- 9 Ekim 2024
- 947
- 4.705
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 70.3
Bugun 71.8
+1.5
Bekkedigim kadar degil cok sukur
Ellssa
Boncuk2307 Eki Görüntüle 3604644
Almışım ama yine de . Bak verenler çok.
Çok regl sonrası onun sisi de daha tam inmedi.
Bol.eksili bir hafta olacak ben inanıyorum.
Kızlar sizin de başlangıclarınız hayırlı olsun
İnşallah canım. Artık yaz geldi bahanemiz de kalmadi
Offfff eve geldimm sıkı yaptım bayramda almışım 1kg hemen 5gündeProfesyonel birisiyle mi başladın yogaya canım
Siz Süpersiniz yaaa herkes yiyip içerken bu hatunlar ara vermeden yola devam etmişler maşallah
Harikasın canım bende evime döndüm ama adapte olamadım çok fazla neyse artık önümüze bakıyoruz ve eksilmeye devam ediyoruz değil miOfffff eve geldimm sıkı yaptım bayramda almışım 1kg hemen 5günde![]()
Yokya daha başlamadı bizde yerimizi aldık bekliyoruzMerhabalr geç kaldım galiba
Teşekkür ederim canım
ay hallederim umuyoruuummmGüzel bir menü sporla verirsin canım![]()
gahahahah ay yok bee eğlenmeyi seviyorum sadece ama yakın olsak ben de çok sevinirdimmmmmYaaa sen çok çılgınsın yemin ederim aynu yerde yaşamak isterdim senle![]()
ciddi misiiiinnmn ay doğum günü kardeşliiiiğiii hahahahİlk defa yazdığımız yerlerden biri geldi izmir tire ye gidicez 3yıl önce izmir urla daydık yine aynı mevki sevindik tabi
Bu durumla baş etmeyi öğrenmem lazım kızım da ben stresliyken yemek gelmiyor aklıma senin ilk işin yemeğe saldırmak diyor
Yaaa 20 haziran benimde doğum günüm enerjinden ikizler kadını olduğunu sezmiştim
zaten durmazsam sonunda artık kendimi pıçaklayacamAllah iyiliğini versinskandal yemelerden uzak dur o zaman
![]()
Tabiiikiiidddeeee dugune 4 haftam kaldıHarikasın canım bende evime döndüm ama adapte olamadım çok fazla neyse artık önümüze bakıyoruz ve eksilmeye devam ediyoruz değil mi
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım![]()
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canimm![]()
Teşekkür ederim canımgeldimmm geldimmmmm
kolaylıklar dilerim canııım
Al ebnden de o kadar cikttim 10000 adım atıp geldim. Şimdi Dukan yapıp içeceğimkızımı kaptım sporumu yaptım geldiiiimmmm ben bu hafta yarışlara aşırı motive ve hazırım![]()