• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese günaydın. Gözlerim inatla açılma diyor. Halbuki iki gün (tatil ya) sabahın 6 sinda bana inat olsun diye uyanmışlardi. Açmışlardı kendilerini ....

Ctesi pazar menülerim kizlar Ellssa Ellssa @Boncuk2307 tomrs tomrs

Cumartesi

Sabah 09:30
2 adet haşlanmış yumurta, salatalık, 2-3 zeytin, lor peyniri, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı bal

11:30
1 fincan Türk kahvesi, 2 adet badem
1 adet yeşil elma
13:00 bir kase yoğurt haşlanmış

Akşam 16:30
1 küçük Izgara tavuk göğsü, yeşil salata (limon & zeytinyağlı), 3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Spor
Yürüyüş 7.500 adım

Pazar

Sabah 10:00
Menemen (1 yumurta + biber + domates), 1 dilim az karbonhidratlı ekmek, 3-4 zeytin

Ara 12:30
Sade filtre kahve yanında bir dilim sade kek

Akşam 15:30
Fırında sebzeli köfte, 1 küçük kase cacık

Ara 17:00
1 avuç leblebi

Spor olarak da yarim saat bisiklet sürdüm salonda kizlar
Afiyet olsun tatlım❤,her iki menüde güzel,spor harika❤

Gayet güzel canım afiyet olsun

Akşamı kaçta yedin kaptanım
Sporun için :KK9::KK9:

Harika afiyet olsun kaptanım

Harika menü afiyet olsun canım yalnız bir şeyi merak ettim 1 kase yoğurdu nasıl haşladın o_O
Teşekkür ederim.erken satlerdi 6 gibi ama akşam menüsü yok gibi diyebilirim 😊 aksam menuleri beni rahatsiz ediyor, şişkinlik yapabiliyor bir yıldır böyle oluyor, çok karıştırmakta yaramıyor ne yersem erken saatlere almaya calisiyorum,

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,🌺🌺🌺 büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum 🥰 ülkemiz için bizim çok degerliler❤

Kaptanım bnde burda olmak istiyorum ama siz bana gelebilirsin demediniz yoksa çok kilo aldığım için mi bni kabul etmiyorsunuz😭😭😭 dünden beri bildirimlere bakiyorum halbuki cumartesi günü de tartıldım 😥 Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Hoşgeldin tatlım, menü bildirimlerini herguneyaz ve etikle alınacaksındır,ısrarla gel menülerini yaz😊 yeni gelenler bir hafta menü bildiriminden sonra gruplara alınıyor su an hazirliktasindr❤

Günaydın canlar🌺🌺
menü takibi yapacağım demiştim
henüz menü yazmayan arkadaşlarım var bekliyorum😎 20251124_082621.webp

B Beklenen2 tatlım bugün ara tartı günü, kilo bildirimi yap resimli, kaptanlarımızı etiketlemeyi unutma 🌺

Back
X