Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

19 temmuz
Kahvaltı
2küçük pişi
Domates peynir zeytin

Akşam
Yarım dürüm

Akşam çaya davetliydim mecbur yedim
1dlm kek
Minik bir kase kısır

Su2lt

Spor 25dk jo
6115 adım
Tutku44 Tutku44 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000021168.webp
    1000021168.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 2
Canm hosgeldin sen yokken neler neler oldu olsun yetişmişsin mavislerim kazandi 🥰insallah haftaya da sans bizden yana olur:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: mavi uğur getirdi kızımın rengi💙 bende acayip gaza geldim tatlim:süslü::süslü::süslü::süslü:
Gunaydin kaptanparem, senin emeklerini de göz arrdi etmemek lazım teşekkürlerr,
+ yine yeneriz benim inancım tam🙏 🩵
Bu hafta spora gidebilirim gibi duruyor en azından 😄
Kızın mi var seniinn? Ne güzel insanın kızı olması di mi 🥰🥰 benim de iki tane var 15-12 yaşlarında 🥰 en sevdiği rengi sordum şimdi küçük olan yanımda (değişiyor da sevdigi renkler, ya gidip kırmızı dedi 😂🤣😅)

Kaptanım pazartesi hedef 63.3 yazalım 🤗😘
bluegreeneyes bluegreeneyes gözüm seni arıyor tatlım nerdesin

o mukemmel sporlarinı bize goster özledik :KK31:
Şekersiz 21 gün yapmaya niyetlendim son 2 gün kaldı kaptanım güzel gidiyorum 🙏 misafir ağırlama yoğunluğundan spor yapamıyorum ama ip felan bişeyler ekleyecem 🥰 dün sabah öğle akşam üç tur misafir vardı bu gün de akşam gelecekler var 💚 ona hazırlık yapıyorum 🥰

18 temmuz cuma menü
10.30 4 kaşıl menemen, yarım avakado, yeşillik, 2 karabuğday patlaağı
14.00 1 kuru incir 1 tk tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, 1 kase salata
3 lt su 8.300 adım

19 temmuz cumartesi menü
11.00 4-5 kaşık menemen, 1 yumurta ile salata, yarım avakado, 1 dilim su böreği
15.30 1 yeşil elma
19.00 1 kase bezelye, 3 kaşık basmati pilav, 3 kaşık kavurma, 1 kase cacık, salata
21.00 10 tane çiğ kabak çekirdeği
3 lt su 4.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
1000052572.webp

ohhh şifa olsun erisin yaglarrr

tamam tatlımm

afiyet olsun tatlımmm
emeklerin karşılıgı gün be gün kendini gosterecek insa :KK54:

afiyet olsun canım ♥️

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: hepsi :sampiyon: icin herkes hedefine ulasirsa herkes 1.dir gözümde 😘

tabi karşı takımı topluca yenmek sartiyla:ıslık:

doymassin tabi canim atistırmalik ve kalorili olan seyler olmus 19.30 gibi yedin sanırim muz ve fistik ezmesini sana yarina arti olarak yansiyacak canım

Mesela muz yerine bir salatalık bir ceviz biraz leblebi her turlu daha iyi olurdu

Menude goze btan seyler var canım ama evinde degildin insa yarın daha guzel bir menu olur tatlimm pazartesiye eksiyle bekliyorum seni 😘😘😘😘

ya rabbiiii nasil yetiseyim bu yürüyüşlereeeeee:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
maşallah subhanallah nazar olma sakın ♥️💙

hic deme yaaaaa🤣😂
Teşekkür ederim sabahın 5 inde kalkiyom diyim,bebelerde biraz büyüttüm onun rahatlığıyla akşamına da cikiyom ama direnç sağlıyor eksilme olmuyor oy oy😥

Bugünkü menüm Sabah
Kıymalı yumurta çeyrek ekmek domates salatalık
Öğlen
2 dolma yoğurt
Akşam
Patates salatası
Mercimek çorbası 1 kase
Ara bir kare çikolata çay
Şu 2.5 lt
Spor 20 suquat
İki saat ev işi
tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun tatlım çok iyi Menün, menü saatlerinde belirt tatlım olur mu

Günaydın kızlar 🤗
Dünkü menüm çok sakıncalı
19 temmuz menüsü
08.00 kahvaltı: biraz omlet, salatalık , 2-3 dilim karpuz
12.30 öğle: 1 tane kaşarlı gözleme
18.00 akşam: 1 Hatay usulü dürüm, ayran (arkadaşımızın mekanı, o yüzden yemek durumunda kaldım)
Spor: 15.038 adım
Dün gün boyu disardaydim, eve akşam 8 gibi geldim . 1 saat yürüyüş yaptim. Ama uyandım yüzüm gözüm şiş, sanırım yediklerimin tuz ve karbonhidrat oranından oldu. Öğleye kadar vücudumu dinlendirecegim. Yarına eksi gelmek için de bugünü olabildiğince hafif geçirmeyi planlıyorum .
tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun tatlım ,dürüm karbonhidrat olarak fazla olmuş ama sebeplerini şöylemissin toparlarsın diye düşünüyorum tatlım, sana güveniyorum 😘

Gunaydin kaptanparem, senin emeklerini de göz arrdi etmemek lazım teşekkürlerr,
+ yine yeneriz benim inancım tam🙏 🩵
Bu hafta spora gidebilirim gibi duruyor en azından 😄
Kızın mi var seniinn? Ne güzel insanın kızı olması di mi 🥰🥰 benim de iki tane var 15-12 yaşlarında 🥰 en sevdiği rengi sordum şimdi küçük olan yanımda (değişiyor da sevdigi renkler, ya gidip kırmızı dedi 😂🤣😅)
Günaydın teşekkür ederim tatlım gidebilirsen mutlaka git canm sporuna iyi geliyor, inşallah yeneriz sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 evet iki kızım var 12 olacak diğeri 8 olacak ,biri mavi ci diğerinde de degisiyor🤭
maşallah Allahım bagislasin yavrucaklarini

Benim yoğunluk bugünden itibaren azalıyor.
Ve büyük bir karar alıp yarın İsveç diyetine basliyorum. Eşlik etmek isteyen var mı? Ağustos 23 de marasta olmam lazım ve hiç de olmazsa beş kilo vermiş olmam gerekli.

Ve büyük bir karar alıp yarın İsveç diyetine basliyorum. Eşlik etmek isteyen var mı? Ağustos 23 de marasta olmam lazım ve hiç de olmazsa beş kilo vermiş olmam gerekli.
Hoşgeldin tatlim , bir ay in var, isveç diyetini ayrıntılı olarak bilmiyorum ama bol proteinli sanırım hemşehri ben takılırım sana :KK60:

Günaydın teşekkür ederim tatlım gidebilirsen mutlaka git canm sporuna iyi geliyor, inşallah yeneriz sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 evet iki kızım var 12 olacak diğeri 8 olacak ,biri mavi ci diğerinde de degisiyor🤭
maşallah Allahım bagislasin yavrucaklarini
İnşallah canım hepimizinkini 🙏🥰
Spora gittim bu arada kaptiş. Çok da iyi geldi

Kolaygelsin canım zorlar beni isveç diyeti. Bir de ben füme etleri hiç sevemedim ya, var di mi onda bolca? Marasta düğün filan mı var

Teşekkür ederim tatlım sabah akşam turluyom😍
Hakkatten ya ne kadar çokmus adım sayın. Bir maşallah da benden gelsin. İki ay önce filan her akşam yuruyordum bu sıra boşladim. Yine de 10bin adım filan anca oluyordu. Sen hangi sehirdesin kaptan? Sahil kenari filansa ne güzel yürünür

Ben anca gelebildim canlarım. 2 günlük menülerimi yazayım.
18.07.2025
Kahvaltı 14.00
2 dilim tam buğday ekmek, salatalık, domates, 1 kk peynir
AKŞAM YEMEĞİ 19.30
4 yk kadar nohutlu basmati pilav, 2 karnıyarık
1 lt dukan kiraz saplı + 2,5 lt su
6808 adım spor

19.07.2025
Kahvaltı 14.30
Ara Öğün 17.00
1 közlenmiş mısır
Akşam Yemeği 19.30
4-5 yk nohutlu pilav, 2 karnıyarık, yoğurtlu marul, havuç, salatalık karışık salata
2 lt yi geçik su sayamadım. 1 lt dukan kiraz saplı
6252 adım spor

Ellssa Ellssa Tutku44 Tutku44 tomrs tomrs

Hakkatten ya ne kadar çokmus adım sayın. Bir maşallah da benden gelsin. İki ay önce filan her akşam yuruyordum bu sıra boşladim. Yine de 10bin adım filan anca oluyordu. Sen hangi sehirdesin kaptan? Sahil kenari filansa ne güzel yürünür
Teşekkür ederim tatlım ,çoğunlukla yoldaşım oluyor yoldaş olmasada artık gorevmis gibi gelmeye basladi😊 denizimiz yoktur kahramanmarastayim

Ben anca gelebildim canlarım. 2 günlük menülerimi yazayım.
18.07.2025
Kahvaltı 14.00
AKŞAM YEMEĞİ 19.30
4 yk kadar nohutlu basmati pilav, 2 karnıyarık
1 lt dukan kiraz saplı + 2,5 lt su
6808 adım spor

19.07.2025
Kahvaltı 14.30
Ara Öğün 17.00
1 közlenmiş mısır
Akşam Yemeği 19.30
4-5 yk nohutlu pilav, 2 karnıyarık, yoğurtlu marul, havuç, salatalık karışık salata
2 lt yi geçik su sayamadım. 1 lt dukan kiraz saplı
6252 adım spor

Ellssa Ellssa Tutku44 Tutku44 tomrs tomrs
Afiyet olsun kaptanım menü çok güzel yürüyüşte çok ideal, bende kahvaltıyı öğleden sonraya bırakıyorum aksama hafif yapmaya çalışıyorum ama yinede bir şeyler ters gidiyor anlamadım,bugünü atlatayım ödem atıcı felen yapacağım kendime ,takildim kaldım

Ay maalesef plato evresine geldim. Hızlı kilo verince bir süre duraksama oluyor ya. Ordayım. Bakalım bugün kırılırsa bu evre yarın düşüş
ayy biraz bizede anlat canım nasıl oluyor bu isler :süslü:
19 temmuz
Kahvaltı
2küçük pişi
Domates peynir zeytin

Akşam
Yarım dürüm

Akşam çaya davetliydim mecbur yedim
1dlm kek
Minik bir kase kısır

Su2lt

Spor 25dk jo
6115 adım
Tutku44 Tutku44 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
canım bu menu kalori menüsü :KK53: doyurucu seni tok tutacak seyelr degil yedikce daha çok acıkirsin
sabah misafirlikte degilsen pişi yememeliydin canım cok kötü bir gün olmus insa daha guzel menuler gelir tatlım tartıda eksiler cabayla gelecek insa ♥️
Kaptanım pazartesi hedef 63.3 yazalım 🤗😘

Şekersiz 21 gün yapmaya niyetlendim son 2 gün kaldı kaptanım güzel gidiyorum 🙏 misafir ağırlama yoğunluğundan spor yapamıyorum ama ip felan bişeyler ekleyecem 🥰 dün sabah öğle akşam üç tur misafir vardı bu gün de akşam gelecekler var 💚 ona hazırlık yapıyorum 🥰
uyyy Allah kolaylık versin hayr olsun ya normal oturmya mi geliyorlar baska günelrde gelsinler 3 tur misafir e
18 temmuz cuma menü
10.30 4 kaşıl menemen, yarım avakado, yeşillik, 2 karabuğday patlaağı
14.00 1 kuru incir 1 tk tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, 1 kase salata
3 lt su 8.300 adım

19 temmuz cumartesi menü
11.00 4-5 kaşık menemen, 1 yumurta ile salata, yarım avakado, 1 dilim su böreği
15.30 1 yeşil elma
19.00 1 kase bezelye, 3 kaşık basmati pilav, 3 kaşık kavurma, 1 kase cacık, salata
21.00 10 tane çiğ kabak çekirdeği
3 lt su 4.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
Eki Görüntüle 3619568
afiyet olsun canım böreklere aman dikkat
Teşekkür ederim sabahın 5 inde kalkiyom diyim,bebelerde biraz büyüttüm onun rahatlığıyla akşamına da cikiyom ama direnç sağlıyor eksilme olmuyor oy oy😥
Masallah canım

Back
X