Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 temmuz menüm
Sabah 5 buçuk yürüyüş yaptım
14 de kahvaltı
Bir dilim ekmek,kk peynir, sebze sot3 eşim yapmıştı biraz yagliydi, çemenli yumurta 3 lokma, kiymalikabak yemeği bir kase

Ikındı
osmanlı cahve, bir lokum, bir ceviz,çıkmaz kabak çekirdeği cig, 6 kayisi cekirdegi,

Akşam 8 de

Tavuklu makarna
Küçük kase bol tavuklu tadımlık makarnası yendi,
Akşam yürüyüş yapıldı Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa 94bassuk 94bassuk
Screenshot_20250706-005320_Samsung Health.webp

5 Temmuz menüsü
07.00 kahvaltı: 1 dilim ekmek,1 yumurtadan omlet, 1 salatalık, 1 dilim karpuz
13.00 Birazcık sabahtan kalma omlet, salatalık, 2 dilim ekmek,
17.00 Akşam: 4 köfte, 5 yk közlenmiş patlıcan biber karışımı, 2 küçük lavaş 2 SB ayran
20.00 bir avuç kadar tuzsuz çekirdek

Spor: 8648 adım attım Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-06-08-51-36-267_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    Screenshot_2025-07-06-08-51-36-267_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar kankalarim 55 kiloda kötü olacağımi söylüyor yüzümde çöküş olacağını su an ki kilom ideal olduğunu eşime kalsa 55 kilo almamı istiyor arada kalıyorum böyle bisey olabilir mi,su an 64 65 arasıyım

Kızlar kankalarim 55 kiloda kötü olacağımi söylüyor yüzümde çöküş olacağını su an ki kilom ideal olduğunu eşime kalsa 55 kilo almamı istiyor arada kalıyorum böyle bisey olabilir mi,su an 64 65 arasıyım
Banada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslında

Aslinda eşin böyle söylüyor eş dost farklı bise söylüyor ama sen nasil mutlu hissedeceksin önemli olan o canım şimdiki halinde mutlu isen bence korumaya geçebilirsin

Günaydın kızlar dün gezmedeydik aslinda insan dışarı çıkınca havasının değişmesi lazım ama ben daha çok stres oluyorum bu bebelerle dün çok kotuydum ondan gelip yazamadım menü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Domates salatalık

Öğleden sonra
Ne hazırlanmışsa yedim valla az az

Su 2 lt sanırım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk bugün kaldığım yerden devam kaptanım daha iyiyim çok şükür mental olarak da

Banada zayıflığı yakıştırmıyor arkadaşlarım çünkü ben yüzümden kilo alıp veriyorum o yüzden yüzüm ister istermez biraz çöküyor. Senin yapınla alakalı aslında
Teşekkür ederim yüzünden çok kilo veren biri değilim orantılı aslında ama bilmiyorum kafamı karıştırıyorlar oysa eşim de kilo sevmiyor baya aşağılarda olan kilomu istiyor bakalım bu sur3cte göreceğim nasıl olacak

Aslinda eşin böyle söylüyor eş dost farklı bise söylüyor ama sen nasil mutlu hissedeceksin önemli olan o canım şimdiki halinde mutlu isen bence korumaya geçebilirsin
T3sekkur ederim canım :KK60: çok haklısın ben istedigim kiloda degilim, yanlarımda ve göbek bölgesinde h3nuz fazlalıklar var ve rahatsız oluyorum , 38 bedene geçmiş değilim 40 bedende oluyr sanırım daha vermeliyim

Birazdan spora gidicem kızlar. Menülerini paylasamadim. O işi toplu yapicam. Sınav degerlendirme işiyle meşgulüm bugün. Ayrıca saç boyama 😭

Teşekkür ederim yüzünden çok kilo veren biri değilim orantılı aslında ama bilmiyorum kafamı karıştırıyorlar oysa eşim de kilo sevmiyor baya aşağılarda olan kilomu istiyor bakalım bu sur3cte göreceğim nasıl olacak
Kendini iyi hissetiğin gibi davran canım. Başkalarını çok önemsememeye çalış elin geldiği kadar.

Acikmissin demek ki. Afiyet olsun canım. Üzüm aslında içinde şeker olduğu için daha da aciktiriyor. Ama en son öğün olunca problem olmamış bence
Evet canım. Dün bütün gün hiç oturmadım. Saat 19:00 civarı çocukları parka çıkardım saat 22:30 da ancak eve girdik( çocuklara kalsa daha da parkta kalacaktık)🫣

Boyun kaç?
Güncel kilom 63.5
Benimde asıl hedefim 55
Herkes şuan iyisin daha zayıflama diyor
Daha önce de 55 kiloya düştüm Herkes çok zayıfladığımı söyledi ama giydiklerinin pat diye olması yakışması ve hissettiğin hafiflik çok daha önemli bence 🤭

Back
X