• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar menümü yazarken 1 züber yedim şu an :/ bu saatte hiç yemesem diyorum açım gibi sürekli ya bu his nasıl geçecek

Kahvaltı
1 latte az kuruyemiş

Öğle
2 yumurtalı ıspanaklı omlet 10 zeytin 2 salatalık

Ara
1 kase elmalı yoğurt
2 kare çikolata 1 küçük tuzlu kurabiye

Akşam
1 kase makarna
1 dolma biber

Şu an 1 züber

30 dk bisiklet yaptım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

İyi aksamlar
Menum
Saat 12.00 2 çatal makarna

Saat 17.00 1 adet muz
Saat 19.00. 3 ısırık tavuk döner ekmekte

Su 1.5 lt civari
Yaaaaaaa cildiricam adım sayarım kapanmış:( yahu baya bi de yürümüştüm :)
Şöyle diyeyim 18.00den 20.20 ye kadar durmaksızın yürüdük o kadar diyorum 😊

Ben geldiiiim. 🥰 Tamamen geldim. Kilo alarak geldim. 😤😤 En son hamileyken bu rakamı görmüştüm gözlerim boyoz gibi açıldı 😱 Neyse hastane işlerim neredeyse bitti. Soranlarınız merak edenleriniz için ufacık anlatayım.
Kalp için gittiğimde holter takıldı sonunda. En düşük 55, en yüksek 182 yi görmüş nabız. 182 yi gördüğünde de 2,5 sn durmuş. Kalp kapakçığı yetmezliği çıktı orta derece. Doktor ilerlemesin diye ilaç başladı. Sonra bağırsak için bir ilaç başlanmıştı. O da alerji yaptı her yerim kabardı kıpkırmızı kaşındı. 2 haftadır onunla uğraşıyorum anca anca biraz kösülmeye başladı. Lenf bezleri de boynumdaki ve koltuk altımdaki vücutta daha önceden virüs olduğu için şişiyormuş ama çok şükür şu an yokmuş. Kısaca böyle. Tekrar aranızdayım kilo verme olarak. Haydi bakalım zayıflayalım artık olmuyor böyle 🙏😇
Çok geçmiş olsun.

12 Eylül menü
10.30 menemen 4 yk 1 dilim ekmek 2 yk közlenmiş biber patlıcan li sos
14.30 2 h yumurta kapama baharatlı 2 dilim tb ekmek salçalı kaşarlı 2 dilim kavun domates salatalık çay
16.00 dibek kahve 7 fındık biraz parfe pasta
18.00 1 bardak ciha li süt
2.5 litre su
25 dk kardiyo
200 ip atlama
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 S simad

Back
X