- 8 Ağustos 2008
- 36.708
- 48.652
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi tam oldu artık bırakmıyoruz seni ,hayırlı olsun tatlım sende bu seruvendesin❤ 70 ler ,60 lar görmen dilegiyle
Hoşgeldin, tabiki katilabilirsinBen de katılabilir miyim gruba??
Cuma 80.3Sevgili
KIRMIZI TAKIM
canlarim takibe aldım tatlım sizleri;
Makaron23 tesekkur ediyorum tatlim seni menülerini düzenli olarak bildiriyorsun,
bluegreeneyes
Boncuk2307
@FitFiliz
Tesnim1903
Canlarim acilen menülerinizi bekliyorum,bu benim fikrim düşüncem değil kuraldir hatırlatayım, hadi bekliyorum, kaçamaklı olabilir hiç sorun değil teleafi edecegizdir![]()
Evet ilk sayfada kurallar,neler yapman gerekiyor yazılı bir gözden geçirHoşbulduk, kendimi tanıtmak gerekiyor mu?
Merhaba canm,iyisin bence cumaya daha iyi olacaktr❤
Çok fazla artı değilsin gidecektir ❤Cuma 80.3
Pstzi 80.5
(Hafta sonu fazlalığı var inş cumaya kadar gıdıcek)
Ilk tartının fotoğrafını çek at gurubaHoşbulduk, kendimi tanıtmak gerekiyor mu?
Rabbim sikintilarini gidersin canimCanlar moralim çok bozuk ailevi sıkıntılarım var bir iki saat gecikebilirim tablo için
Katılabilirsin tabi ki. Ama ya bugünden baz alacağım seni ya da hazırlığa alacağım sen seç. Cuma tartın olmadığı için karışıklık olmasın.Kaptanım bnde burda olmak istiyorum ama siz bana gelebilirsin demediniz yoksa çok kilo aldığım için mi bni kabul etmiyorsunuzdünden beri bildirimlere bakiyorum halbuki cumartesi günü de tartıldım
![]()
Ellssa
Boncuk2307
Amin ablam çok teşekkür ederimRabbim sikintilarini gidersin canim