• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

LİG SIRALAMASI :KK200:

50'LER LİGİ :KK76:KİLO
armin83 armin83 54.50
60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
Candysisters Candysisters 60.30 Jou Jou 70.70
Jasminium84 Jasminium84 63.60 94bassuk 94bassuk 72.55
bluegreeneyes bluegreeneyes 64.55 cat princess cat princess 73.15
S simad 67.30 sibel_84 sibel_84 74.00
-- Yawrukush Yawrukush 74.55
-- I Ilyusa 75.50
-- P Pembepilates 76.10
-- zeyneppk zeyneppk 77.30
-- FitFiliz FitFiliz 78.80
---
--
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
Mthn83 Mthn83 83.50
ummhnisa ummhnisa 83.60
Tutku44 Tutku44 88.50
ALTIN LİG :KK50:KİLO
Purple58 Purple58 101.80

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (05.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:

Yawrukush Yawrukush beğene beğene geldiğini gördümm, bi mutlu oldum canım ☺️☺️
Nasıl geçiyor bakalım günün? Saat kaç oralarda? Ben cuma akşamını keyfini cikartiyordum. Pudding yerken yakalanmış gibi bişey oldum şu an 😂
Canim bende bugun buraya sonunda ugrayabildigim icin mutluyum.🥰Gunum guzel geciyor cok sukur.Cok ilginc bir sekilde o kadar az hasta cocuk gordum ki, bu tabiki guzel bir sey, hicbiri hasta olmasinda..Bugun okulumuzda buyuk anne-buyuk babalar ile oglen yemegi yeme gunuymus, ben maillerin arasinda kacirmisim.Okul yasli tontonlarla doldu.Cocuklarda dedeleri-nineleri gorunce klinige ugramadi.Ama tam bu satirlari yazarken bir minigim geldi gozune kalem batmis, cok sukur iyi durumu.Iyi geceler canim benim.🥰

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Ellerin dert gormesin boncuk kaptanim💕

Bizim okulda her cuma gunu bir kutlama var kizlar, cuma oldu diye herkes mutluluktan havalara ucuyor.🥰Bugunde dondurmalar-icecekler almislar, nelere hayir diyorum🤭😅Birde ye diye israr ediyorlar😂
IMG_0229.webp
IMG_0232.webp

Birde dondurma butun sorunlari cozer yazmislar, hey Allahim🤭😂

Ayyy :KK17: bende hazirliktayim diye rahattim o_O

hala emin değilim ama bu ay galiba oldu 🥹🥹 sağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi 🥹🥹 çok heycanlıyım
Kızzz öncelikle aşk olsun insan bi haberdar eder :63:
Sonracığıma hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşAllah😘

Aynı takimdaymisiz ne güzel diye alintilamistim ama artık bunu yazmak yerine kazanmişizzz yuppiii diye değiştiriyorum 😂

Sana da sakin ol Basakcim beta değeri ne diye soracaktım. Ama bu günküesajlari gördüm sonra. Çok sevindim. Dualarım seninle canım 🙏🥰

Ben de 44 beden pantolon alınca aynı böyle hissetmiştim. Çok iyi anlıyorum bu duyguyu malesef

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım 🤍🧿🧿🧿🧿 bir süre kimselere söyleme bence. Sadece eşinle sen tadını çıkarın bu haberin 🙏
Ayrıca da yok öyle gitmek uğra ara ara ☺️

Özlerim tabii. İyi tatiller 🙏

Umarım güzelce halledersin boncukcum hepsini 🙏🤍 ve güzel şeyler duyarsın doktorlardan. Çok amin 🥰

Hosgeldinn..hangi sehirdesin peki?
Hoş bulduk. İstanbul.

Umarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.🙏

Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.🥰Nice mutlu yillara🎉

Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..💕

Hosgeldiniz aramiza🌸
Hoş buldum🌸

20 dk bölgesel #20 puan
1.000 adım #100 puan

Kahvaltı ve öğlenim yok.

1 Türk kahvesi ve 1 Americano, çay ile akşamı ettim.

SU:1 LİTRE

Akşam:2 tabak tarhana çorbası ve cacık

Yemekten sonra kuruyemiş ve meyveyle kapattım günü.

🥜Fıstık
🍑Şeftalı
🍇Üzüm
Kaju

1000041977.webp

Back
X