Hoş bulduk kaptanım nasılsın tatile bir yerlere mi gittinKolay gelsin
Sorunu bulmuş ve yok etmişsin. Bundan sonra hedefe doğrubirlikteyiz
Merhaba hoşgeldin
Sağlıkla huzurla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk kaptanım nasılsın tatile bir yerlere mi gittinKolay gelsin
Sorunu bulmuş ve yok etmişsin. Bundan sonra hedefe doğrubirlikteyiz
Merhaba hoşgeldin
Sağlıkla huzurla![]()
Başın sağ olsun çiçeğim.Merhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Cumartesi gece ilk saatlerde vefat etti.memlekete defnedildi ilçeye.
7sinde Karabük'te mevlit oldu. Ertesi gün evime döndüm.
Taşınıyoruz. Ev topluyorum.
Bir yandan da çocukların LGS tercihleri var.
İnşallah haftaya yerleşip gruplara dönerim
Özledim buraları
Canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Özledim buraları
Başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin inşallahMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
Anladım ama çok da katılan ve bu sayede kilo veren vardı. Yazık olmuş ciddenEn son takım sayısı ve yarışmacı sayısı azalmış yarışmanın bir mantığı kalmamışti
Nicki gibi bol bol Spor yapan @Zipzip- kaptan geri dönüyor![]()
İnşallah kaptişko ama ben biraz korkuyorum
Çiçekcim çok üzüldüm basın sagolsun. Sen bebekler gibi bakmıştın babana, eminim senden razıdır canım. Ve bu çok önemli. Nur içinde yatsın Allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
64 kilon burda yazansa gayet ideal benceBennnnnn dikkat etmiş halim bu kadar yoksa iki kati olurum![]()
Sende sporda mükemmelsin bebeğim ah bi bnm çocuklar dan ev işi yemekten fırsat bulsam ne leslieler yapardım gençlik cagimda. bu saat olmuş resmen uyumuyolar daha bulaşık yikicam bu çocuklar uyursaAnladım ama çok da katılan ve bu sayede kilo veren vardı. Yazık olmuş cidden
Oo challenge yukleniyoor
İnşallah kaptişko ama ben biraz korkuyorum![]()
İp atlarkn zorladım büyük ihtimalle kaptanım daha önce de olmuştu. Basamıyorum fazla üstüne. Teşekkür ediyorum bu aradaGeçmiş olsun tatlım incittin mi aniden geln bir ağrı mi
Teşkkür ederim kaptanım. Zorladım bacağımı biraz, ip atlarken kaval kemiği iki bacakta da çok acıyor.afiyet olsun tatlımm
iyi yapmışsın zaten cıslı ürün var mecbur ambulans bekleyecek kadar yaoacaktın![]()
![]()
![]()
olsun yemearkası gelir yani gelecek bir ürün agza girdi mi gidiyor paket bitiyor
mükemmmelllll yine mükemmellll
çorba tarifin nasıl canım
afiyet olsun tatlımmm
noldu canım ters birsey mi yaptın
aaa masallahevet magnezyum arada alıyroum
herkes bir 40 yas aydınlanması diyor bu konuda ne düsünuyorsunuz tomrs hanım
Rakip kaptan güne gitmiş yarım yarım yemiş
ama spor yapmış gitmiştir umarım onlar
günaydın canımm
ohhh gitsin yağlar
günaydın canımmm![]()
Ah çiçeğim Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, Rabbim sabır versin sizlere de. Çocuklar için de bol şanslar umarım istedikleri şekilde sonuçlanırMerhaba arkadaşlar.
Özledim buraları
Ah şekerin yesin seniSayende bıraktığım spora başladımTutku44 kaptanım
dün toplam 3,5 saat yüzdüm. Bugün de sabah akşam yaptığım yogama başladım.
Boncuk2307 şekerime duyurulur
Bu da su sayılır. Kaç litreydi
Evet ideal ama henüz istediğim kilo değil canm ,beni geçtim eşim de istemiyor64 kilon burda yazansa gayet ideal bence
Çok geçmiş olsun tatlım afiyet olsunBugün hastane işim vardı canım çıktı. Eve metreler kala bayılacaktım az daha bu ne sıcak yahuuu. Nabzım 185 olduu
GÜNLÜK YEDİKLERİNİN HESABI
14:00 — Bromelainli Su:
16:00 — Kahvaltı
1 simit: ~350 kcal
Peynir (ortalama 50 gr): ~90 kcal
Salatalık + domates: ~20 kcal
Toplam: ~460 kcal
19:30 — Akşam Yemeği
Nohutlu marul-salatalık-havuç yoğurtlu salata (büyük kase):
Tahmini ~5-6 YK haşlanmış nohut + yoğurt + sebzeler = ~250-270 kcal
Az zeytinyağı: ~40 kcal
1 dilim tam buğday ekmek: ~65 kcal
Toplam: ~370 kcal
Karpuz
3 dilim (~300 gr civarı): ~100 kcal
Kiraz saplı Dukan içeceği (1lt)
Toplam Günlük Kalori:
~990 kcal
Spor olarak 6270 adım. 2lt yi geçik su.
Ellssa
Tutku44
tomrs
Vuuu süpersin tatlımİyi geceler herkese
17 Temmuz menu ve spor
Eki Görüntüle 3618801 Eki Görüntüle 3618802 Eki Görüntüle 3618803 Eki Görüntüle 3618804 Eki Görüntüle 3618805 Eki Görüntüle 3618806
Ellssa
Boncuk2307
Allahımmm nolur yarım mükemmel eksilerle uyanalımm amiinnnnn
aç yatıyorum aç aç süper birsey bu yesin yag hücreleri birbirini![]()