Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

poğaça tarifi ekledim :KK56:

Elhan Elhan özledim 🥰

5 mayıs menüm ekliyeyim
Sabah limonlu su
Ara 9 gibi yeşilçay
Bir ceviz,bir hurma

Öğle sonrası 2de
Bir küçük muz, 5 erik, 3yeni dünya

5 Gibi sarma sardım çiğ yedim bir kactane 🤦‍♀️
Akşam yemeği 6 buçukta
1yk bulgur,küçük kase kuru fasulye,
8 Sarma minnaklardi baya
Akşam yürüyüş 10 bin adım
Gurbettt42 Gurbettt42
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Vallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
Canim sakin birakmak yok ama bi endokrin druna git tahlil vs herseyine baktir belki kilo vermene engel bir durum var belki degerlerin kotu takviye alman lazim .
Ama sakın birakma lütfen

5 mayıs menüm ekliyeyim
Sabah limonlu su
Ara 9 gibi yeşilçay
Bir ceviz,bir hurma

Öğle sonrası 2de
Bir küçük muz, 5 erik, 3yeni dünya

5 Gibi sarma sardım çiğ yedim bir kactane 🤦‍♀️
Akşam yemeği 6 buçukta
1yk bulgur,küçük kase kuru fasulye,
8 Sarma minnaklardi baya
Akşam yürüyüş 10 bin adım
Gurbettt42 Gurbettt42
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım🥰
abartmamışsın bence iyi sarmalari telafi edebilirsin pişmiş yedin bari çiğ yemeseydin🥲

Kayınvalimdeler bende yatıdaydı, çocuk hastaydı. Onlar gitti sonra evde yastık, çarşaf yıka evi temizle, hafta içi işe hazırlık derken ben bi tık bittim.. Kalp rahatsızlığım da var molasız iş yaptığımdan bugün çarpıntım da çok çarpıntı olunca sinir de yüksek oluyor aşırı da gerginim.. 15 güne kendi anne babam gelecek 13 aydır görmüyorum onları çok özledim inşallah onlar bana iyi gelecek …
Yorma kendini canım, ( diyen farklı olsa :ıslık:)

Afiyet olsun canım🥰
abartmamışsın bence iyi sarmalari telafi edebilirsin pişmiş yedin bari çiğ yemeseydin🥲
Teşekkür ederim böyle çiğ çok severim sararken ama yaprak yedim diyebilirim iç pirinsuz bandır bandır yedim bugün daha dikkatliyim kaptanicem yürüyüşümüde yaptimki vicdan yaptım

Çok kilo aldım hele göbek bnden önce gidiyor çok fena bu aralar çocuklar hastalandi hastahanede yattık annem ameliyat oldu kardeşim bağırsaklarda yara vardı 12 gün hastahanede yattı derken baya stresli zaman geçirdik inşallah başka birşey olmaz
Herkese acil şifalar diliyorum canım 🤲🏼

Vallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsin😔. Belli ki bir problem var. Diyetini bırakma yap , yaparken de sorunu çözmeye yönelik adım at. Gitmedinse dahiliyeye git tahlillerine baktır. Gittinse bir de endokrinoloji bölümüne git

Back
X