- 3 Ocak 2020
- 6.339
- 34.291
- 548
insa benimde içim açıldıHoşgeldin canım
Etiket yapmayı unutmuşsun
Günaydın kızlar
Afiyet olsun çok güzel içimiz açıldı
Teşekkür ederim kaptanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insa benimde içim açıldıHoşgeldin canım
Etiket yapmayı unutmuşsun
Günaydın kızlar
Afiyet olsun çok güzel içimiz açıldı
Teşekkür ederim kaptanım
bende kendimi böyle görmeyi seviyorum ama işte düzenimi oturtmak zaman aldı birazÇok güzel seni böyle görmekbende iştahlandım evde boş vaktim olursa spor Ben de yapacağım inşallah![]()
Ooo okurken yoruldum bayaa koşturmaKuzumm sormaa hic bos durmadımm buhafta varya hep birsey oldu tv birden gittii yaptirmaya gonderdik 1gune geldi adam nese yarim saat tv acik gene gitti gene gitti tamire busefer ici birsey daha degiscek 18bin istedi yok dedikk ona verecegine al yenisini nedir yani eşimle boyna napsak diye konustuk taksit maksit herzaman ki gibi gene bekodan aldık busefer fırın aygaz geldi onlarda bozulmustu oda taksit eee takılcak falan yarın yetkililer gelcek ay varya hic durdugumuz yok cocukları gezdir parklara eve gel bide ev hali hic bukadar koşturmamıştık yarında yoğunum hayırlısı bi biteydii fırınsız hiç birşey olmuyo ya bide üstüne bekodan aldık tv balon patlattı eşim fitfry çıktı fritöz ayy yıllar önce istediğim şeydi öyle güzel sanslı geçtiki buhaftaburayı hepten unuttum tabi diyetimde hebaaa oldu buhafta kendimle yarışayım cumartesi atarım tartı geç kaldım zaten
Evet yaa hemde nasıl abartmaAfiyet şifa olsun cnm
Biraz çok olmuş gibi. Bu hafta sonu bende abartmıştım bugun toparlıyım dedim
Teşekkürler kaptanımHafta sonu iyi gelmiyor canım ya bugünde karbonhitrat oldu yarından itibaren düzene girecem inşallah
tarhana ve simit ölçülü yenirse ödem yapmaz canım turşuyu bu aralar çok yiyorsun turşu ödem yapabilir bol su içersen iyi olur
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun kaptanım16 ksim menum
Kahavalti 11
Iki dilim mango
Yarım saat sonra
Bir dilim tam bugday ekmek.kk peynir,5 zeytin, bir tabak brokoli ekşimesi,
6 badem
Ara bir mandalin
Ikındı, sade kahve,
Akşam 17 de
3 et köfte,bir kase mercimek corbasi
iki badem,10 antep fistik
9 bin adım,
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3674862
Ben sabah erken tartıldım artı çıktım onu da yoğunluktan yazamadım bir türlüSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bu hafta kontrol tartısında en çok kiloyu verip transfer hakkını kazanan takım kaptanı
YOOOKK... Çünkü kilo verebilen kaptan yok. Artı gelen herkes cumaya halledecektir inşallah![]()
tomrs
Eki Görüntüle 3675062
Yasminn83
Eki Görüntüle 3675063
Masterfit 180.Etap
KIRMIZI TAKIM 14.11.2025 17.11.2025 FARK tomrs Kırmızı Takım Kaptanı
60.75 60.75 SABİT @bluegreeneyes 66.30 @FitFiliz 77.70 @Incekaktus 79.90 79.90 SABİT Tutku44
92.10 91.40 -0.700 @sibel_84 78.80 78.30 -0.500 @60kiloyum 86.10 Candysisters
61.70 MAVİ TAKIM Yasminn83 Mavi Takım Kaptanı
80.20 80.30 +0.100 @Makaron23 68.40 69.00 +0.600 Ellssa
74.20 Boncuk2307
80.60 80.65 +0.050 @aylinnn1980 92.40 @Tesnim1903 80.50 @Ilyusa 78.70 78.20 -0.500
Teşekkür ederim kaptanicemOoo okurken yoruldum bayaa koşturma
Hayırlı olsun yeni ciciler
Evet yaa hemde nasıl abartma
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımPazartesi menüm
18:30
lahmacun
patlican közleme
yeşillik
ayran
Spor
30 dk yürüyüş
Boncuk2307
Yasminn83
Günaydın canlar![]()
Günaydın tatlım afiyet olsunPazartesi menüm
Öğlen komşumda kahve
Iki at elması,minnaklardi,
Ikındı komşularım geldi kahveye
Sade kahve ,5antep fıstığı
Iksama doğru sarma sardım sarmanin kendisini yedim çiğ iç sosuna banarak
Akşam yemeği 6 buçuk
Bir tabak etlidogme pilavı,turşu, bir bardak ayran, 5 sarma ,içleri azdi
Akşam yürüyüşten sonra komşuma oturmaya gittik çok pişman oldum kaçamak oldu
22 de
Bir avuç çekirdek,bir avuç fıstık, 3at elması, iki incir, bir hurma kurusu
12 bin adım
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3675281
Tesekkur ederim tatlim❤@
Afiyet olsun canım
Günaydın tatlım afiyet olsun![]()
Haklısın tatlım ama kimse gelmeyince benimde bişey yazasım gelmiyor aktif olan 2-3 kişiyiz etiket yapıyoruz kırmızı takım mavi takım diye bir kaç kişi dışında kimse cevap vermeye tenezzül etimiyor rakebet yok aktiflik yok herkes yarışmada ama herkes kendi kabuğunda. Bende bi ara çektim kendimi ama olmuyor birbirimize destekle motivasyon şart. Eski aktiflik yarış hırslar şuan kimsede kalmamış sanki insanlar hayatından bezmiş gibiCanlar nerelerdesiniz ,hic ugramaz okdunuz ,böyle olmaz , genel olarak söylüyorum, lutfen kimse alınmasın,
biliyorum hepimiz yoğunsunuz ev isi ,çocuk sorumluluklarımız çok fazla, ama diyet kendi sağlığımız için k3ndimiz için bunu onemseyelim, buraya enaz bir kere dahi uğrayalım menülerimizi yazalım, ha olabilir kaçamak olmustr yazmak istemeyebilirsiniz, olsun kacamaklarınızı da yazın kendinizi görün diğer arkadaşlarınızın menülerini takip edin , çok güzel menüleri olan arkadaşlarımız var ,lütfen canlar gelin kendimiz icin, sagligimiz icin burdayiz,cok guzel dostlarimiz var altin degerinde, o kadar naiflerki ince dusnuyirlarki , görüyorsunuz, hepiniz cok cok degerlisiniz tek tek❤
Yeni üye arkadaşlarım bilmez ama eski zayıflama gurubunda olan arkadaşlarım bilir,kurallar o kadar sıkı takip edilirdi ki birgün menü eksikliğin de hazırlığa alınırdı, spor egzersiz yapmayanlara, kaçamak yapanlara ceza verilirdi,rekabet vardi yarışlar var di,çok da güzel kilolar verilirdi ah o eski günler
Inşallah kırıcı olmamıştır canlar, genel olarak soyledim, inanın bizleri kaptanlarimiz cok cok önemsiyor , uzun oldu kusura bakmayin opuyorum hepinizi![]()