- 30 Kasım 2014
- 29.638
- 131.056
- 798
doğrudur canım sağolBen yemiyorumda arkadasim yapti az yumurta koymus cok yumurta koyunca yumurta kokmus bilgin olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur canım sağolBen yemiyorumda arkadasim yapti az yumurta koymus cok yumurta koyunca yumurta kokmus bilgin olsun canim
Rica ederim. Ben de yumurta konusunda çok hassasım ama yumurtayı iyice çırpınca kokmuyor.ben de 1 yumurtadan mini yapmak istiyorum. bazısı beğenmiyor, yumurta kokuyor falan diye. ama instagramda da çok kişi yaptı beğendi. ondan sordum. yarın bir deneyeyim o zaman sağolasın.
Başın sağ olsunKızlar nasılsınız benim 16 yaşında evladım patili meleğim cennetine uçtu gitti bugün 11.gün ağlama nöbetlerim ve onu özlemem dışında iyiyim eşyalarıyla, kokusuyla avunmaya çalışıyorum battaniyesiyle yatıyorum ilk günler gece yarılarına kadar özelden acımı paylaştığım ve beni hiç yanlız bırakmayıp desteğini esirgemeyen güzel insan canım kızçem @LenaG ya çok teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi
gezegenfeza @yosunlupapatya
Cicekbocekkaktus
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara canım![]()
Teşekkürler arkadaşlar boğazımı tutamayinca ortalıkta pek yoktumDoğum günün kutlu olsun nice yeni güzel yaşlara
Yaa Allah acil şifalar versin kuzum yaa amin inşallah korktuğunuza uğramayinBaşın sağ olsunçok duygulandım. Ben de akşam üstu babamın durumunun iyi olmadığıni haberini aldım. Allah sevdiklerimizin acisisiyla sinamasin , onlara da acı cektirmesin .
Bende de sanırım aynı durum mevcut direniyor resmen 99 a inememeyer vücutgeçen aylarda diyetisyene devam ederken 82 lere düşünce artık daha fazla inmemişti. ama tabi benim çokça da kaçamağım vardı. sonra bunaldım falan ramazandan 15 gün önce ara verdim. 2 haftadır yeniden başladım ve menülere güzel de devam ediyorum. önceki hafta 2 kilo gitti. ama bu hafta 1 kilo falan gitmesi gerekirken 200 gram gitti.
diyetisyenim de geçen aylarda da olmuştu, sanırım 80 lerin başından direnç var dedi dün ☹
bir türlü 79 lara inemedim. moralim bozuluyor
ben ortalama 2013 den 2022-2023 e kadar yaklaşık 9-10 yıl 80 lerin başında kaldım. sonra reaktif hipoglisemi başlayınca o yıllarda yavaş yavaş 87-88 lere çıktım. en son da 92 yi gördüm.
diyetisyene de geçen aylarda söylemiştim. bana dün sanırım sizde bu kilolar dirençli dedi![]()
Geçen hafta 2 kilo gittiği için bu hafta 200 g gittigeçen aylarda diyetisyene devam ederken 82 lere düşünce artık daha fazla inmemişti. ama tabi benim çokça da kaçamağım vardı. sonra bunaldım falan ramazandan 15 gün önce ara verdim. 2 haftadır yeniden başladım ve menülere güzel de devam ediyorum. önceki hafta 2 kilo gitti. ama bu hafta 1 kilo falan gitmesi gerekirken 200 gram gitti.
diyetisyenim de geçen aylarda da olmuştu, sanırım 80 lerin başından direnç var dedi dün ☹
ben ortalama 2013 den 2022-2023 e kadar yaklaşık 9-10 yıl 80 lerin başında kaldım. sonra reaktif hipoglisemi başlayınca o yıllarda yavaş yavaş 87-88 lere çıktım. en son da 92 yi gördüm.
diyetisyene de geçen aylarda söylemiştim. bana dün sanırım sizde bu kilolar dirençli dedi![]()
inşallah. benim diyetisyen kupon veriyor. haftalık listeyi verirken bu hafta şu kiloya inmen bekleniyor gibi. evet geçen hafta kuponu geçtim. ama o bunu zaten hesap ediyor. bu hafta için -1.1 kilo vermem bekleniyordu ama 200 gram gitti. hiç olmazsa 600-700 gram gitse ona bile memnun olacaktım. neyse bakalım yarım hem buraya tartı bildiricem hem de o ara tartı istedi ona bildiricem.Geçen hafta 2 kilo gittiği için bu hafta 200 g gittigeçen hafta da 1 kilo gitmesi gerekirken 2 kilo gitti o zaman itirazın yoktu
eğer regl veya kabızlık olmazsa bu hafta verirsin . Regl olursa yine verirsin de malum ödem yüzünden tartıya yansımıyor.
BU yeni basladigin senaryoda bence direnç değil panikDevam et, gidecek bak o
![]()
Afiyet olsun canım
menüler çok güzel o tiramisu olmadı farkındasın zaten![]()
Kaptanım haftayı birkaç kaçamakla geçirsem de bugün çok dikkat ettim inşallah sonuç alırım. Artı gelmeyim de az bi eksiye bile razıyım..Kızlar canlar bugün cuma son gün bugünü de kaçamaksız geçirelim ödem atıcı çayları dukanlari yapıp içelim.
Ellssa
@_Zeze
gezegenfeza
Mor Vampirella
Cicekbocekkaktus
tomrs
@Tutku44
@Candysisters
@Jasminium84
@sibel_84
@Beklenen2![]()
Ben bazen yapıyorum tok tutuyor. Tek kavrulmuş tahinden yapın ve yumurtayı çok çırpın. İçine zeytin kuru domates vs de ekliyorum ben bazeniyi akşamlar
kızlar tahin ekmeğini deneyenlere bir soru; tadı nasıl? beğendiniz mi?
Benim de öyle seksenlerin başı çok dirençli.. 79 u görsem gaza geleceğim ama zorlanıyorumgeçen aylarda diyetisyene devam ederken 82 lere düşünce artık daha fazla inmemişti. ama tabi benim çokça da kaçamağım vardı. sonra bunaldım falan ramazandan 15 gün önce ara verdim. 2 haftadır yeniden başladım ve menülere güzel de devam ediyorum. önceki hafta 2 kilo gitti. ama bu hafta 1 kilo falan gitmesi gerekirken 200 gram gitti.
kuru domatesli ve tek yumurtadan az birşey yapacağım.Ben bazen yapıyorum tok tutuyor. Tek kavrulmuş tahinden yapın ve yumurtayı çok çırpın. İçine zeytin kuru domates vs de ekliyorum ben bazen
Benim de öyle seksenlerin başı çok dirençli.. 79 u görsem gaza geleceğim ama zorlanıyorum
Benim komşu da kek yapıp sıcak sıcak yollamış, mis gibi koktu, hemen fırına sakladım, yarın yiyecemAkşam menüme mercimek köfte yapacaktım iptal ettim yemem desemde yiyom ve ipin ucu kaciyor![]()
Rabbim şifa versin canımBaşın sağ olsunçok duygulandım. Ben de akşam üstu babamın durumunun iyi olmadığıni haberini aldım. Allah sevdiklerimizin acisisiyla sinamasin , onlara da acı cektirmesin .