Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.☺️

Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.☺️

1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.

Eki Görüntüle 3624205
Kuru meyveleri cok fazla tuketmez iseniz diyetiniz icin guzel bir besin ama birkac tane ceviz, badem ya da yogurt ile tuketirseniz ve gunde 1-2 adet tuketiseniz , cok dengeli olur.

Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.☺️

Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.☺️
Hiçbişey Yemedim geçti gitti şükür😀

Carsamba Menum
Kahvalti 08:30da (550 kalori)
IMG_9697.webp

Ara Ogun hastaneden eve gelince 1bucuk gibi. (2 pirinc patlaginin uzerine 1.5 yemek kasigi krem peynir ve sekersiz cay) 100kalori
IMG_9707.webp

Oglen saat 3te (Yogurtlu, yesil mercimekli,erişteli, tavuklu corba, 2 kepce) 250 kalori
IMG_9708.webp

Aksam 7bucukta (Ev tursusu, buharda fasulye ve havuc, firinda somon baligi) 450 kalori
IMG_9710.webp

Toplamda 1350 kalori oldu,eger cok acikirsam belki 1 adet nektarin yerim.
Adimlarim 12.500 oldu bugun, 3 gundur ayagim epey agriyor.Zaten ayagimda problem var , yakinlarda kucuk bir operasyon gecirmistim.Yarin 10bin civarinda sabitlemeye calisacagim adimlari.
IMG_9711.webp

Kitap okuyamadim ama Kamelyali Kadin kitabini yarim saat kadar sesli dinledim.
Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Son düzenleme:
Haftaya burada okullar aciliyor kizlar ve ben ilkokulda hemsirelik yapacagim, 37 yasima girmek uzereyim, bakin neler aldim🙈Hemsire tukenmez kalemleri, yara bandi seklinde post-it not kagitlari, gunluk isleri planlamak icin not defteri.😅Sizlerde kirtasiye urunlerini sever misiniz benim gibi? Ben hala cocuk gibi alir dururum, hatta bazen cocuklarima aliyormusum gibi alip, kendim kullanirim.🤭
IMG_9714.webp

Ogrencilerede tatlis stickerlar aldim.Klinige geldiklerinde hediye etmek icin.🥰
IMG_9715.webp

Tesekkurler iyiyim, 3gune yakin hastanedeydik ve evimize donduk, onun mutlulugu var.☺️

Menunuz azicik karbonhidrati fazla olmus ama yarin dengelersiniz.☺️

1 adet meyve ya da bir kuru meyve boyle zamanlarda ise yariyor bende, umarim en az kalori ile atlatirsiniz.

Eki Görüntüle 3624205
Kuru meyveleri cok fazla tuketmez iseniz diyetiniz icin guzel bir besin ama birkac tane ceviz, badem ya da yogurt ile tuketirseniz ve gunde 1-2 adet tuketiseniz , cok dengeli olur.

Oglen biraz karbonhidratli bir menu olmus ama sabah ve aksam dengelemissiniz.☺️

Kalori olarak cok kalori almamissiniz ama yogun olarak karbonhidrat tuketmissiniz.Diyette tum besin ogelerine ihtiyac duyar vucudumuz, onlari eksik birakmamaya calisin bence.☺️
Evet ya cevizi hep unutuyorum kayisida ki amacim da bagrsaklari calistirmasi icin zaten gunde 1 veya 2 adet aliyorum
Oglen ararlari is yerinde oldugum icin wvden hazirlamakda zor geliyor ya birazda arkadasa uyuyorum derken abartiyoruz birlikte 🤦

Haftaya burada okullar aciliyor kizlar ve ben ilkokulda hemsirelik yapacagim, 37 yasima girmek uzereyim, bakin neler aldim🙈Hemsire tukenmez kalemleri, yara bandi seklinde post-it not kagitlari, gunluk isleri planlamak icin not defteri.😅Sizlerde kirtasiye urunlerini sever misiniz benim gibi? Ben hala cocuk gibi alir dururum, hatta bazen cocuklarima aliyormusum gibi alip, kendim kullanirim.🤭
Eki Görüntüle 3624235
Ogrencilerede tatlis stickerlar aldim.Klinige geldiklerinde hediye etmek icin.🥰
Eki Görüntüle 3624236
Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım

Günaydın kızlar. Elipitğe çıktım. Haftasonu full kaçamak ödeminin çoğu gitti. İdeal kiloma indikten sonra artık ne kalori saymak ne de zayıflamak için spor yapmak. İkisini de İstemiyorum. Normal insanlar gibi her şeyden normal yemek istiyorum.😒 şu an onu yapsam kilo veremem ama almam da

Eklentiler

• 1000272527.webp
    1000272527.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 2
Pazartesi Menum

Kahvalti (Tam kahvaltiyi hazirlarken esim kotu oldugunu soyledi, sadece salatalik ve uzumleri agzima atip, hastaneye geldik.) 100 kalori
Eki Görüntüle 3624063

Oglen (Yogurt ve peyniri yemeden et ve salatalari yedim, 2kucuk lavas ekmegiyle) 700 kalori
Eki Görüntüle 3624065

Aksam (Hastanede yemek saatini kacirdim sadece kurutulmus et ve patlamis misir yiyebildim 400kalori)
Eki Görüntüle 3624066
Toplamda 1200 kalori aldim, 11.600 adim attim.Kitap okuyamadim.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz tomrs tomrs
Afiyet olsun tatlım ❤

Carsamba Menum
Kahvalti 08:30da (550 kalori)
Eki Görüntüle 3624226

Ara Ogun hastaneden eve gelince 1bucuk gibi. (2 pirinc patlaginin uzerine 1.5 yemek kasigi krem peynir ve sekersiz cay) 100kalori
Eki Görüntüle 3624229

Oglen saat 3te (Yogurtlu, yesil mercimekli,erişteli, tavuklu corba, 2 kepce) 250 kalori
Eki Görüntüle 3624230

Aksam 7bucukta (Ev tursusu, buharda fasulye ve havuc, firinda somon baligi) 450 kalori
Eki Görüntüle 3624231
Toplamda 1350 kalori oldu,eger cok acikirsam belki 1 adet nektarin yerim.
Adimlarim 12.500 oldu bugun, 3 gundur ayagim epey agriyor.Zaten ayagimda problem var , yakinlarda kucuk bir operasyon gecirmistim.Yarin 10bin civarinda sabitlemeye calisacagim adimlari.
Eki Görüntüle 3624233
Kitap okuyamadim ama Kamelyali Kadin kitabini yarim saat kadar sesli dinledim.
Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
Afiyet olsun tatlım menü özenli ve secilmis❤

30 temmuz menüm
Sabah limonlu su

Bir ceviz ve 2 badem ,bir tatlı kaşığı tahin

11 de
Kıymalı nohutlu su kabağı yemeği bir buçuk tabak
Öğleden sonra komsum kahveye geldi
2 buçuk
Sade kahve,iki dilim kabak tatlısı,
Bir avuç çekirdek,iki sıkım tarhana,
Akşam 5 de küçük kase tarhana çorbası
Yürüyüş yapıldı 11 bin
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_20250731-092821_Samsung Health.webp

Kahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var)😂 ve biraz yağ

6000 küsur adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Akşam disciden döndüğün belli olmuş ☺️☺️ geçmiş olsun yeniden 🙏
Kizlar biz hastaneden taburcu olduk, evimize geldik cok sukur.🙏 Allah tum sifa bekleyen hastalara acil sifalar versin.
Saglik en kiymetli şey 🙏🍀
Kan şekerim düştü elim ayağım titriyor ve deli gibi çikolata yemek istiyorum 😭
Sonucu merak ettim canım dayandın mi yedin mi? Böyle anlarda bir kare bitter tuketmek iyi aslında.
Etiket yapmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Ellssa Ellssa FitFiliz FitFiliz
Hoşgeldin. Normalde esas kaptanlarimiz Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 , şimdilik onları etiketlemen yeterli takımlara girene kadar 🤞

Akşam disciden döndüğün belli olmuş ☺️☺️ geçmiş olsun yeniden 🙏

Saglik en kiymetli şey 🙏🍀

Sonucu merak ettim canım dayandın mi yedin mi? Böyle anlarda bir kare bitter tuketmek iyi aslında.

Hoşgeldin. Normalde esas kaptanlarimiz Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 , şimdilik onları etiketlemen yeterli takımlara girene kadar 🤞
Dayandım yemedim sonra geçip gitti biraz duygusal dalgalanma yaşamıştım ondan oldu galiba:))

Günaydın kızlar herkese dün yorgunluktan menü paylasamadim Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Dünkü durum şöyle:
30.07

Sabah 11:00 sahanda yumurta, 3 dilim sucuk, biraz tulum peyniri, kendi yaptığım ekmekten bir dilim

13:30 bir kase karpuz ve yoğurt

14:30 kremalı kafeinsiz kahve

16:30 4 köfte yanında da domatesli biber, bir tane de göz hakkı patates 😅

Spor: öğlen salonda bir saat spor yaptım ve akşam da yürüdüm

Eklentiler

• 1000041414.webp
    1000041414.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1
Back
X