Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun tatlım❤,her iki menüde güzel,spor harika❤Ctesi pazar menülerim kizlarEllssa @Boncuk2307
tomrs
Cumartesi
Sabah 09:30
2 adet haşlanmış yumurta, salatalık, 2-3 zeytin, lor peyniri, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı bal
11:30
1 fincan Türk kahvesi, 2 adet badem
1 adet yeşil elma
13:00 bir kase yoğurt haşlanmış
Akşam 16:30
1 küçük Izgara tavuk göğsü, yeşil salata (limon & zeytinyağlı), 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Spor
Yürüyüş 7.500 adım
Pazar
Sabah 10:00
Menemen (1 yumurta + biber + domates), 1 dilim az karbonhidratlı ekmek, 3-4 zeytin
Ara 12:30
Sade filtre kahve yanında bir dilim sade kek
Akşam 15:30
Fırında sebzeli köfte, 1 küçük kase cacık
Ara 17:00
1 avuç leblebi
Spor olarak da yarim saat bisiklet sürdüm salonda kizlar
Teşekkür ederim.erken satlerdi 6 gibi ama akşam menüsü yok gibi diyebilirimGayet güzel canım afiyet olsun
Akşamı kaçta yedin kaptanım
Sporun için
Harika afiyet olsun kaptanım
Harika menü afiyet olsun canım yalnız bir şeyi merak ettim 1 kase yoğurdu nasıl haşladın![]()
Günaydın tatlımHerkese günaydın. Gözlerim inatla açılma diyor. Halbuki iki gün (tatil ya) sabahın 6 sinda bana inat olsun diye uyanmışlardi. Açmışlardı kendilerini ....
Hoşgeldin tatlım, menü bildirimlerini herguneyaz ve etikle alınacaksındır,ısrarla gel menülerini yazKaptanım bnde burda olmak istiyorum ama siz bana gelebilirsin demediniz yoksa çok kilo aldığım için mi bni kabul etmiyorsunuzdünden beri bildirimlere bakiyorum halbuki cumartesi günü de tartıldım
![]()
Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanim❤Pazar menüm
11:30
az tavada yumurta
Peynir zeytin
ekmek
domates yeşil soğan
19:30
Patates ve biber kızartma
Ekmek
Ayran
Spor
200 ip
@Boncuk2307tomrs
Tamam canım o zaman hergun menü bildirimi bol bol etiket yapayımHoşgeldin tatlım, menü bildirimlerini herguneyaz ve etikle alınacaksındır,ısrarla gel menülerini yazyeni gelenler bir hafta menü bildiriminden sonra gruplara alınıyor su an hazirliktasindr❤
Değişmedi ara tartı gününde fotoğraf atılmıyor ama ilk tartinda fotoğraflı oluyor diye biliyorum bugünkü tartını at ellsa ve boncuk kaptanlarimiz ilgilenecektirTamam canım teşekkürler bugün yapayım bildimi ara tartı gunundede mi fotoğraf atılıyor artık bn sadece cuma fotoğraf atılıyor sanıyordum değişmiş demekki yada bn yeni geldigim için böyle![]()
Bugun yazıyorum kaptanım akşam gec geldik eve yazamadım@Boncuk2307
@bluegreeneyes
@Tesnim1903
@bnnu
@Candysisters
@Incekaktus
sibel_84
Tutku44
Menülerinizi bekliyoruz![]()
Günaydın tatlımgünaydın canlar
![]()
Canımmm, böyle tatlı bir soruya iyiyim demek isterdim