Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın Kızlar 🌿🌸
Güzel bir hafta olsun inşallah 😍
Kaptanım selam Jou Jou 😘
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi 😂😂

Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi. :confused:
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım😂😂

Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
O konuda haklısın canım. İster istemez üzülüyoruz. Aynı şeyi yaşamışlığım çoktur. Ama bunlar da sürecin bir parçası işte. Bir de kadın bedeni yani. Hormonlarımız ay içinde çok fazla değişiklik gösteriyor. Doğru ölçüm alabildiğimiz anca 2 hafta var.
Dün için demiştim kaptanım halim kalmadı yapamadım direk 45 dk olanı tercih ediyorum başa sarmak sıkıcı geliyor 😂
Eki Görüntüle 3593268 bugün yürüyüşteyim :spor:
Ayy süpersin canımmm. Heves ettim valla ama oğlan evde çıkamam. Depremden sonra yalnız bırakamıyorum :( Ya akşam çıkarım ya da bugünlük ev sporu :KK49:
Aslında Leslie de çok güzel sıkılaştıyor pandemide Leslie ile kilo vermiştim 😅
ama ev boğuyor beni Leslie yaparken😂
Leslie candır ya. Pandemide biz de kendisiyle ahbap olmuştuk :))
Genel olarak güzel menü
Afiyet olsun🌿
Teşekkür ederim canım
vefat edene Allah rahmet eylesin canım.
Amin canım. Allah razı olsun :KK200:
Allah rahmet eylesin
Amin canım. :KK200:
Günaydınn kizceler 💜
Bugun davetliyim inşallah en az hasarla ayrılırım 🤭
Ya canımcım sen son haftalarda maşallah irade kası yaptın. Bunu da hafif seçimlerle atlatacağına eminim :KK200:

Günaydın Kızlar 🌿🌸
Güzel bir hafta olsun inşallah 😍
Kaptanım selam Jou Jou 😘
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi 😂😂

Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi. :confused:
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım😂😂
Hahahaha 😀😀

Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

O konuda haklısın canım. İster istemez üzülüyoruz. Aynı şeyi yaşamışlığım çoktur. Ama bunlar da sürecin bir parçası işte. Bir de kadın bedeni yani. Hormonlarımız ay içinde çok fazla değişiklik gösteriyor. Doğru ölçüm alabildiğimiz anca 2 hafta var.

Ayy süpersin canımmm. Heves ettim valla ama oğlan evde çıkamam. Depremden sonra yalnız bırakamıyorum :( Ya akşam çıkarım ya da bugünlük ev sporu :KK49:

Leslie candır ya. Pandemide biz de kendisiyle ahbap olmuştuk :))

Teşekkür ederim canım

Amin canım. Allah razı olsun :KK200:

Amin canım. :KK200:

Ya canımcım sen son haftalarda maşallah irade kası yaptın. Bunu da hafif seçimlerle atlatacağına eminim :KK200:
Oğlanı da götür kaç yaşında?
Benim 6 yaşında bazen takılıyor peşime scooter kovalarken bayağı tempolu yürüyorum😂

Evet oyle olsu kaptanim

Ayy hava miss ne guzel
Darisi buraya artik
Kuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee 😀😀😀😀

Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn😀😀😀

Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm🤌🤌🤌🌸🌸🌸

belmayne belmayne
Dil-i bitab Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Jasminium84 Jasminium84
tomrs tomrs
ummhnisa ummhnisa
@IIyusa
sibel_84 sibel_84
Beth18 Beth18
bnnu bnnu

Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn😀😀😀

Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm🤌🤌🤌🌸🌸🌸

belmayne belmayne
Dil-i bitab Dil-i bitab
Jasminium84 Jasminium84
tomrs tomrs
ummhnisa ummhnisa
@IIyusa
sibel_84 sibel_84
Beth18 Beth18
bnnu bnnu
Kaptanım sen etme de kahvaltı bilem etmeyiz 🤣🤪

• Komik
Reactions: Jou

belmayne belmayne
Dil-i bitab Dil-i bitab
Jasminium84 Jasminium84
tomrs tomrs
ummhnisa ummhnisa
@IIyusa
sibel_84 sibel_84
Beth18 Beth18
bnnu bnnu
I Ilyusa
Kaptancığım ilk harf L değil ı :)

• Beğen
Reactions: Jou
I Ilyusa

Yok i yazınca çıkıyor kaptanım
Allah allah. Niye olmadi acaba. İkinci harf de L. :))
tamam-inandim.gif

Back
X