Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugun basladım bu diyete ve suan açlıktan ölmek üzereyim bide üstüne temizlik yaptım bugun ayy resen uyuyamıyorum karnımdan sesler gelıyo

hosgeldin aramiza alesta ilk gün biraz zorlar seni ama sonra alisoyosun kahvaltini cok iyi yap sonra elmalarini cabuk cabuk yemeye bak ben dün elmalari dilim yapip yedim iki tane elmayi öyle daha cok elma yiyosunuz onun icinde sizede tavsiye ederim isirarak yemekden daha cok yiyoruz ben kesipde yiyecegim artik dün hic kacamak yapmadim sadece sekerli siyah cay ictim aksam iki bardak ama yemek olarak hic kacamagim olmadi bu hafta hic kacamaksiz gitmek istiyoum ve cuma tartildigimda süper kilo vermis görmek istiyorum kendimi suan zaten tartiya cikmamak icin kendimi zor tutuyorum ama cikmayacagim cumaya kadar bakalim ne kadar etki edecek

günaydın canım,sakın tartıya çıkma tut kendını,cuma sabahı şuankı kılona göre daha eksık göreceksın çünkü
bende c.tesi sabahını beklıyorum buyuk bir sabırla.
dün hiç kaçamak yapmadım,gerçi akşam spordan sonra 1 çay bardagı kadar ayran içtim çok başım döndü çünkü ama genel olarak iyiym.
bide bu sabah evden cok erken cıktıgım için mecburen kahvaltıda simit yemek zorunda kaldım umarım çok etkılemez

tutacagim canim kendimi zaten farki görmek istiyorum merak etme ayrandanda bisey olmaz ben sabahlari süt iciyorum icine türk kahvesi karistirilmis istahi kessin diye cok iyi oluyor simitte sabah icin idare eder diger seylerden yemedigin icin bisey etkilememistir sanirim sporda yapiyormussun zaten ben yapmiyorum ama arada muzik acip oynuyorum evdeee

inşallah dedigin gibi çok etkılemez simit,susamı varya oyuzden çekınıyorum.
göbek atmak acaip terletiyo ve cok iyi kalori yakıyo,bide biyerde okumuştum yarım saat 1 saat spor yaptıktan sonra dinlenirken dahi vucüt normalden daha fazla kalorı yakıyormuş metabolızma hızlandıgından..
ben 30 dk yürüdüm dün akşam pazartesi sendromu ve yorgunlugundan.bu akşam 45 dk inşallah

evet garden hegün oynamaya calisiyorum bende burda kosmak icin yer yok zaten hergün yagmur yagiyo kosmak icin havada yok en iyisi müzik ac ho hop daha güzel

bugünde güzel gecti ama denildigi kadar elma yiyemiyorum benbu etki edermi bilmiyorumm

kızlar nerelerdesınız dıyetcıler hanı kımse bısey yazmıyor söyleyın bakalım neler yapıyosunuz nasıl gıdıyo dıyet anlatın bakalım bakıp bakıp kacmayın yazın buraya bıseyler kımler devam edıyo yapıyo bızde bılelım destek olalım bırbırımızee haydıııı nerelerdesınız cıkın ortaya bakayım

selam kızlar karar verdim bende yarından itibaren kesin olarak başlıyorum umarım işe yarar

selam kizlar gene kimseler yokk naptiniz ben regl olacagimya ondan sisim heralde sabah dayanamayip tartildim 69,5 geliyorum hala yaa dört gündür kacamaksiz yapiyorum ama 1 kilo bile gitmemis yaa reglden mi acaba ama su reglimde bitsin bakacagim verdimmi vermedim devam ama diyete en rahat yaptigim diyet diyebilirim

selam kızlar sayfalar cok ılerlemıyo bende cok bakmıoyorum oyuzden ama devam edıyorum
buhafta içinde sadece dün akşam kaçamak yaptım kayınvalıdeme gitmiştim oda ıspanak yapmış bide karnıbahar brokolı haşlamış ben diyetteyim diye.ekmeksız yogurtla onu yedım 1 tabak mecburen
ama bugün ve yarın elmaya devam
haftasonu ara verıyorum
sonrakı haftada pzrtesi ve çarşmba elmaya devam
perşembede bayram zaten:)
dukanamı başlasam acep bayramda da:)

mrb kızlarrr bende 1 haftadır yapıyorum bu diyetı mucize bişey bu yaa 4 kılo verdım ama hiç kaçamak yapmadım dun tartıldım ama bugun balık yemeyı dusunuyorum kendıme ödül olarak çokk özledım balıgı yaa bol salatayla ekmeksız yerım sonra devam elmaya

ya kizlar ben kacamaksiz yapiyorum iki haftadir niye kilo veremiyorum ben yaa hala 69 kiloyum niye gitmiyo kilolar artik biktim valla yaa niye gitmiyo bu kilolar haftada 1 kilo versem onada raziyim ama oda yok yaaa olmuyo olmuyo niyeyse oysa bu diyet cok iyiydi hic acikmiyorumda ama niye ise yaramadi bende

canım bir gün normal beslenmene dönüp denedin mi bilemiyorum ben bir kaç kere yaptım bu diyeti bazen durup kalıyor o zaman normale döndüğünde 1 günlük ama ertesi gün başlayıp kaçamaksız bir hafta yaptın mı süper gidiyor ben başladım tekrar ama bayram curcunasından zor tabiki o yüzden pazartesi tekrar başlayacağım denediğim için işe yaradığını görünce bu sefer en az 10 kiloya niyet ettim bakalım

valla canim hafta sonlari normal besleniyorum hafta ici diyet yapiyordum ama gitmedi iste bir bucuk kilo verdim ilk gün sonra yok pazartesi bende basliyacagim bayram bitti nasil olsa artik diyet günlügüne dönebilirim burdan yazarsanda sevinirim durumlarini

anladım canım haftasonları normale dönüyorsan gitmesi gerekirdi aslında regl öncesinde bendede olmuştu ben de pazartesi itibariyle devam edeceğim beraberiz ona göre 5 günlük yapıp bende haftasonu normale döneceğim haydi bakalım ama ben bu arada yürüyüş de yapıyorum

tamam eflalcim bu hafta berabe yapiyoruz bende hava güzel olursa yürümeye calisacagim ama burda havalar cok kötü bende evde dans ederim ozamanda buraya hergün yazalim ozaman bakalim gecen hafta benimde ragl dönemiydi bilmiyorum bu hafta belki güzel kilo verebilirim ozaman ins 5 kilo versem bile ucacam havalara

tamam canım anlaştık yarın itibariyle başlıyoruz inşallah spor egzersiz ne yapabilirsek artık bu arad bence regl döneminle alakalı bir durumdur umarım bu hafta güzel sonuçlar alırız kolaylık diliyorum sanada.

slm bayanlar yeni katildim araniza,bende yarin kismetse basliyorum sabah tartilacagim bakalim bir haftada neler olacak basarabilecekmiyim yoksa yarimmi birakacagim sevgiyle kalin iyi geceler...

evet tamam basliyoruz zaten ilk basta bir bucuk kilo verdim ve daha onu ne yediysem simdiye kadar hic almadim ayni kilomdayim hala insallah bu haftada kilolarim gider spor hertürlü yapacagiz artik baska caresi yok ben bu sabah tartildim hala69 kiloyum sen nekadarsin canim

slm bayanlar yeni katildim araniza,bende yarin kismetse basliyorum sabah tartilacagim bakalim bir haftada neler olacak basarabilecekmiyim yoksa yarimmi birakacagim sevgiyle kalin iyi geceler...

hosgeldin istanbullu bugün basliyoruz diyete herkes yazsin ne yaptigini basarabilecekmiyim diye düsünme basrcagim de inan basarirsin cok veren oldu bu diyetle kilo geride aldirmiyor hem

bende az sonra tostlu kahvaltimi yapacagim sonra gelsin elma,lar ama ben öyle bir bucuk kilo felan yiyemiyorum hic birde kizlar elmalari dilimleyerek yerseniz daha cok yiyorsunuz isirarak yemekden öyle deneyin ben 3 elmayi dilimliyorum oturunca hepsi bitiyo ama isirarak yedigimde bir elma anca yiyorum

günaydin evet bu sabah tartildim 96,5(((((((((((((( ve simdi kahvaltimi yapacagim bir dilim ekmek leicht kasar peynirli yarim salatalik bir sivri biber ve dereotu esliginde allah yardimcim olsun benim ve sizlerin guzel bir gun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…