kızlar bugun basladım bu diyete ve suan açlıktan ölmek üzereyim bide üstüne temizlik yaptım bugun ayy resen uyuyamıyorum karnımdan sesler gelıyo
hosgeldin aramiza alesta ilk gün biraz zorlar seni ama sonra alisoyosun kahvaltini cok iyi yap sonra elmalarini cabuk cabuk yemeye bak ben dün elmalari dilim yapip yedim iki tane elmayi öyle daha cok elma yiyosunuz onun icinde sizede tavsiye ederim isirarak yemekden daha cok yiyoruz ben kesipde yiyecegim artik dün hic kacamak yapmadim sadece sekerli siyah cay ictim aksam iki bardak ama yemek olarak hic kacamagim olmadi bu hafta hic kacamaksiz gitmek istiyoum ve cuma tartildigimda süper kilo vermis görmek istiyorum kendimi suan zaten tartiya cikmamak icin kendimi zor tutuyorum ama cikmayacagim cumaya kadar bakalim ne kadar etki edecek
hosgeldin aramiza alesta ilk gün biraz zorlar seni ama sonra alisoyosun kahvaltini cok iyi yap sonra elmalarini cabuk cabuk yemeye bak ben dün elmalari dilim yapip yedim iki tane elmayi öyle daha cok elma yiyosunuz onun icinde sizede tavsiye ederim isirarak yemekden daha cok yiyoruz ben kesipde yiyecegim artik dün hic kacamak yapmadim sadece sekerli siyah cay ictim aksam iki bardak ama yemek olarak hic kacamagim olmadi bu hafta hic kacamaksiz gitmek istiyoum ve cuma tartildigimda süper kilo vermis görmek istiyorum kendimi suan zaten tartiya cikmamak icin kendimi zor tutuyorum ama cikmayacagim cumaya kadar bakalim ne kadar etki edecek
tutacagim canim kendimi zaten farki görmek istiyorum merak etme ayrandanda bisey olmaz ben sabahlari süt iciyorum icine türk kahvesi karistirilmis istahi kessin diye cok iyi oluyor simitte sabah icin idare eder diger seylerden yemedigin icin bisey etkilememistir sanirim sporda yapiyormussun zaten ben yapmiyorum ama arada muzik acip oynuyorum evdeee
selam kızlar karar verdim bende yarından itibaren kesin olarak başlıyorum umarım işe yarar
ya kizlar ben kacamaksiz yapiyorum iki haftadir niye kilo veremiyorum ben yaa hala 69 kiloyum niye gitmiyo kilolar artik biktim valla yaa niye gitmiyo bu kilolar haftada 1 kilo versem onada raziyim ama oda yok yaaa olmuyo olmuyo niyeyse oysa bu diyet cok iyiydi hic acikmiyorumda ama niye ise yaramadi bende
canım bir gün normal beslenmene dönüp denedin mi bilemiyorum ben bir kaç kere yaptım bu diyeti bazen durup kalıyor o zaman normale döndüğünde 1 günlük ama ertesi gün başlayıp kaçamaksız bir hafta yaptın mı süper gidiyor ben başladım tekrar ama bayram curcunasından zor tabiki o yüzden pazartesi tekrar başlayacağım denediğim için işe yaradığını görünce bu sefer en az 10 kiloya niyet ettim bakalım
valla canim hafta sonlari normal besleniyorum hafta ici diyet yapiyordum ama gitmedi iste bir bucuk kilo verdim ilk gün sonra yok pazartesi bende basliyacagim bayram bitti nasil olsa artik diyet günlügüne dönebilirim burdan yazarsanda sevinirim durumlarini
tamam eflalcim bu hafta berabe yapiyoruz bende hava güzel olursa yürümeye calisacagim ama burda havalar cok kötü bende evde dans ederim ozamanda buraya hergün yazalim ozaman bakalim gecen hafta benimde ragl dönemiydi bilmiyorum bu hafta belki güzel kilo verebilirim ozaman ins 5 kilo versem bile ucacam havalara
tamam canım anlaştık yarın itibariyle başlıyoruz inşallah spor egzersiz ne yapabilirsek artık bu arad bence regl döneminle alakalı bir durumdur umarım bu hafta güzel sonuçlar alırız kolaylık diliyorum sanada.
slm bayanlar yeni katildim araniza,bende yarin kismetse basliyorum sabah tartilacagim bakalim bir haftada neler olacak basarabilecekmiyim yoksa yarimmi birakacagim sevgiyle kalin iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?