- 8 Ağustos 2008
- 35.995
- 45.969
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken daha canım sabah ödemi olabilir biraz dolan gel benceGünaydın
Cuma 102.5
Bugün 104.2
+1.7 kg oturmuş garip garip düşünüyorum bu nasıl artış diye tartımi bozuk yoksa muhtemelen ödem![]()
Hayırdır canım kendin için mi çocuk için miCanlar yarın hastane randevum var biraz erken paylaşacağım sonuçları, haberiniz olsunsaat 1 e kadar paylaşmış olurum kaptanlar atmış olursa
Regl dönemiyse müthiş ödem yapıyor canımGünaydın
Cuma 102.5
Bugün 104.2
+1.7 kg oturmuş garip garip düşünüyorum bu nasıl artış diye tartımi bozuk yoksa muhtemelen ödem![]()
Yok bu kadar kilo artışı olamaz. 1 saat sonra bence yine tartıl yiyip içmeden. Ya da yarın sabah tekrar tartıl. O zaman anlarsınGünaydın
Cuma 102.5
Bugün 104.2
Günaydın kaptanicem
Ödemdr tatlım gidecektir emin ol üzme kendiniGünaydın
Cuma 102.5
Bugün 104.2
Cuma 69,95
Teşekkür ederim canımın içi. Sinüzit tanısı kondu da bugün de boğazımda bir şeyler tespit etmişti şişlik gibi onun için ultrason çekilecek.Şimdiden kolaylıklar boncukcum. Kontrol filan mı hasta değilsindir umarım canım
Kendim için kaptanım, ultrason çekilecek.Hayırdır canım kendin için mi çocuk için mi
Canım füme etleri bende çıkartacağım. Bende yiyemem öyle.Kolaygelsin canım zorlar beni isveç diyeti. Bir de ben füme etleri hiç sevemedim ya, var di mi onda bolca? Marasta düğün filan mı var
Teşekkürler kaptanimAfiyet olsun tatlım, sadece gözüme batan akşam ki iki dilim ekmek oldu ,diğer türlü çok güzel,iki öğünle kapatmışsın ,![]()
Ooo kolay gelsin. Bizim de 4 düğün var. Abiyeler tam sarıyor vücudumu. Ben de kıyafet içinde rahat etmek istiyorumCanım füme etleri bende çıkartacağım. Bende yiyemem öyle.
Marasta düğün var. Düğüne kadar biraz vermem lazım.
Çok güzel canm süper kizcelerim çoğu eksi çok mutluyumMerhabalar
Cuma günü 84.4
Bugün 84.3
Fark: -100 Gr
Bu kadar yemeye eksi gelmem şaşırtıcı oldu gerçektenaçıkçası artı bekliyordum. Vücudumda ödem var , hissediyorum şişliği. Akşamları çok hafif geçirerek cumaya kadar atacağım bu ödemcikleri inşaaallah
tomrs
Ellssa
Boncuk2307