- 18 Mart 2018
- 31.055
- 123.987
- 598
- 35
Yeni makinan hayırlı olsun canımCanımlar kusura bakmayın bulaşık makinem bozulmuştu da bugün yenisi geldi kuruldu anca girebildim. Şimdi tabloyu yapacağım ama biraz geciktim kusura bakmayın tekrardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni makinan hayırlı olsun canımCanımlar kusura bakmayın bulaşık makinem bozulmuştu da bugün yenisi geldi kuruldu anca girebildim. Şimdi tabloyu yapacağım ama biraz geciktim kusura bakmayın tekrardan![]()
Daha belli değil canım yüzdeler belirleyecek bakalım
Kayısı çayı da iyi abla yani bana çok iyi geliyor şükür bağırsaklarla bir problemim yok yinede içiyorum içtikten 4,5 saat sonra etkisini gösteriyor denemediysen öneririmAnaa, aklıma erik suyu geldi. Bugünde wc olmazsa akşam onu yapıp içiyim
Oyle tabi ablamm sen yorma kendini lütfeenn veriyosun açlıkta çok zor azar azar bol sebze yedikce yavaş yavsş gidicek mecbur sen sağlığın yerinde olsundaAncak bu kadar hareket edebiliyorum, verandayı temizlediğimiz gün dizden aşağıdına minik minik kan toplandı, çok yorulunca öyle oluyor
Güle güle kullan canımCanımlar kusura bakmayın bulaşık makinem bozulmuştu da bugün yenisi geldi kuruldu anca girebildim. Şimdi tabloyu yapacağım ama biraz geciktim kusura bakmayın tekrardan![]()
Ikiside ikizler burcuMaşallah Allahım bagislasin![]()
Benimkilerin ikisi de başak burcuIkiside ikizler burcusagol canim benim rabbim isteyene versin uğraştırmadan nasip etsin
Ooooo temizliğin hastasisıdırrBenimkilerin ikisi de başak burcu![]()
Teşekkür ederim ablam yaa inşallah artık hayırlı olur da. 5. yılda değişti iki makine deYeni makinan hayırlı olsun canım![]()
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım![]()
Kayısı bitti, erik var, kısmen çözdük, Bidahasına inşallahKayısı çayı da iyi abla yani bana çok iyi geliyor şükür bağırsaklarla bir problemim yok yinede içiyorum içtikten 4,5 saat sonra etkisini gösteriyor denemediysen öneririm
Keşke yiyen olsada yapsam, evdekiler sebze yemiyor, banada çeşit yapmak zor geliyorOyle tabi ablamm sen yorma kendini lütfeenn veriyosun açlıkta çok zor azar azar bol sebze yedikce yavaş yavsş gidicek mecbur sen sağlığın yerinde olsunda
Ben mutfak yaptırdığımda satıcı, artık elektrik eşyalarının ömrü 5 sene, ister iyi kullan ister kötü, 5 sene sonra bozulacak dedi. Şanslıysak Bikaç sene daha kullanabiliriz.Teşekkür ederim ablam yaa inşallah artık hayırlı olur da. 5. yılda değişti iki makine de
Teşekkür ederim canım![]()
ağustos 1 e çok rahat görürsün
bak mesela mercimekten köfte tarifi bunlar lezzetli de oluyo (youtube gezerken önüme çıktı)
benim blenderım yandı geçen yenisini alana kadar yapamma ama alınca yapıp buzluğa atarım. genelde büyük porsiyon yapıyorum atıyorum buzluğa mis
Harikasın canımGecen cumartesi 77.8
Bugun 77.7
Fark -100 gr
Sifir kacamakla 100 gr gitti spor yapamadim kac gundur vucutta alisti az yemeye
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Eki Görüntüle 3586210
Acele etme güzel güzel gidiyor işteSAğolun kızlarımmm bian heveslendim daha fazlasına umudum vardı bıktım yav 70den
Teşekkür ederim canımOoo süper kaptanım tebrikler.
Maşallah canım. Tebrik ederim
Olsun canım. Sonuçta eksidesin. Sen baya hızlı gittin, yavaşlaması normal yani. Zaman zaman o hataya düşüyoruz ama az yemek iyi bir şey değil gerçekten. Hem metabolizmayı yavaşlatıyor hem de sürdürülebilir değil. Böyle böyle dengeyi tutturacağız.
70 geride kaldı artık canım. Bu hafta da arayı açarsın bitti gitti :))![]()
Tebrikler canım harikasın
TebriklerEki Görüntüle 3586213
Geçen hafta 81.000
Bugün 80.100
Fark-900 gr
Ellssa
Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
@_Zeze
![]()
![]()
![]()
HoşgeldinHerkese günaydın kızlar
Ben yine kilo aldım kendimi burada buldum çok yoruldum artık veriyorum geri alıyorum hemen koruyamaiyorum hiç
Kaptanım gruplara girmek istiyorum bundan sonraBoncuk2307
Ellssa
Guncel kilo 69 kg
Olsun canım sıkma canınıherkese günaydın
26 Nisan cuma 85.8
3 Mayıs cuma 86.6
Fark +0.8kg
_Zeze
Boncuk2307
Ellssa
kusuruma bakmayın ama insa bu hafta daha iyi olurEki Görüntüle 3586217
Teşekkür ederim canımHarikasın canım güzel eksi