Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdırr canım genede dikkat edersinGünaydın
Jou kaptanım yarın evime döneceğim salı belki artıda olabilirim ama cumartesiye eksiye geçerim inşallah.
Dün 7000 adım atmışım
güzel bir cumartesi menüsü olmuş karb kadar protein de var ama bu iyiiiBugünkü menüm Sabah
Sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Akşam
Et 300 Gr kadar
Yarım ekmek
Salata biraz da yogurt çorbası
Aralarda 1 piko on fındık bı kaç tuzlu kraker
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
o zaman sana kocaman bir alkış gönderiyorummmmmCanimm disardaydik dondurmalar simitler havada uçuştu da ben yiyemedimağzıma bise atmak da istemedim bugün daha iyi olacak
Salı günu benimsinnBugun yürüyüş e gidemeyeceğim için evde 30 dk lik leslie mi yaptımmm kaptanım sonrasında bir güzel kahvaltı da yaptimmm
94bassuk
Doğum günün kutlu olsun canımm![]()
Teşekkürler kızlarCanimm disardaydik dondurmalar simitler havada uçuştu da ben yiyemedimağzıma bise atmak da istemedim bugün daha iyi olacak
Doğum günü kutlu olsun canimmm nice nice senelere![]()
Bebeğimm akşam sumaklı yoğurt yapBugünkü menümü yazacağım başka bir şey yemeyecegım
Sabah
5 tane yumurtalı ekmek
1 yağsız tavada yumurta
2 zeytin
Domates
2 çatal fındık ezmesi
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Sağol bebeğm
Ayy çok iyi ozamanYok kaptanımm, Eskişehir’e geldik oradan oraya gezerken epey bi yürümüşüz ve hatta şarjım bitmeden önceki adım buydu sonrasında epey bi daha yürüdük kesin 20 bini tamamlamışımdır![]()
Yaaaaa neler yaşamıssınn hepte ekşın geçmiş zamanSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Yaa nerelerdesin canimm Sen cook geçmiş olsun neler yaşamışsın Allah beterinden korusun . Aynen olacağı varsa oluyor önüne gecemiyorsun iyiki kötü bir sonuç olmamış. Kv hasta deyince bende gelmeyince ona bise oldu sandım . Bende seni öptümSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Yaaaaa neler yaşamıssınn hepte ekşın geçmiş zamancok gecmis olsunn benimde oglum la kızımla oynarken vurdu kafasını yere arka kafası şişmiş su toplamiş kılcal damarı patlamış iyiki olacagi varsa öyle olsu
![]()