Heyy millet nerdesiniz ufff cok aciktim yine. bir atlatsam su haftayi gerisi kolay da cok acikiyorum yaaa.siz neler yapiosunuz?acikmamanin bir sirri var mi?
elmanın yanında ufak bir parça peynir mucizevi şekilde tok durmamı sağlıyor.... ben bu diyeti daha öncede yapmıştım çok acıkıyordum ama 4 kilo vermiştim... sonra geri aldım tabi :)
Ohhh atlattim cok sukur esim simdi uyudu:))3 elma ve 2 bardak 7 otlu cay ve 1 lt su ictim sadece:))darisi yarina...gidecek kilolar insallah
iyi aksamlar herkeze,evet ucuncu gunde bitmek uzere daha lezzetli olsun diye elmalari soyup uzerine tarcin biraz kuru uzum birazda findik döküp firina attim cok lezzetli oldu
Kizlar ya bi de diorumki10 gun bole yaptiktan sonra azcik bsyler eklesek mi listeye metabolizma durmasin.bana fikir verir misiniz?
Selam kızlar, bende dün elma diyetine başladım. Ama listeyi biraz değiştirdim. Buğün ikinci günüm kilo vermeye ise tartının üzerinde kendimi 102,2 kg gördüğümde verdim. Boy 1.68 :)
zeynepciğim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben tam uyamıyorum mesela günlük muhakkakk bir bardak süt var mesela benim menümde akşam sabah ne vakit içersen ya da kahvene katarsın o sana kalmış ama karbonhidrat yok mesela bunun dışında ekstra 3 kuru kayısı var gece yedikten sonra suyla yolluyorum ki bağırsaklar işleme gecede devam etsin 10 günden sonra tekrarlama bir süre sonra abartmadan devam et normal beslenmene kilo almayacağını metabolizmana da bişeyciklerin olmayacağına inanıyorum canım
Hayırlı cumalar beybiler,
Efenim kilom 67.2 olarak bu cumaya erdik çok şükür... detoks bana iyi geldi....
benim menümde cevizde var....peynirde var.... haşlanmış tavukta var...
Bu arada kızlar belirteyim. Tok karnına 102,2 aç karnına 100 kilo idim. İdim diyorum çünkü bu sabah tartıda ikili rakamları gördüm. Yani 3 günde 5 kilo verdim ve 95 :)) beni izlemeye devam 1 haftam dolduğunda 90 kilo olucam (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?