• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah kabul etsin canım

Afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun kaptanım. Bu hafta ne oldu böyle kaptanlara

Tebrikler kaptanım. Bu hafta da kırmızı takım kaptanısın hazır ol :KK36:
Bu fazla iki üç hafta giderim ben bu şekilde. Acayip sıkıya almışım kendimi. Okulda bile ikram edilenlere artık NO NO diye biliyorum.
Ama görenler benim 75 kilo olduğuma inanmıyorlar. Herkes en fazla 67-68 sin diyolar.

Sıkıntı yapma diyecektimki yapmıssın listeyi:dondurma:

Teşekkür ederim kaptanım. Pazartesiden bu yana çok iyi bence. Ekstra aldığım 300 gramı da eklersek 900 gram gitmiş.
FitFiliz FitFiliz 100 gram ile güzel eksilmş evet. Devamını bekliyoruz kaymaklı bisküvüüm :KK60:

Ellerine sağlık boncukum :KK36:

İp atlayalım mı senle bu hafta.Bir de akşamı erken kapatalım ne dersin
Kafam o kadar dolu ki. Son derste resmen çıldırdım. Ben FitFiliz FitFiliz o 1200 gram olarak gördüm. Gördüm ama nasıl gördüm bende anlamadım 🫣🫣

Canim tlf nunda chatgbt uygulamasi yoksa yukle diyet icin sordugunda cok guzel bilgi veriyor diyetisyen gibi
Yemekten sonra kan sekeri dustugu icin sekerli biseyler istiyorsun bunun icin badem ceviz ve uzerine ilik su yada bitki cayi icersen hemen geciyor dun denedim. Cok iyi geldi cubuk tarcinli cayda deneyebilirsin. Ben dun hic kacamak yapmadim ama bende ayni durum sabredelim duzelir inșallah🌷
Teşekkür ederim vatsap in meta si var ona da sorabilirim 😊 teşekkür ederim

Sıkıntı yapma diyecektimki yapmıssın listeyi:dondurma:

Teşekkür ederim kaptanım. Pazartesiden bu yana çok iyi bence. Ekstra aldığım 300 gramı da eklersek 900 gram gitmiş.
FitFiliz FitFiliz 100 gram ile güzel eksilmş evet. Devamını bekliyoruz kaymaklı bisküvüüm :KK60:

Ellerine sağlık boncukum :KK36:

İp atlayalım mı senle bu hafta.Bir de akşamı erken kapatalım ne dersin
Olabilir ama iple ses olur mu acaba alt kata o biraz sıkıntı, gerçi üst kat daha çok şikayet ediyor herşeye onlar da ayrı bir dert bugün yüzmeye gideceğim yürüyüş yapmazsam bi kendimi zorlayayım ip atlama ve evde spor yapmaya🥰

Bu fazla iki üç hafta giderim ben bu şekilde. Acayip sıkıya almışım kendimi. Okulda bile ikram edilenlere artık NO NO diye biliyorum.
Ama görenler benim 75 kilo olduğuma inanmıyorlar. Herkes en fazla 67-68 sin diyolar.
Çok güzel canm, belkide vücut sıkıdır ondan daha az gosteriyorsundur

Back
X