
Ben gruplara dahil olmadan yanınızda olmak istiyorum sadece çok kusura bakmayın
Geçen hafta 80.9
Bugün 80.9 elde var sıfır
Cicekbocekkaktus
Ellssa
Boncuk2307
Naptin sen kilonu yuksek yazmissin