Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Elipitğe çıktım. Haftasonu full kaçamak ödeminin çoğu gitti. İdeal kiloma indikten sonra artık ne kalori saymak ne de zayıflamak için spor yapmak. İkisini de İstemiyorum. Normal insanlar gibi her şeyden normal yemek istiyorum.😒 şu an onu yapsam kilo veremem ama almam da
Günaydın sen kendini fazla zorlama canım. Spor ağrı yapabiliyor, dikkat et

Haftaya burada okullar aciliyor kizlar ve ben ilkokulda hemsirelik yapacagim, 37 yasima girmek uzereyim, bakin neler aldim🙈Hemsire tukenmez kalemleri, yara bandi seklinde post-it not kagitlari, gunluk isleri planlamak icin not defteri.😅Sizlerde kirtasiye urunlerini sever misiniz benim gibi? Ben hala cocuk gibi alir dururum, hatta bazen cocuklarima aliyormusum gibi alip, kendim kullanirim.🤭
Eki Görüntüle 3624235
Ogrencilerede tatlis stickerlar aldim.Klinige geldiklerinde hediye etmek icin.🥰
Eki Görüntüle 3624236
Ay hepsi de çook guzell 😍😍 okulun ogrencileri şansli hemşire sen olduğun için 🥰🥰
Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım
Öğretmen nüfusu çok bu grupta, birazi devamsızlık yapiyor şu sıralar ama neyse 😂 ben de öğretmenim, ingilizceci
Günaydın canlar ❤❤❤
Gunaydiinnn 🩷🩷

Ay hepsi de çook guzell 😍😍 okulun ogrencileri şansli hemşire sen olduğun için 🥰🥰

Öğretmen nüfusu çok bu grupta, birazi devamsızlık yapiyor şu sıralar ama neyse 😂 ben de öğretmenim, ingilizceci

Gunaydiinnn 🩷🩷
Hahah. Biz öğretmenler okul zamanı alıyor kiloları😂 yazın da eritcem die uğraş dur. Aslında ben yaza doğru aldım. Kışın 53 kilo falandım

Hahah. Biz öğretmenler okul zamanı alıyor kiloları😂 yazın da eritcem die uğraş dur. Aslında ben yaza doğru aldım. Kışın 53 kilo falandım
Kışın durağan ya alınıyor haklısın.. ben mart civarıydi heralde burda biraz kilo verebildim. ama sonra biraz ara filan verdim duraksadı hemen. Şimdi yeniden deniyorum. Öyle motiveydim ki ay başında ama malesef bir ileri iki geri gibi bir durum yaşadim bu sefer de implantlar yüzünden.

Kömbe kurabiye değil mii? 🥰 Dilimi nasıl, başka türlü kömbe galiba kaptanım sizin ordaki.
Biraz protein eklersen akşam ogunlerine daha iyi olabilir belki ama sıcakları düşününce gayet yerinde bir menü :super:
Yok kurabye değil kaptanım. Elde incecik 7 tane açılan yufkanın her katına patates veya peynir veya etten oluşan malzemeden koyulan bir nevi börek. Adı da Anadoluda tandırda pişirildiği için.
Genelde Malatya, Adana, Ankara gibi. Her bölgede değişiyor yapılışı.
Sanırım tarihini de yazdım azıcık uzu olmuş olabilir :oops:
Kizlar sabah uyanir uyanmaz acile geldik.Esimin kalp rahatsizligi var , ritim bozukluğunu kontrol altina almaya calisiyorlar.Bu gece hastanede kalacagiz.Yarin kardiyolojist ne yapilacagina karar verecek.Dualarinizi, guzel dileklerinizi gonderirseniz cok makbule gecer. Iyi aksamlar size.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım :KK19:

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? 1,5 ay önce yeni doğum yaptım, emziriyorum, o sebeple yediklerime çok dikkat edemiyorum hatta sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı diyebilirim. 6 aydan önce diyet ve spor aslında yasak, o yüzden spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmek istiyorum, tam olarak sıkı bir diyet değil ama sağlıklı beslenme diyelim. Kilo veririm inşaallah, en azından daha fazla almasam bile kendime kar, çünkü çok fazla tatlı yiyorum şu sıralar. Sizin desteklerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim.

BOY: 163
KİLO: 66
HEDEF KİLO: 55
MEDENİ DURUM: Evli
MESLEK: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok

Tabloda ben yokum ama
Hoşgeldin canım :KK36: :KK36:

Annemle yeğenim geldi (4 yaşında) ballılokmalar, iki çocuk falan zormuş bu arada. Geçen gün oğlanı götürdüm hastaneye kontrolu vardı. Orta kulak iltihabı demişti antibiyotik kullandık. 2 kulağında da sıvı birikmesi varmış. Horluyor mu ağzı açık uyuyor mu diye sordu. Evet dedim, geniz etine baktı. Bademcikleri olduğundan çok fazla büyük dedi, geniz eti aşırı büyük dedi, burun spreyi ve çiğneme tableti verdi. Serum fizyolojik yapacaksın burnuna dedi. Kulakları duymaz böyleyken dedi, 1 ay sonra tekrar kontrol, düzelme yoksa ameliyat olacak geniz eti alınacakmış. 😔😞
Merhaba ameliyat oldu mu yeğeniniz?

Bugun diyetisyen gunum bakalim develetin diyetisyeni oldugu icin mi bilmiyorum ama pek bi katkisi olmuo sanki tartiyo gonderio bakalim bu sefer neler olacak
Nasil gecti diyetisyenle randevunuz?

Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım
Yalniz olmadigimi gormek guzel :)

Günaydın kızlar. Elipitğe çıktım. Haftasonu full kaçamak ödeminin çoğu gitti. İdeal kiloma indikten sonra artık ne kalori saymak ne de zayıflamak için spor yapmak. İkisini de İstemiyorum. Normal insanlar gibi her şeyden normal yemek istiyorum.😒 şu an onu yapsam kilo veremem ama almam da
Diyet cok uzun soluklu bir surec.Esim 2 yilda yavas yavas ideal kilosuna geldi ve hala kalori sayiyor.Bazen dusunuyorum ideal kiloma ulasinca, istedigim bir seyleri yersem sonra yine dengelemem gerekecek , yoksa yine kilo alacagim..Oyuzden surdurulebilir bir diyet yapmaya calisiyorum.Bakalim nasil olacak..

30 temmuz menüm
Sabah limonlu su

Bir ceviz ve 2 badem ,bir tatlı kaşığı tahin

11 de
Kıymalı nohutlu su kabağı yemeği bir buçuk tabak
Öğleden sonra komsum kahveye geldi
2 buçuk
Sade kahve,iki dilim kabak tatlısı,
Bir avuç çekirdek,iki sıkım tarhana,
Akşam 5 de küçük kase tarhana çorbası
Yürüyüş yapıldı 11 bin
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3624255
Oglen misafirinizle biraz kacamakli olmus menunuz ama aksam sadece corba icerek cok guzel dengelemissiniz.Adimlarinizda cok guzel.☺️

Günaydın kızlar herkese dün yorgunluktan menü paylasamadim Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Dünkü durum şöyle:
30.07

Sabah 11:00 sahanda yumurta, 3 dilim sucuk, biraz tulum peyniri, kendi yaptığım ekmekten bir dilim

13:30 bir kase karpuz ve yoğurt

14:30 kremalı kafeinsiz kahve

16:30 4 köfte yanında da domatesli biber, bir tane de göz hakkı patates 😅

Spor: öğlen salonda bir saat spor yaptım ve akşam da yürüdüm
Harika bir gun olmus canim🥰

Dişten dolayı diyorsan yok geçti ağrısı gece ilaç aldım. Sabah iyi uyandım. Yumuşak diye labne kaşıkladım🤫
Tekrar gecmis olsun.🌸

Bende yana yakila bunu dusunuyorum.Hergun ogle yemegimi ve atistirmaliklarimi goturecegim okula ama okullar cok tehlikeli.Daha oncede gonullu calismistim okullarda ve surekli tatlilar, abur cuburlar, karbonhidratlar oluyor.Celik bir irade lazim yememek icin.

Kışın durağan ya alınıyor haklısın.. ben mart civarıydi heralde burda biraz kilo verebildim. ama sonra biraz ara filan verdim duraksadı hemen. Şimdi yeniden deniyorum. Öyle motiveydim ki ay başında ama malesef bir ileri iki geri gibi bir durum yaşadim bu sefer de implantlar yüzünden.
Canim hic demotive etme kendini.Diyet cok uzun soluklu bir surec.Inisler cikislar olabilir.Bizde robot degiliz ama yeniden baslariz.💪

Yok kurabye değil kaptanım. Elde incecik 7 tane açılan yufkanın her katına patates veya peynir veya etten oluşan malzemeden koyulan bir nevi börek. Adı da Anadoluda tandırda pişirildiği için.

Tesekkur ederim kaptanim🌸

Bugün sabah kefir ve ceviz ile başladım. Ama sonrası çok iyi gelmedi
Yarın tekrar kefir ve ve ceviz 🙄🫣
Olsun bazen diyetimiz istedigimiz gibi olmayabiliyor bir ogun mesela ama sonra diger ogunlerde, ya da sonraki gunlerde toparlariz.☺️

Kilo Bildirimi
Gecen hafta cuma:79.50
Pazartesi:79.15
Bugun:78.15
Fark:1350gr
Ilk kilolar, odemlerhep hizli gider, darisi hedefe ulasana kadar diger kilolarimin basina.🤭😂
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs FitFiliz FitFiliz
IMG_9716.webp

Bugünki menümü yazayım

Kahvaltı
Sütlü kahve

Ara
Soda yeşil çay 1 bardak ayran

Öğle
2 salatalıklı maydanozlu Shake

Ara
Kahve soda

Akşam
1 muz 1 bardak kefir az yulaf ve chialı shake

Biraz hafiflemek istedim bakalım ne olacak ama tatilde hemen kilo aldım ya dondurmalar tatlılar ://

Spor akşam yapcam inş leslie

Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307

Ooo böyle bişeyse az bile yemişsin kaptanım. Tarifi okuması bile güzel :KK28:
Aslında hiç değilim de evde yiyecek bişey de yoktu 🤣🤣
Ay keşke itiraf etmeseydin. Ne güzel cool takılırdın 🤣:KK59:
Nasil gecti diyetisyenle randevunuz?

Yalniz olmadigimi gormek guzel :)

Diyet cok uzun soluklu bir surec.Esim 2 yilda yavas yavas ideal kilosuna geldi ve hala kalori sayiyor.Bazen dusunuyorum ideal kiloma ulasinca, istedigim bir seyleri yersem sonra yine dengelemem gerekecek , yoksa yine kilo alacagim..Oyuzden surdurulebilir bir diyet yapmaya calisiyorum.Bakalim nasil olacak..

Oglen misafirinizle biraz kacamakli olmus menunuz ama aksam sadece corba icerek cok guzel dengelemissiniz.Adimlarinizda cok guzel.☺️

Harika bir gun olmus canim🥰

Tekrar gecmis olsun.🌸

Bende yana yakila bunu dusunuyorum.Hergun ogle yemegimi ve atistirmaliklarimi goturecegim okula ama okullar cok tehlikeli.Daha oncede gonullu calismistim okullarda ve surekli tatlilar, abur cuburlar, karbonhidratlar oluyor.Celik bir irade lazim yememek icin.

Canim hic demotive etme kendini.Diyet cok uzun soluklu bir surec.Inisler cikislar olabilir.Bizde robot degiliz ama yeniden baslariz.💪

Tesekkur ederim kaptanim🌸

Olsun bazen diyetimiz istedigimiz gibi olmayabiliyor bir ogun mesela ama sonra diger ogunlerde, ya da sonraki gunlerde toparlariz.☺️
Yaşam şekli haline getirmek lazım sağlıklı beslenme ve sporu. Ve bu çok zor bazı şartlarda 🤣 ama belki bu sefer olur ve Özgecim ne dersin ☺️☺️
Selam kizlar ben yeni uyandim, sizler nasilsiniz? ☺️
Günaydın canim güzel bir gün olsun 🍀
Ben de akşam yemeğini filan bitirdim. Birazdan çay içmece.
Bugünki menümü yazayım

Kahvaltı
Sütlü kahve

Ara
Soda yeşil çay 1 bardak ayran

Öğle
2 salatalıklı maydanozlu Shake

Ara
Kahve soda

Akşam
1 muz 1 bardak kefir az yulaf ve chialı shake

Biraz hafiflemek istedim bakalım ne olacak ama tatilde hemen kilo aldım ya dondurmalar tatlılar ://

Spor akşam yapcam inş leslie

Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307
Menü tam bağırsak çalıştıralım menu olmus afiyet olsunn 🙏 bence sadece biraz protein eksik

Tesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.☺️

Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.☺️

1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.

Eki Görüntüle 3624205
Kuru meyveleri cok fazla tuketmez iseniz diyetiniz icin guzel bir besin ama birkac tane ceviz, badem ya da yogurt ile tuketirseniz ve gunde 1-2 adet tuketiseniz , cok dengeli olur.

Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.☺️

Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.☺️
Yaaa çok geçmiş olsunn birsey yoktur ins

Back
X