• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

dünkü menüm ve sporumla açılışı yapayım:
kaptan çalışkan olacak ki takımı da çalışkan olsun 🐝

14.00 karpuz peynir yumurta salatası
19.00 meksika soslu tavuk, 2 çatal makarna, salata

spor: 20 dk koşu bandında eğimli yürüyüş, 40 dk ağırlık antrenmanı
9000 adım (koşu bandı 5000 adımmış onu hariç tutuyorum)

su: 2.5 lt
Ellssa Ellssa
sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Menü güzelmiş. Sporda yakıyor. Hadi bakalım çalışan kazansın bu hafta 📚📚

🎤 o zaman kaptanınız konuşuyor: 🎤

tatil bitti, baklavalar kavurmalar götürüldü, artık başak kaptan direksiyonda 🚘

canımmm takımım: cuma doğum günüm ve doğum günümde dilek tutmuyorum
çünkü istediğimizi alacağımızı biliyorum ve hepinize teker teker çok güveniyorum 🏆

iki haftalık moladan sonra spor puanını kapmamak bize yakışmaz, elimizden geleni ardımıza koymuyoruz her gün adımlarımızı uçuruyoruz 🚀🚀

20’sinde doğum günüm, ben hediye istemiyorum: kupayı istiyorum 😂😂
💥✨

zeyneppk zeyneppk
Purple58 Purple58
Jasminium84 Jasminium84
Jou Jou
Dil-i bitab Dil-i bitab
_Zeze _Zeze
ummhnisa ummhnisa
gibibiseydi gibibiseydi
B Beklenen2
Ayyy harika bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn kaptanicem❤️ bu hafta cuma mı olacak tartı o zaman ciciş

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
bluegreeneyes bluegreeneyes
A Asya89
Ellssa Ellssa
60kiloyum 60kiloyum
tomrs tomrs
I Ilyusa
bnnu bnnu

Kızlar bayram dönüşü harika eksiler bekliyorum sizlerden. Takımlar kuruldu. Salı gününe kadar ben dikkat edebildiğim kadar dikkat edeceğim. Bu hafta mavi takımın kazanması lazım. Kazanmamız için de sizin de gayret göstermeniz lazım. Size güvenim sonsuz. Akşama eksiksiz menüleri bekliyorum.Şimdi ben çocukları banyoya sokar. Ve ben kaçar..
Kaptanım ben de bu hafta sıkı sıkı sarılacam spora hatta dün 600 ip atladım bacağıma meydan okuyarak 🤣

çünkü istediğimizi alacağımızı biliyorum ve hepinize teker teker çok güveniyorum 🏆

iki haftalık moladan sonra spor puanını kapmamak bize yakışmaz, elimizden geleni ardımıza koymuyoruz her gün adımlarımızı uçuruyoruz 🚀🚀

💥✨

zeyneppk zeyneppk
Purple58 Purple58
Jasminium84 Jasminium84
Jou Jou
Dil-i bitab Dil-i bitab
_Zeze _Zeze
ummhnisa ummhnisa
gibibiseydi gibibiseydi
B Beklenen2
Yaaaa balımm sevindimmm🫠🫠🫠 kına gelmeden 3 gün sıkı diyete giricem 3gün 3kilo vericem alirsamda alirim birsey olmaz dugune gene 3 gun kurali yaparımm öyle düşünüyorum 3gün nedir sıkarım dişimi böyle yapmayı düşünüyor kınadan 1 gun önce kız tarafi bahce yemek şölen törenli olcak amasyada oyüzden gitmeden halletmem gerek buhafta normal diyet yapcam 1kilo vercem kına gelmeden 3 gün önce 3 gün 3kilo vericem başka türlü bu toto gitmeyy 26 hazıran perşembe günü şenlik olcak

ben kaptanlığı alırımmmm

ya hafta içi de hafta sonu da benim için olur da hafta içi işe gittiğim için sabah uyanır uyanmaz wc öncesi vs tartılmak durumunda kalıyorum hep artı geliyorum o sebeple çok tercih etmem açıkçası ama çoğunluğa uyarım 🫡
:KK200: :KK200:
kimse yok miiii kaptan adayııı tıktıktık

bu arada cuma günü doğum günüm olduğu için ben galiba tartının cumaya alınmasına çok okeyim şuan, bari rahat rahat yer içerim😭 doğum güni kızlarına ( ummhnisa ummhnisa ve ben) özel cuma tartısı kabul edelim mi bu haftalık ya deneme haftası olur (gerçek bir ikizler burcu olduğumu görüyorsunuz az önce olmasın demiştim şimdi olsun diyorum😂😂)
Öyle olsun o haldee Hoppa:KK68:

💥✨

zeyneppk zeyneppk
Purple58 Purple58
Jasminium84 Jasminium84
Jou Jou
Dil-i bitab Dil-i bitab
_Zeze _Zeze
ummhnisa ummhnisa
gibibiseydi gibibiseydi
B Beklenen2
B Beklenen2 hazırlıktaydı canım. Bu hafta hazırlıkta kalacak

14 haziran cumartesi menü
09.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilin peynir, yarım simit, domates salatalık, 10 zeytin 2 tk reçel
14.00 yumurta ve peynirli salata, 1 yeşilçay
18.00 1 kase tavuk suyu çorba, 6 kaşık zeytinyağlı kabak 3 kaşık yoğurt
Bundan sonra ipler koptu 🙈🙈
21.30 1 tane köfte 2 dilim soğuk baklava bir avuç çekirdek plansız gezme çıktı maalesef
3 litre su 10.000 adım 600 ip
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
1000043303.webp

Bende dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bolca yeşillik
Domates salatalık
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Ogle
1 adet biber dolması
1 kase yogurt
Akşam
2 servis kaşığı türlü
3 litreye yakın şu
10 bin adım.
Afiyet olsun kaptanım 😘💚

💥✨

zeyneppk zeyneppk
Purple58 Purple58
Jasminium84 Jasminium84
Jou Jou
Dil-i bitab Dil-i bitab
_Zeze _Zeze
ummhnisa ummhnisa
gibibiseydi gibibiseydi
B Beklenen2
Tamamdır kaptan o kupa senin olacakk 💪🏻🏆🤩

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Her iki takıma başarılar diliyorum. :KK68:

Not: Yeni tartı günümüz Cuma günü olmuştur. Ara tartı günümüz Pazartesi yani yarın..
Yarın takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar. İyi olan kazansın o halde :KK37::KK37:

Masterfit 161.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Her iki takıma başarılar diliyorum. :KK68:

Not: Yeni tartı günümüz Cuma günü olmuştur. Ara tartı günümüz Pazartesi yani yarın..
Yarın takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar. İyi olan kazansın o halde :KK37::KK37:

Masterfit 161.Etap

Wuuu büyük değişim şimdi yarın tartı mi var abow tamam kaptanım hadi hayırlı olsun

Back
X