- 14 Şubat 2021
- 2.314
- 13.829
- 158
Kalorisi ve makrolari nelerdir demen yeterli ama ona yetmiyor, çok soru soruyor kendileriNe gibi sorular sordun pekiibu chatta olmasa kime soracağıdim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalorisi ve makrolari nelerdir demen yeterli ama ona yetmiyor, çok soru soruyor kendileriNe gibi sorular sordun pekiibu chatta olmasa kime soracağıdim
![]()
Yaaa acikmiyor musun canimmm ben duramam sanırım
Karbon biraz fazla kaçmış gibi (sanki benimki çok az da) afiyet olsun
H ekmeği dışında göze batan bişey yok afiyet olsun
Ekmekler beyaz değildir demi ? afiyet olsun
Ay çok az yiyip nasıl dayanıyorsunuz ya özeniyorum ağzım hiç boş kalmıyoafiyet olsun
Afiyet olsun baby![]()
Ben de bugün başladım tekrar sabah içimde yoktu ama sonradan bir şevk geldi. Diyete uygun beslendim chate başvurdum ben deiyi geldi diyetisyen gibi. 500 ip atladım, yarım saat de eliptik yaptım. Dukan biramı yaptım kiraz saplı 1 lt onu içtim , 3,5 lt su içtim. Şu sizin meşhur sumaklı yoğurttan yaptım
dün geceden beri onu yiyorum dün gece, bu sabah ve gece tükettim. Bakalım inşallah bir hafta deneyeceğim tekrar düzeni oturtabilirsem başlayacağım. Spor birinciliğine talibim
![]()
Süpeerr
Ona kahve falı bile yolluyolar resim çekipKalorisi ve makrolari nelerdir demen yeterli ama ona yetmiyor, çok soru soruyor kendileri![]()
afiyetler olsun canım, çok azzz bi menü yinee ama sen doyduysan bana laf düşmezMenum
Sabah 12.30
1 haslanmis yumurta
10 badem
Biraz peynir
2 catal salata
Aksam 16.45
Patlican oturtma ( firinda)
Kuru cacik
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
afiyet olsun, salı tartısına çok takılmıyoruz hedefimiz tam gaz cumartesiKizlarr ben geldimmm menumu bildireyim
Sabah
Omlet
2 kası lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk tahin pekmez
1 hindi füme
Misafirlikte resmen aç kaldım kızlar eve dar düştüm
1 tabak bat yedim mercimekten yapılıyor başka da çocuklara profiterol yediriyordum ondan tirtikladim az başka da bise yemedim
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata ve cacık 1 kaşık da pilav aldım tadına bakmak için
30 dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk kaptanim bugünü böyle atlattım ama yarın muhtemelen artı cikcam kendi yeme düzenimin dışına çıktığım için
ayaklarına sağlık harikasın.
ya ben mental olarak çok boktan bi haftasonu geçirdim, onun toparlamak için yapılmış bi etkinlik oldu aslında,Bir yere gidince insanın düzeni illaki değişiyor ama olacak canım mecbur evde duracak değiliz ya her zaman yeto daha yaz geldi çıkalım azcık yediklerimize dikkat edersek hiç bise olmaz
hahahhahah salı tartısı herkesin korkulu rüyasıAyy o nasıl lakırdı canımız our blue keptınİkiniz de canımsınız
Ama işte serde kadınlık var :) Artı gelirim diye korkuyoree
![]()
no comment
ay mesaj alıntılayınca saçma sapan gelmiş çok tüketmiyorum demek istedin diye anladımmmmm amaaaahakine öyl
ya insanız, ömrümüz boyunca maruz kaldığımız düzeni değiştirmeye çabalıyoruz, bedenimiz de napsın hayatı boyunca yemiş o zıkkım şekeri yağı hamuru istiyo işte. canını sıktığına değmez, arada bir olur böyle şeyler.Gunaydin
Cumartesi 74.9
Bugun 75.1
+200 gr
43 gundur sifir kacamak ilerledim ama dayanamadim 1 gun bozdum dun gece de 2 de yattim artinin sebebini biliyorum yani 1.seviye bitecek cumartesi serbest gunum o gune kadar elimden geldigince cabalayacagim
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
güzel çiçeklerim salı tartısının moral bozmasına izin vermiyoruz ve tam gaz cumartesiye odaklanıyoruzGünaydınlar
Cumartesi : 92.00
Bugün : 94.00 çıktım.
Moraller biraz bozuk ama hızla toparlayacağım inşallah
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Afiyet olsun gözünü doyurduğuna göre diyetini sıkı tutmalısınAhh canım bu zamana kadar yediklerim beni 5 10 sene idare eder. Maşallah hicbirseyde gözümü bırakmadım homjni gırtlak yedim![]()
Dogru diyorsun canim ama insan vicdan yapiyor iste neyse onumuze bakicazafiyetler olsun canım, çok azzz bi menü yinee ama sen doyduysan bana laf düşmez
afiyet olsun, salı tartısına çok takılmıyoruz hedefimiz tam gaz cumartesi
ayaklarına sağlık harikasın.
ya ben mental olarak çok boktan bi haftasonu geçirdim, onun toparlamak için yapılmış bi etkinlik oldu aslında,
hahahhahah salı tartısı herkesin korkulu rüyası
no comment
ay mesaj alıntılayınca saçma sapan gelmiş çok tüketmiyorum demek istedin diye anladımmmmm amaaa
ya insanız, ömrümüz boyunca maruz kaldığımız düzeni değiştirmeye çabalıyoruz, bedenimiz de napsın hayatı boyunca yemiş o zıkkım şekeri yağı hamuru istiyo işte. canını sıktığına değmez, arada bir olur böyle şeyler.
Tamammdir ozamanŞimdi çözdüm yoksa degistir yeter ula dicektim![]()
Bol eksilerin olsun canimBen de bugün başladım tekrar sabah içimde yoktu ama sonradan bir şevk geldi. Diyete uygun beslendim chate başvurdum ben deiyi geldi diyetisyen gibi. 500 ip atladım, yarım saat de eliptik yaptım. Dukan biramı yaptım kiraz saplı 1 lt onu içtim , 3,5 lt su içtim. Şu sizin meşhur sumaklı yoğurttan yaptım
dün geceden beri onu yiyorum dün gece, bu sabah ve gece tükettim. Bakalım inşallah bir hafta deneyeceğim tekrar düzeni oturtabilirsem başlayacağım. Spor birinciliğine talibim
![]()
Artidan iyidir canim
Tebrikler cnmGünaydın kızlar ben ne gruplardan nede hazırlıkta ama yinede kilo bildirimi yapiyim .
İlk tartı 85.00
Bugün 84.50 çok şükür 85 direnci kırıldı.
Boncuk2307
Ellssa
Zaten cokda degil artinGunaydin
Cumartesi 74.9
Bugun 75.1
+200 gr
43 gundur sifir kacamak ilerledim ama dayanamadim 1 gun bozdum dun gece de 2 de yattim artinin sebebini biliyorum yani 1.seviye bitecek cumartesi serbest gunum o gune kadar elimden geldigince cabalayacagim
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Sendede arti cok degilmis cnm
Reglmi geldi cnmGünaydınlar
Cumartesi : 92.00
Bugün : 94.00 çıktım.
Moraller biraz bozuk ama hızla toparlayacağım inşallah
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Cumartesiye kadar fazlasiyla gider bence:)