• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Son düzenleme:
Pazar menüm

Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü

12:00
1 tane ciğer dürüm
maydanoz köz çok acı biber
acılı şalgam

Ara
5 küçücük dilim Adana baklavası

Ara
İnce dilimlenmiş tahinli fındıklı kabak tatlısı bardağın içinde gezerken yedim

Ara
1 tane şırdan

15:00
1 Adana kebap dürüm
Bol salata
köz kapya biber
ayran

Spor
1 saat yürüdüm eve geçince ama çok güzeldi.

Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Ay şırdan Adana kebap kabak tatlısi :rolleyes:
Bende Adanalıyim Adana yemekleri çok guzel ama uzagim 😅
Afiyet olsun canim 🌷

Bugun menum

Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
2.kasik lor peyniri
1 dilim tb ekmeği
domates salatalık
2 catal airfryerda kızarmış patates

Ogle 13 30
3 kaşık haşlanmış yesil mercimekli yesil salata
Yogurt

Akşam 18 00
Firinda tavuk
Salata
Bi kaç tane jelibon yedim yaa canım çok tatlı istedi meğer regl olmuşum

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yasminn83 Yasminn83
Afiyet olsun canım 🌷

Sen Adana'da mıydın Başak? Hiç öyle kalmamış aklımda.
Nasılsın bu arada? Japonjadan döndün mu yoksa daha gitmedin mi?
adana değil canım hatay'dayım, adana'ya bi saat yaşadığım yer 🥳
gittim geldimmm cidden kısa süreliğine o kadar yol hiç çekilmiyor. gittim uçaktan inmeden hasta oldum, sesim kısıldı bi de. tercümanlık yaptık olmayan sesle😂😂 çok kibarsın çok teşekkür ederim sorduğun için ❤️
Aşkım cumartesi hiç bise yememissin resmen daha güzel menüler bekliyorum senden hafta içi 😘

Korkmak ne kelime bugün regl oldum gerisini sen düşün bide kaptişim 🤣
eşim hastaydı diye bişi yiyesim gelmediiii bi de kuafördeydim full keratin yaptırdım sırf boğazımdan bişi geçsin diye yedim bahaneyle ödem atarım dedim 😂 bugünden itibaren standart başak menüleri olcak ❤️
Saçmalamaa cumartesiyi naptin yaaa öyle yaparakta kilo verilmiyo haa haberin ola
aşkım benim menüleri hiç gördün mü böyle normalde asla yapmammmm az yeme düşmanıyım açıklamam yukarıda ⤴️⤴️😂

ilk bildirimle açılışı yapim,

77.05
74.85
-2.20

haftasonu nerdeyse hiçbir şey yemediğim için büyük bir eksi gördüm, sürdürülebilir değil cuma bundan artıda gelme ihtimalim yüksek 😁

Purple58 Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_0381.webp
    IMG_0381.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 1
adana değil canım hatay'dayım, adana'ya bi saat yaşadığım yer 🥳
gittim geldimmm cidden kısa süreliğine o kadar yol hiç çekilmiyor. gittim uçaktan inmeden hasta oldum, sesim kısıldı bi de. tercümanlık yaptık olmayan sesle😂😂 çok kibarsın çok teşekkür ederim sorduğun için ❤️

eşim hastaydı diye bişi yiyesim gelmediiii bi de kuafördeydim full keratin yaptırdım sırf boğazımdan bişi geçsin diye yedim bahaneyle ödem atarım dedim 😂 bugünden itibaren standart başak menüleri olcak ❤️

aşkım benim menüleri hiç gördün mü böyle normalde asla yapmammmm az yeme düşmanıyım açıklamam yukarıda ⤴️⤴️😂
He evde olmadiğın sürece öyle oluyor iyi baree😀😀

Yağ yakımını kolaylaştırıyormuş 10 kaşık yoğurt bır tatlı kaşığı pul biber yarım limon ben zerdeçalda katmayı planlıyorum saat 4 de tüketicem aslında yatmadan 2 saat önce dıyorlarda 4 ıyıdır ya
Akşam yemeği niyetine mi canım normalde yapıyoruz arada Jou Jou cum la birlikte
ilk bildirimle açılışı yapim,

77.05
74.85
-2.20

haftasonu nerdeyse hiçbir şey yemediğim için büyük bir eksi gördüm, sürdürülebilir değil cuma bundan artıda gelme ihtimalim yüksek 😁

Purple58 Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Way vay vay 👏👏👏 sadece alkış tebrikssss harikasın canım

Back
X