Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Cumartesi gece ilk saatlerde vefat etti.memlekete defnedildi ilçeye.
7sinde Karabük'te mevlit oldu. Ertesi gün evime döndüm.

Taşınıyoruz. Ev topluyorum.
Bir yandan da çocukların LGS tercihleri var.
İnşallah haftaya yerleşip gruplara dönerim🥰

Özledim buraları
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin :dua:

Merhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.

Özledim buraları
anlatmıştın canımm iyi değildi Allah rahmet eylesin Basınız sagolsun
Annene sana tüm sevdiklerine sabrlar versin insa.🤲

Lgs tercihleri ev tasınmasi hepsi bir araya girmiş kuzum Kolaylıklar diliyorum ♥️

:KK37: :KK37: :KK37: :KK37:MAVI TAKIM KIZCELERIM:KK37::KK37::KK37::KK37:
P pocoyoo uzulerek gonderiyoruz :KK60::KK60:
Ellssa Ellssa kraliçemiz geliyor hosgelmis:KK60::KK60:
@ummhnisa
B Beklenen2
@FitFiliz

Kirmızı takımmmmmm:KK54::KK54:
Spoooorrr yapannn var mı????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kan ter içinde kaldımmm leslie devam ediyorummm:KK68::KK68::KK68::KK68::confused::confused::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31::KK31:
Sayende bıraktığım spora başladım Tutku44 Tutku44 kaptanım :KK25: dün toplam 3,5 saat yüzdüm. Bugün de sabah akşam yaptığım yogama başladım. Boncuk2307 Boncuk2307 şekerime duyurulur:KK37:
Eki Görüntüle 3617583
son 400 ml kaldı ama normal su daha 1.5 olmadı 😶😶😶
Bu da su sayılır. Kaç litreydi

Grupta aktif olacağım inş ancak öyle kilo gidiyor motive oluyorum bugün tek öğün planladım evdeyim bugün o yüzden sabahtan spor da yaptım

Eklentiler

• IMG_2892.webp
    IMG_2892.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 2
Kızlar 3 küçük çocuğum var işim çok oluyor çok arkalarını geziyorum birde dün gezmeden geldik kıyafet çok çıktı hala onlarla uğraşıyorum
Kolay gelsin :KK36:
Bir haftada iki kilo vermişim keşke önceden diyet yapsaydım kilo sebebim yemek değildi aslında ayak üstü çocukların abur cubur pasta ne varsa yedim öyle aldım şimdi onları çıkardım sadece
Sorunu bulmuş ve yok etmişsin. Bundan sonra hedefe doğru :KK5: birlikteyiz
Merhaba hoşgeldin :KK36:
Baya zor oluyor malesef antalya dan izmir e geçicez nasipse. 6.şehir değişikliğimiz olacak
Sağlıkla huzurla :KK200:

Merhaba arkadaşlar.

Özledim buraları
Başın sağolsun😕. Geride kalanlara sabır diliyorum

Çok teşekkürler kilo aldım geri geldim 😅
insa verir ve dengede kalıriz tatlımm🙃🙃🤲
Sayende bıraktığım spora başladım Tutku44 Tutku44 kaptanım :KK25: dün toplam 3,5 saat yüzdüm. Bugün de sabah akşam yaptığım yogama başladım. Boncuk2307 Boncuk2307 şekerime duyurulur:KK37:

Bu da su sayılır. Kaç litreydi
:KK19: :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay:
coooook mutlu oldummm çookkk
harikasın kaptanım devam edelim anca sporla vericez tek ögünleri kismakla olmuyor dengelememiz lazım , kalori açıgı olusturmamız lazım☺️

ben onu saymadım ki ya neyse bundan sonra sayarım 🙂↕️
Grupta aktif olacağım inş ancak öyle kilo gidiyor motive oluyorum bugün tek öğün planladım evdeyim bugün o yüzden sabahtan spor da yaptım
kesinlikle aktif olmak cok iyi geliyor banada öyle canım ☺️
Spor bilgisi için Boncuk2307 Boncuk2307 seni mi etiketleyim🙈
evet canım cumaya buyük ihtimal takimlara girersin yaniii yarınnn:KK68::KK68::KK68::KK68:

Merhaba arkadaşlar.

Özledim buraları
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

♥️❤️:KK54::KK54::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:Benim kırmızı takımımmmm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK54::KK54::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:❤️♥️

yarın CUMA :duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

aman aman bugun dikkat edelim :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

yarın sabah eksiksiz bir kilo bildirimimiz olsun lutfennn :sinirli:

Sonuçlarımız her ne olursa olsun bu yolda devam edecegiz ödem varsa biraz dikkat edip yarın kücük de olsa eksilmis olacağız.
Haftalar gecip gidiyor kendimize bu yaz gecmeden guzellik yapalım giyelim efil efil elbiseleriii lutfeeennnn💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

sibel_84 sibel_84 (biliyorum yogunsun ama inanıyorum pazartesiden daha eksiyle geleceksin😘)
Boncuk2307 Boncuk2307 (harika haberler bekliyorum😘😘)
P pocoyoo (yarın seni merak ediyorum haydi goster kendini tatlımm 😘😘)
Lotus1234 Lotus1234 (menulerin ve sporlarınla zaten çoook iyisin heyecanlıyım😘😘😘)
zeyneppk zeyneppk (gözlerim seni aradı hep yarın geleceksin biliyirum tatlım😘)

afiyet olsun tatlımm😘

iyi yapmışsın zaten cıslı ürün var mecbur ambulans bekleyecek kadar yaoacaktın :KK11: :KK11: :KK11: :KK11:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
olsun yeme :duduk: arkası gelir yani gelecek bir ürün agza girdi mi gidiyor paket bitiyor :KK70::KK70::KK70:

mükemmmelllll yine mükemmellll :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çorba tarifin nasıl canım

afiyet olsun tatlımmm:KK3::KK3:

noldu canım ters birsey mi yaptın

aaa masallah :KK36: evet magnezyum arada alıyroum

herkes bir 40 yas aydınlanması diyor bu konuda ne düsünuyorsunuz tomrs hanım :ukala::ukala::KK70:

Rakip kaptan güne gitmiş yarım yarım yemiş:ıslık:

ama spor yapmış gitmiştir umarım onlar :süslü:

günaydın canımm
ohhh gitsin yağlar ❤️

günaydın canımmm♥️
😂canımsın güldürsün beni evet günüm vardı ve yemeyince ev sahabesi kusuyor ya bende dedim yarim yiyeyim🤭
40 yaş, daha sakin daha uysal daha olgunlaşmış oluyorsun, çoğu şeyi görmezden geliyorsun öyle :KK51:

Merhaba arkadaşlar.

Özledim buraları
Canm benim hoşgeldin çok zor günler geçirmişsin rabbim mekanını cennet eylesin,Allahım rahmet eylesin

afiyet olsun tatlımm😘

iyi yapmışsın zaten cıslı ürün var mecbur ambulans bekleyecek kadar yaoacaktın :KK11: :KK11: :KK11: :KK11:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
olsun yeme :duduk: arkası gelir yani gelecek bir ürün agza girdi mi gidiyor paket bitiyor :KK70::KK70::KK70:

mükemmmelllll yine mükemmellll :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çorba tarifin nasıl canım

afiyet olsun tatlımmm:KK3::KK3:

noldu canım ters birsey mi yaptın

aaa masallah :KK36: evet magnezyum arada alıyroum

herkes bir 40 yas aydınlanması diyor bu konuda ne düsünuyorsunuz tomrs hanım :ukala::ukala::KK70:

Rakip kaptan güne gitmiş yarım yarım yemiş:ıslık:

ama spor yapmış gitmiştir umarım onlar :süslü:

günaydın canımm
ohhh gitsin yağlar ❤️

günaydın canımmm♥️
Detoks çorbası canım
2 kabak
2 domates
1 soğan
2. Diş sarımsak
Baharat
Pisir blender yapm

selamlar menümü yazayım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah
Kahve su

15:30 tek öğün

3 köfte 300 kalori
1 kase ezoglein çorba 200 kalori
1 kase kabak yemeği 200 kalori
1 kase chialı yoğurtlu çeyrek muzlu üstüne biraz fındıklı tatlı yaptım 400 kalori

Toplam 1100 kalori

Spor
30 dk Leslie
30 dk civarı ağırlık antrenmanı

Akşam bisiklet ve leslie biraz daha yapmak istiyorum

Su şu an 1,5 litre
Akşam 3 umarım

Back
X