• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ctesi pazar menülerim kizlar Ellssa Ellssa @Boncuk2307 tomrs tomrs

Cumartesi

Sabah 09:30
2 adet haşlanmış yumurta, salatalık, 2-3 zeytin, lor peyniri, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı bal

11:30
1 fincan Türk kahvesi, 2 adet badem
1 adet yeşil elma
13:00 bir kase yoğurt haşlanmış

Akşam 16:30
1 küçük Izgara tavuk göğsü, yeşil salata (limon & zeytinyağlı), 3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Spor
Yürüyüş 7.500 adım

Pazar

Sabah 10:00
Menemen (1 yumurta + biber + domates), 1 dilim az karbonhidratlı ekmek, 3-4 zeytin

Ara 12:30
Sade filtre kahve yanında bir dilim sade kek

Akşam 15:30
Fırında sebzeli köfte, 1 küçük kase cacık

Ara 17:00
1 avuç leblebi

Spor olarak da yarim saat bisiklet sürdüm salonda kizlar
Afiyet olsun tatlım❤,her iki menüde güzel,spor harika❤

Gayet güzel canım afiyet olsun

Akşamı kaçta yedin kaptanım
Sporun için :KK9::KK9:

Harika afiyet olsun kaptanım

Harika menü afiyet olsun canım yalnız bir şeyi merak ettim 1 kase yoğurdu nasıl haşladın o_O
Teşekkür ederim.erken satlerdi 6 gibi ama akşam menüsü yok gibi diyebilirim 😊 aksam menuleri beni rahatsiz ediyor, şişkinlik yapabiliyor bir yıldır böyle oluyor, çok karıştırmakta yaramıyor ne yersem erken saatlere almaya calisiyorum,

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,🌺🌺🌺 büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum 🥰 ülkemiz için bizim çok degerliler❤

Kaptanım bnde burda olmak istiyorum ama siz bana gelebilirsin demediniz yoksa çok kilo aldığım için mi bni kabul etmiyorsunuz😭😭😭 dünden beri bildirimlere bakiyorum halbuki cumartesi günü de tartıldım 😥 Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Hoşgeldin tatlım, menü bildirimlerini herguneyaz ve etikle alınacaksındır,ısrarla gel menülerini yaz😊 yeni gelenler bir hafta menü bildiriminden sonra gruplara alınıyor su an hazirliktasindr❤

Günaydın canlar🌺🌺
menü takibi yapacağım demiştim
henüz menü yazmayan arkadaşlarım var bekliyorum😎 20251124_082621.webp

B Beklenen2 tatlım bugün ara tartı günü, kilo bildirimi yap resimli, kaptanlarımızı etiketlemeyi unutma 🌺
Tamam canım teşekkürler bugün yapayım bildimi ara tartı gunundede mi fotoğraf atılıyor artık bn sadece cuma fotoğraf atılıyor sanıyordum değişmiş demekki yada bn yeni geldigim için böyle 🤔

Tamam canım teşekkürler bugün yapayım bildimi ara tartı gunundede mi fotoğraf atılıyor artık bn sadece cuma fotoğraf atılıyor sanıyordum değişmiş demekki yada bn yeni geldigim için böyle 🤔
Değişmedi ara tartı gününde fotoğraf atılmıyor ama ilk tartinda fotoğraflı oluyor diye biliyorum bugünkü tartını at ellsa ve boncuk kaptanlarimiz ilgilenecektir 😊

Back
X