• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geldim canlar kusura bakmayın bugün bir şekilde giremedim bir türlü açılmadı hesap açmaya çalıştım hem telefondan hem pc den olmadı. Şimdi misafirlerim var, şans eseri denedim girmeyi oldu. Gitsinler yapacağım tabloyu tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim 😔

Kendimi çok şiş hissediyorum bugün annemde söyledi ellerin yüzün göbeğin çok şiş diye acaba Dukan birasi içsem geçer mi var mi bilgisi olan acaba
Bende tam tersi oldu şişirdi beni. Herkese iyi gelmiyor o içecek. Sen de deneyimle her bünye farklı

Geldim canlar kusura bakmayın bugün bir şekilde giremedim bir türlü açılmadı hesap açmaya çalıştım hem telefondan hem pc den olmadı. Şimdi misafirlerim var, şans eseri denedim girmeyi oldu. Gitsinler yapacağım tabloyu tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim 😔
Bende de öyle oldu canım. Zaten kısacık zamanımda girmeye çalıştım olmadı bir türlü.
Yarın sabah tartının resmini atarım boncukum

Amin canım, sadece uykusuzluk eklendi
Geçen hafta sabah 9 da yattığımı biliyorum
Doktordan uyku hapı aldım, gece kalkmam gerekiyorsa içemiyorum, öyle işte
Rabbimden ne gelirse başım gözüm üstüne,
Ağırlayıp izzetleyip göndermek niyetindeyim
Ah canım ya Rabbim esirgesin korusun seni

Ah kuzummm sen iyi olda gerisi önemli değil
Yarında yaparsın boşver canını skma

Bende de bir gun önce öyle bir durum olmustu,sen iyisen gerisi önemli değil tatlım hallolur hersey🥰

19 aralık cuma
Kahvaltım
Iki yumurta tereyağda, bir dilim tb ekmek, bir havuç, bir ceviz,10 çiğ fıstık

1 saat sonra Bir cennet hurması,bir mandalina,

Ikındı arkadaşa gittim ,sade kahve,bir lokma bal kabağı tatlısı, bir dilim kek az şekerli ,

Akşam 18 buçuk
Tavuklu sebzeli pirinç pilavı 2 yi, etinden fazlaca yedim, az salata, az yoğurt
Yüzmeye gideceğim için hafif yedim
Bir saat yüzme 300 puan
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Ayy ben yazdım sandım yazmamışım kızlar kusura bakmayın kızım bugün hıc durmadı anneme geldim falan derken yazdığım şeyi yollamamışım
😏
Geçen hafta 79,90
Bugün 79,500
Adetim kızlar
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Bende de bir gun önce öyle bir durum olmustu,sen iyisen gerisi önemli değil tatlım hallolur hersey🥰
İyiyim çok şükür ablacım, yoruldum sadece. Temizlik yapıyordum normalde 5-6 günde yapacağım temizliği misafir gelecek diye 1 günde yapınca yordu iğne sonrası. :KK200:

Eksik tartılarımız da var ama nasıl yapalım bilemedm yarın yapsam tabloyu bugün tartılanlara haksızlık olur mu ki :110:o_O

Var mı cano bildiğin bir tarif
Geceden 1 litre suya
Yarım limon koy kes
1 salatalık kes
Maydanoz 12 -13 dal
Rencefil rendele taze yoksa 1 çay kaşıgı toz koyabilirdin
Sabaha kadar dolapta dinlensin gunluk icersin ustunede 2 litre daha su icersen müthiş

İnşallahbu kiloya ulaşırsın cnm.
Benimde istediğim kilo 60 inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız
Aminn insaalllaaahhhhh oğlumda hamile kalmadan önce 66 ya inmiştimm büyuk başarıydı benim için sonra ogluma hamile olduğumu öğrendim o an🤣

Back
X