Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💙 Mavi Takım, bu hafta parlıyoruz! 💙
Yeni bir haftaya enerjiyle başlayalım! Hep birlikte hedeflerimize ulaşmak için harika bir motivasyonla ilerliyoruz. Unutmayın, küçük adımlar büyük değişimlere yol açar. Bu hafta:

🥗 Dengeli beslenmeye dikkat edelim
🏃‍♀️ Sporumuza vakit ayıralım – yürüyüş de olur, dans da!
💧 Bol bol su içmeyi unutmayalım
📚 Günde en az 10-15 sayfa kitap okuyarak zihnimizi de besleyelim
😴 Uykumuzu düzenli tutalım

armin83 armin83
D Deltavealfa
sibel_84 sibel_84
Tutku44 Tutku44
Ellssa Ellssa

Siz bu takımın parlayan yıldızlarısınız! Her gün bir adım daha iyisi için buradayız. Düşersen kalkarız, yavaşlarsak durmayız. Birbirimize destek olup bu haftayı başarıyla kapatalım! 🚀🔥

#MaviTakım #TakımRuhu #YeniHaftaYeniSen

Menu ve sporlarinizi bekliyoreee

Günaydın canlarım

20250726_113700.webp
Boncuk2307 Boncuk2307
Bu hafta 72 yi göreyim çok amin 🌼🌼

💙 Mavi Takım, bu hafta parlıyoruz! 💙
Yeni bir haftaya enerjiyle başlayalım! Hep birlikte hedeflerimize ulaşmak için harika bir motivasyonla ilerliyoruz. Unutmayın, küçük adımlar büyük değişimlere yol açar. Bu hafta:

🥗 Dengeli beslenmeye dikkat edelim
🏃‍♀️ Sporumuza vakit ayıralım – yürüyüş de olur, dans da!
💧 Bol bol su içmeyi unutmayalım
📚 Günde en az 10-15 sayfa kitap okuyarak zihnimizi de besleyelim
😴 Uykumuzu düzenli tutalım

armin83 armin83
D Deltavealfa
sibel_84 sibel_84
Tutku44 Tutku44
Ellssa Ellssa

Siz bu takımın parlayan yıldızlarısınız! Her gün bir adım daha iyisi için buradayız. Düşersen kalkarız, yavaşlarsak durmayız. Birbirimize destek olup bu haftayı başarıyla kapatalım! 🚀🔥

#MaviTakım #TakımRuhu #YeniHaftaYeniSen

Menu ve sporlarinizi bekliyoreee
Çok teşekkür ederim canım kaptanım çok güzel bir balkon konuşması olmuş.
Bu arada uzun süredir ihmal ettipimiz takım kuralı da olan kitap okumayı hatırlattığın için ayrıca teşekkür ederim 🌺🌺🌺
Bugün itibariyle menülerde kitabı da ekliyoruz canlarım.

Kızlar dünküleri yazayım bu hafta eksiksiz gitmek istiyorum
Ellssa Ellssa tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307
25 temmuz cuma:

Sabah 10:00 iki kk beyaz peynir, bir dilim ekmek, çay tabağı kadar menemen, bir haslanmus yumurta biraz maydanoz, çay & kremalı kahve

15:00 airfryerda 3 tane panelenmis hazır çubuk gibi balık ( bir tanesi bir parmak kadar olanlardan 🤣)

17:00 iki kaşık salçalı bulgur pilavı yanında da haşlanmış taze fasulye ve yoğurt.
Sonra da Hindiba kahvesi

Spor: salonda bir saat workout + 6 bin adım
Afiyet olsun tatlım menun guzel🥰

Selam millet . Dün akşam 2 tane izmir bomba yediğim için vücudum yağ yakmayı durdurdu. İdrar çubuğu var onla ölçüyorum. Ketosisten çıkmış olabilirim. Ama niyet ettim tekrar girmeye

2 günlük bir seyahatteyiz. Yanıma sdm diyet paketlerimi almayı unutmuşum 💩. Tekrar Yağ yakmaya başlamam için sıfır karb ilerlemem lazım. Bu da seyahatlerde zor.
.ama disiplinliyim, Umarım p.tesiye yağdan enerji üretimine başlarım(fabrika sanki 😂)

Daha önce yarıştın sanırım ya da çok tanıdık gelmiş olabilir nikin
Yeni misin acaba?
Evet daha önce sizinle beraber 8 kg vermiştim. Sonra oğlum hastalandı emziriyordum yeni iş yeri açtık derken maalesef buraya girmeye fırsatım olmadı. Şimdi oğlan çok şükür büyüdü emzirmeyi de azalttık artık, işyeri de düzene girdi. Kabul ederseniz tekrar gelmek istiyorum

Evet daha önce sizinle beraber 8 kg vermiştim. Sonra oğlum hastalandı emziriyordum yeni iş yeri açtık derken maalesef buraya girmeye fırsatım olmadı. Şimdi oğlan çok şükür büyüdü emzirmeyi de azalttık artık, işyeri de düzene girdi. Kabul ederseniz tekrar gelmek istiyorum
hoşgeldin canım 💞💞💞💞💞💞

hoşgeldin canım 💞💞💞💞💞💞
Hoşbuldum gerçekten burası o kadar iyi bir yer ki , hayatımda çok spor diyet yaptım , bu sırada çok yere yazıldım çok diyetisyenle görüştüm. Ancak buradaki gibi motivasyonum olmadı. Kilo vermediğim hafta da oldu ancak sizinle beraber burda paylaşarak öğrenerek ilerlemek benim için büyük mutluluktu. İnsan bu süreçte çok yanlız hissediyor ama ben devamlı buraya girip yanlız olmadığımı hissediyordum. Bakalım tekrardan yaz bitmeden kilo verme sürecinde birlikte neler yapabileceğiz 😍

Hoşbuldum gerçekten burası o kadar iyi bir yer ki , hayatımda çok spor diyet yaptım , bu sırada çok yere yazıldım çok diyetisyenle görüştüm. Ancak buradaki gibi motivasyonum olmadı. Kilo vermediğim hafta da oldu ancak sizinle beraber burda paylaşarak öğrenerek ilerlemek benim için büyük mutluluktu. İnsan bu süreçte çok yanlız hissediyor ama ben devamlı buraya girip yanlız olmadığımı hissediyordum. Bakalım tekrardan yaz bitmeden kilo verme sürecinde birlikte neler yapabileceğiz 😍
herşey yoluna girer canım. yeni başlangıç yaparsın burada. benim de yeni bir başlangıç yapmam lazım. seni gördüğüme sevindim 🥰

Hoşgeldin canm burası gerçekten iyi geliyor, ne zamanki ayrıldım bende kilo aldım ve döndüm burda verdim aktif olursak da daha etkili oluyor😊

İyi haftasonlari 🌸🙏🏻❤️

Kahvaltı 9.30
1 patates kızartması (kendime ödül yaptım)cıs ❌
3 pankek+ 2 YK reçel
5 zeytin
1kk peynir
Yarım domates
yarım salatalık

15.30 ara öğün
kahve+ maden suyu
1 galete
1 nektari