- 14 Şubat 2021
- 2.367
- 14.051
- 158
Ne kadaaa çok kilo almışsın +50 g

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadaaa çok kilo almışsın +50 g
bebişim ben 62-63 lerde sabitlemek istiyorum kiloyu tabi önce bir 62 63'ü görmem lazım daha hiç 67'nin altını görmedim amaVaaay fotodaki hatuna baaak
Kaç kilo daha verecektin sen de iyi görünüyorsun.
Ben hala boydan foto paylaşamiyorum sevimliyim aslında Adile Naşit gibi![]()
Yaaa sen çok çılgınsın yemin ederim aynu yerde yaşamak isterdim senlekızlar haftaya cuma doğum günüm geçen sene doğum günü pastamı üstüne "older, wiser and hotter than ever" (daha yaşlı daha bilge ve her zamankinden daha seksi) yazdırmıştım gshshs ve geçen seneden bu seneye bi gram kilo vermeden geldim hala o gün nerdeysem bugün de ordayım o pastaya layık olmak için çoook çabalamam lazım![]()
İlk defa yazdığımız yerlerden biri geldi izmir tire ye gidicez 3yıl önce izmir urla daydık yine aynı mevki sevindik tabiay hepimiz insanız stresli dönemlerde yemeğe sarıyoruz güvenli alanımız yemek çoğumuzun çok normal ama geldiği gibi göndeririz sonuöta hadi tartıl geltayin umarım istediğin gibi bi yer gelmiştir.
Bu durumla baş etmeyi öğrenmem lazım kızım da ben stresliyken yemek gelmiyor aklıma senin ilk işin yemeğe saldırmak diyorSu akıyor yolunu buluyor stres etme insanız hepimiz . Ben de böyle durumlarda bazen düşünmeden yiyorum ama kendimizi ihmal etmeyelim
Yaaa 20 haziran benimde doğum günüm enerjinden ikizler kadını olduğunu sezmiştimkızlar haftaya cuma doğum günüm geçen sene doğum günü pastamı üstüne "older, wiser and hotter than ever" (daha yaşlı daha bilge ve her zamankinden daha seksi) yazdırmıştım gshshs ve geçen seneden bu seneye bi gram kilo vermeden geldim hala o gün nerdeysem bugün de ordayım o pastaya layık olmak için çoook çabalamam lazım![]()
Verdiğin araya göre iyi bile bence biz 1 haftada cozutuyoruz hemenÇok güzel bir gün çok güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Yine yeniden tüm enerjimizle başlıyor muyuz ❤❤❤
Hadi o zaman ❤
Eki Görüntüle 3604638
En son 10 Mayıs tartım 71.3 müş
Bugün 72.8
1.5 kilo artı ile gelmişim. Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum
Boncuk2307
Günaydın kızlar kimsecikler yok kaptanlar bile unutmuş sanırımmm
Sabah tartildim regl in 2. Günü artı gelirim dedim ama garip bir şekilde çok da arti değilim ama garip bir şekilde veremiyorum dae artık hayırlısı bakalım
Ellssa
Boncuk2307
Ehhh bildirimimi yapayım
Bayram öncesi: 64,40
Bugün: 66,25
Fark: +1,85
Yüzde: 2,87
Bu hafta en çok kilo alan kaptan olsa açık ara farkla birinci olurmuşum ahhh ahhhh
Eki Görüntüle 3604604
Ellssa
Boncuk2307
hazırlığa geçmeden önce: 67.4
bayram tatiline geçmeden önce: 70.65
tatil sonrası: 70.20
totalde 3 haftada 2.8 kg ile devam ediyorum. 2 haftada vermeyi hedefliyorum![]()
Çok güzel bir gün çok güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Yine yeniden tüm enerjimizle başlıyor muyuz ❤❤❤
Hadi o zaman ❤
Eki Görüntüle 3604638
En son 10 Mayıs tartım 71.3 müş
Bugün 72.8
1.5 kilo artı ile gelmişim. Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum
Boncuk2307
Kızlar hepimizin yeniden başlangıcı hayırlı olsun86.3 tüm
Bugün 86.1
-200 gr
Aahh şu boğazımı bi tutabilseydim 85i görecekmişim
Çarşamba günü dr kontrolünde 74.4 tüm. Evde 73.8 çıktım.Verdiğin araya göre iyi bile bence biz 1 haftada cozutuyoruz hemen
Allah iyiliğini versinkızlar haftaya cuma doğum günüm geçen sene doğum günü pastamı üstüne "older, wiser and hotter than ever" (daha yaşlı daha bilge ve her zamankinden daha seksi) yazdırmıştım gshshs ve geçen seneden bu seneye bi gram kilo vermeden geldim hala o gün nerdeysem bugün de ordayım o pastaya layık olmak için çoook çabalamam lazım![]()
Almışım ama yine de . Bak verenler çok.eveeeetttt tartı gününden çok takımları heyecanla bekliyorum cidden birine hesap vermenin sorumluluğu bambaşka
ay harikasın beeeee
bir harika fıstık da burda var
+50 gr çok iyiii
hah bayram kaçakları düşmeye başladıoh be şimdi hızlı gelenlerin hızlı gideceğini göreceğimiz bi hafta olcakkkk
![]()
Çok regl sonrası onun sisi de daha tam inmedi.Ne kadaaa çok kilo almışsın +50 g![]()
Bol.eksili bir hafta olacak ben inanıyorum.Kızlar hepimizin yeniden başlangıcı hayırlı olsunyedik içtik şiştik (verenleri kapsam dışı bırakıyorum
) artık fazlalıkları atma zamanı sporları coşturmalı şişkoları koşturmalıyız
![]()
![]()
Profesyonel birisiyle mi başladın yogaya canımÇarşamba günü dr kontrolünde 74.4 tüm. Evde 73.8 çıktım.
Aynı gün yogaya başladım sabah akşam.
O olabilir. Ben de şaşırdım bugün tartıya.
Teşekkür ederim canım ❤
Siz Süpersiniz yaaa herkes yiyip içerken bu hatunlar ara vermeden yola devam etmişler maşallah