- 18 Mart 2018
- 31.183
- 124.474
- 598
- 50
HayrolsunBoncuk2307 en son çarşamba girmiş iyi mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayrolsunBoncuk2307 en son çarşamba girmiş iyi mi acaba
Bende tam tersi oldu şişirdi beni. Herkese iyi gelmiyor o içecek. Sen de deneyimle her bünye farklıKendimi çok şiş hissediyorum bugün annemde söyledi ellerin yüzün göbeğin çok şiş diye acaba Dukan birasi içsem geçer mi var mi bilgisi olan acaba
Bende de öyle oldu canım. Zaten kısacık zamanımda girmeye çalıştım olmadı bir türlü.Geldim canlar kusura bakmayın bugün bir şekilde giremedim bir türlü açılmadı hesap açmaya çalıştım hem telefondan hem pc den olmadı. Şimdi misafirlerim var, şans eseri denedim girmeyi oldu. Gitsinler yapacağım tabloyu tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim![]()
Offf istediğim kilodasın yaaaaaaaaaaaaaa
Ödem suyu yapsan daha iyi olurKendimi çok şiş hissediyorum bugün annemde söyledi ellerin yüzün göbeğin çok şiş diye acaba Dukan birasi içsem geçer mi var mi bilgisi olan acaba
Ah canım ya Rabbim esirgesin korusun seniAmin canım, sadece uykusuzluk eklendi
Geçen hafta sabah 9 da yattığımı biliyorum
Doktordan uyku hapı aldım, gece kalkmam gerekiyorsa içemiyorum, öyle işte
Rabbimden ne gelirse başım gözüm üstüne,
Ağırlayıp izzetleyip göndermek niyetindeyim
Aaaa inşa bir sorun yokturBoncuk2307 en son çarşamba girmiş iyi mi acaba
Ah kuzummm sen iyi olda gerisi önemli değilGeldim canlar kusura bakmayın bugün bir şekilde giremedim bir türlü açılmadı hesap açmaya çalıştım hem telefondan hem pc den olmadı. Şimdi misafirlerim var, şans eseri denedim girmeyi oldu. Gitsinler yapacağım tabloyu tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim![]()
Bende de bir gun önce öyle bir durum olmustu,sen iyisen gerisi önemli değil tatlım hallolur herseyGeldim canlar kusura bakmayın bugün bir şekilde giremedim bir türlü açılmadı hesap açmaya çalıştım hem telefondan hem pc den olmadı. Şimdi misafirlerim var, şans eseri denedim girmeyi oldu. Gitsinler yapacağım tabloyu tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim![]()
Yeşil cayim yoktu bnde içmedim şuan çok gerginim ve açım buzlukta pişmiş sarma var onu yemek istiyorumBende tam tersi oldu şişirdi beni. Herkese iyi gelmiyor o içecek. Sen de deneyimle her bünye farklı
İyiyim çok şükür ablacım, yoruldum sadece. Temizlik yapıyordum normalde 5-6 günde yapacağım temizliği misafir gelecek diye 1 günde yapınca yordu iğne sonrası.Bende de bir gun önce öyle bir durum olmustu,sen iyisen gerisi önemli değil tatlım hallolur hersey![]()
İnşallahbu kiloya ulaşırsın cnm.Offf istediğim kilodasın yaaaaaaaaaaaaaa
Geceden 1 litre suyaVar mı cano bildiğin bir tarif
Aminn insaalllaaahhhhh oğlumda hamile kalmadan önce 66 ya inmiştimm büyuk başarıydı benim için sonra ogluma hamile olduğumu öğrendim o anİnşallahbu kiloya ulaşırsın cnm.
Benimde istediğim kilo 60 inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız