Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bazen unutuluyor kızlar ama normalde varsa okuduğumuz kitabı da ekliyoruz, hoş bir kural 🥰
Cok guzel bir kuralmis.Kitap kulubumuz var her ay beraber bir kitap okuyoruz, bende yazarim kitabimi menulere.🥰

Geldimm canım, bugün baya yoğun geçti anca göz atabiliyorum takıma. Gezmeye gittik, yürüdüm bütün gün 😂
Sen nasılsın bakalım?
Hosgeldin canim, nereleri gezdin?😙Bende iyiyim Filizcim uzun bir haftasonu kahvaltisi yaptik.Simdi yemekleri hazirlayacagim.5 agustosta is basi yapacagim , son hazirliklarimi tamamliyorum is oncesi.🥰
Tamamdir kaptanim.

Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Ellssa Ellssa

Sabah 9:00 bir dilim TB ekmek, iki kk beyaz peynir, 3 dilim sucuk, biraz domates, bir buçuk haşlanmış yumurta

13:00 hamburger köftesinin yarisi (no ekmek) +kahve

16:30 birkaç parça etli ekmek ve dondurma (bu biraz ciss ama ödül öğünümdü)

18:30 çekirdek bir çay tabağı kadar ve iki erik

Sporun bugün yürüyüş 10bin adım (aslında bence daha fazla ama bu kadar kaydetmiş)

Kitap, hala bitiremediğim Bir kimya meselesi 😄
Guzel bir menu canim, kucuk kacamaklar olmus ama haftasonu olabilir boyle minik kacamaklar.💕

Kızlar nasıl yapalım. Benim bir menüm olmadı bugün😂 doğumgunundeyiz. Rakı makı içtik. Genel olarak meze yedim. Yarın sabahtan menü atsam. Ama illa at derseniz tahmin ederim hangi mezeden kaç kaşık diye
Afiyet olsun 🤗 yaz bence canım tahminen, tabloyla boncukcum çok uğraşıyor. Eksik kalmasın bir gün bir gündür 🥰

Cuma menüsü
Kahvaltı 13.00
Menemen
1 dilim çavdar
1 wasa
1 tk tahin pekmez
1 tk kaymak
3 4 çatal beyaz peynir
Domates acur yeşillik

Ara 16.00
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter

Akşam 18.00
8 köfte (tavada az yağlı)
1/2 patates kızartması
Salata ayran

Akşam kaçamağı
Cips - dondurma

Su 2 litre
Spor 5 bin adım

Cumartesi menü
Kahvaltı 11.30
2 dilim Çavdar
Sucuklu yumurta
2 çatal beyaz peynir
1 tk çilek reçeli

Ara 17.30 acıkmışım fazla kaçtı😅
4 dilim karpuz
1 kayısı
1 avuç siyah üzüm
1/2 avuç fındık
1 haşlanmış mısır

Akşam 20.30
1 porsiyon kuşbaşı pide
Salata yoğurt meze ayran

Su 2 litre
Spor
Dişim ağrıyor
Yapabilirsem leslie yapacağım yazarım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
tomrs tomrs
Afiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorum:stop:serbest gün de yapmış olabilirsin😊 bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim😊

Cok guzel bir kuralmis.Kitap kulubumuz var her ay beraber bir kitap okuyoruz, bende yazarim kitabimi menulere.🥰

Hosgeldin canim, nereleri gezdin?😙Bende iyiyim Filizcim uzun bir haftasonu kahvaltisi yaptik.Simdi yemekleri hazirlayacagim.5 agustosta is basi yapacagim , son hazirliklarimi tamamliyorum is oncesi.🥰

Tamamdir kaptanim.

Guzel bir menu canim, kucuk kacamaklar olmus ama haftasonu olabilir boyle minik kacamaklar.💕
Sorma canım moralim bozuldu aslında son tartıdan sonra dedim bari bu gün de dikkat etmeyivereyim 🤣 haftanın örnek kaptanı 🙈 😅
Burda bir açık hava müzesine gittik. Sabahtan akşama yürüdük gibi bişey oldu.
5 agustos yakınmış canım şimdiden kolaygelsin hazirliklarinda 🙏🥰 azmini de alkışlıyorum iş konularinda 👏🤍

Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Ellssa Ellssa

Sabah 9:00 bir dilim TB ekmek, iki kk beyaz peynir, 3 dilim sucuk, biraz domates, bir buçuk haşlanmış yumurta

13:00 hamburger köftesinin yarisi (no ekmek) +kahve

16:30 birkaç parça etli ekmek ve dondurma (bu biraz ciss ama ödül öğünümdü)

18:30 çekirdek bir çay tabağı kadar ve iki erik

Sporun bugün yürüyüş 10bin adım (aslında bence daha fazla ama bu kadar kaydetmiş)

Kitap, hala bitiremediğim Bir kimya meselesi 😄
Afiyet olsun tatlım menü de kaçamak var ama göze batmıyor cok cok ufak veee erken saate bırakmışsın öğünü yürüyüşle harika tamalamissin🥰

Afiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorum:stop:serbest gün de yapmış olabilirsin😊 bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim😊
Rakibemciğim bu yazdiklarin bana da iyi geldi 😂😂 moralim yükseldi kaçamak olmuş olabilir ama toparlarsin'i okuyunca
Yarin pazartesi için azmedersem bil ki sayende 🤩

Bende menumu birakayim
Sabah c vitamini aldım iyi geldi

Kahvaltı 10 11 arasi
Iki biber ,bir patlıcan sogurme, yarim simit ,bir ceviz,5 zeytin, 1yk et kavurma, 1 bucuk yi sucuklu yumurta ,salatalık ve domates, iki lokma yoğurt kaymagi, az çemen,

12 gibi cevizli sucuk bir parmak kadar ,

Akşam 5 de Bir dilim karpuz
Çok canm istemedi giripten galiba
Akşam 12 bin yürüyüş yaptım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 , FitFiliz FitFiliz
Screenshot_20250726-233633_Samsung Health.webp

Sorma canım moralim bozuldu aslında son tartıdan sonra dedim bari bu gün de dikkat etmeyivereyim 🤣 haftanın örnek kaptanı 🙈 😅
Burda bir açık hava müzesine gittik. Sabahtan akşama yürüdük gibi bişey oldu.
5 agustos yakınmış canım şimdiden kolaygelsin hazirliklarinda 🙏🥰 azmini de alkışlıyorum iş konularinda 👏🤍
Olsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muze🤩Harika adimlamissinda eglenceli birgun olmus.
Burada okullar 12 agustosta basliyor, okul calisanlarida 1hafta once 5inde ise basliyoruz.Ben yine universiteden dersler almaya basliyorum onumuzdeki ay canim, okuma askim hic bitmedi.Motive edici sozlerin icin tesekkur ederim🥰

Bende menumu birakayim

Kahvaltı 10 11 arasi
Iki biber ,bir patlıcan sogurme, yarim simit ,bir ceviz,5 zeytin, 1yk et kavurma, 1 bucuk yi sucuklu yumurta ,salatalık ve domates, iki lokma yoğurt kaymagi, az çemen,

Eki Görüntüle 3622486
Afiyet olsun.🌸Menunuz gayet guzel, besleyici.Hasta halinizle adimlarinizda mukemmel.☺️Umarim daha iyisinizdir.

Bende menumu birakayim

Kahvaltı 10 11 arasi

Eki Görüntüle 3622486
Ah unutmusum öğleden sonra arada bir bardak kefir içmiştim su an 00 da da bir bardak kefir iciyorum😊

Olsun diyet zaten cok zor, her hafta yarismakta zor, kucuk kacamaklar olmali ki , diyet surdurulebilir olsun.Ne guzel yapmissiniz canim, hem acik hava, hem muze🤩Harika adimlamissinda eglenceli birgun olmus.
Burada okullar 12 agustosta basliyor, okul calisanlarida 1hafta once 5inde ise basliyoruz.Ben yine universiteden dersler almaya basliyorum onumuzdeki ay canim, okuma askim hic bitmedi.Motive edici sozlerin icin tesekkur ederim🥰

Afiyet olsun.🌸Menunuz gayet guzel, besleyici.Hasta halinizle adimlarinizda mukemmel.☺️Umarim daha iyisinizdir.
Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesef😥

Teşekkür ederim daha iyim ,yürüyüş iyi geldi yalnız öksürük tutunca kötü oldum kahramanmaraşta büyük yangın çıkmış köy yerleşkesinde her yer dumandı ciğerlerimiz yandı bitmedi bi türlü mslesef😥
Cok uzuldum, cayir cayir yaniyor guzel memleketimiz.😞En kisa zamanda sondurulur insallah.🙏

Tatildeyim ama dikkat etmem lazım
4000 adım

Kahvaltı
Patatesli omlet

Ara
1 kek 3 kurabiye
1 dondurma

Akşam
bol salata biraz meze yoğurtlu barbunya
1 kase marçkarna et yemeği
Tatlı az ama yedim ay karışık ://

Bugün bozdum yani doğruya doğru yarın düzgün bir menü yapacağım kendime çünkü vicdanım da rahat değil

FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• IMG_3168.webp
    IMG_3168.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 3
Hayırlı geceler kızlar 🌼 yangın haberlerinden uyku tutmadı nefesim daralıyor boğuluyorum gibi hissediyorum muhtemelen benim stresimi ufaklık hissetmiş olacak o da kucakta memede uyumak istiyor sadece 😔 Allah'ım inşallah rahmetini yağdırır da ciğerlerimize nefes olur 🤲 her taraf yanıyor yakılıyor insan gücü ile yetişilecek bir afet değil çok büyük çok, Allah'tan dualarla yağmur ferahlık istemekten başka bişey elden gelmiyor😔

25 temmuz cuma menü
10.30 2 haşlanmış yumurta ile salata, 10 zeytin, 1 dilim peynir, 2 karabuğday patlağı
12.30 2 hurma 1 kuru incir1 tk tahin
14.30 1 şeftali
18.30 ıspanaklı smoothie
3 lt su 9.000 adım

26 temmuz cumartesi menü
10.30 2 yumurta ile sebzeli omlet, 1 dilim peynir, 2 dilim yulaf ekmeği
15.00 3 kaşık keçiboynuzu, 2 kaşık tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, salata
3 lt su 8.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs 1000054380.webp

Back
X