Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar 🙏🏻❤️🌸
Sabah 1 b. limonlu su
12.00 kahvaltı
1 dilim peynir
Yumurta
4 zeytin
Az salata
Ceyrek dilim ekmek

15.00 ara öğün
Kahve + su
1 Mor erik

18.45 akşam yemeği
4_5 yk bulgur pilavı
120 gr haşlanmış göğüs eti
4_5 yk salata

2.5 lt su
1 saat kardiyo+ tüm vücut antrenman
Tutku44 Tutku44 Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum ben

Kahvaltı
Çok az sucuk
Domates biraz peynir

Arada 1dlm kek
Sonrasında dondurma 🤭

Akşam
Mangalda tavuk göğsü ve patates
Su 1.5lt
Spor 3045 adımcık
tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun tatlim kek yada dondurmadan birinden vazgeçsen iyiymiş diğerleri mük😘

Bugün ki menüm
Sabah bir kahve içtim kahvaltı yapmaya vaktim olmadı.
Öğlen 3 küçük lokum yedim maalesef o sıra bı kase yoğurt yedim .
Onada vaktim olmadı yemek yemeye
Akşam" 4 tane küçük içli köfte

Aralarda kahve içtim sadece

Kızlar 3 küçük çocuğum var işim çok oluyor çok arkalarını geziyorum birde dün gezmeden geldik kıyafet çok çıktı hala onlarla uğraşıyorum

Bir haftada iki kilo vermişim keşke önceden diyet yapsaydım kilo sebebim yemek değildi aslında ayak üstü çocukların abur cubur pasta ne varsa yedim öyle aldım şimdi onları çıkardım sadece

dün kek dondurma olmasına ragmen bugun -500gr geldim demi canım
haftaicine aman dikkat artmasın 
Evet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef
Eki Görüntüle 3617583
son 400 ml kaldı ama normal su daha 1.5 olmadı 😶😶😶
Neler var bu suyun içinde canım
Afiyet olsun tatlim kek yada dondurmadan birinden vazgeçsen iyiymiş diğerleri mük😘
Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka

Evet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef

Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka
Tayin olmak zor birşey. Yerleşip alışıyorsun sonra başka bir yer. Neredeydiniz canım ve nereye çıktı tayin? Umarım mutlu olacağınız bir şehir bekliyordur sizi

Kızlar spor yapınca ağrım artıyor. Bugün sadece yürüyüş yaptım. 6 bin adım

tomrs tomrs Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 10:00 sahanda zeytinyağlı yumurta. Yarım dilim ekmek. Biraz zeytin ezmesi

Ara 14:00 kucuk bir kase ev yapımı dondurma (avokado muz karışımı) üstüne de sütlü filtre kahve

Akşam 16:30 kuçuk patatesten kumpir (ici malzemesiz) yanında da 4 tavuk köftesi

f83fb72d-5bb8-4d04-9541-0de663da4e79-1_all_2566.webp

Tayin olmak zor birşey. Yerleşip alışıyorsun sonra başka bir yer. Neredeydiniz canım ve nereye çıktı tayin? Umarım mutlu olacağınız bir şehir bekliyordur sizi
Baya zor oluyor malesef antalya dan izmir e geçicez nasipse. 6.şehir değişikliğimiz olacak

Tamm tatlım sana güveniyorum 😘

Back
X