slm bayanlar yeni katildim araniza,bende yarin kismetse basliyorum sabah tartilacagim bakalim bir haftada neler olacak basarabilecekmiyim yoksa yarimmi birakacagim sevgiyle kalin iyi geceler...
evet tamam basliyoruz zaten ilk basta bir bucuk kilo verdim ve daha onu ne yediysem simdiye kadar hic almadim ayni kilomdayim hala insallah bu haftada kilolarim gider spor hertürlü yapacagiz artik baska caresi yok ben bu sabah tartildim hala69 kiloyum sen nekadarsin canim
günaydin evet bu sabah tartildim 96,5(((((((((((((( ve simdi kahvaltimi yapacagim bir dilim ekmek leicht kasar peynirli yarim salatalik bir sivri biber ve dereotu esliginde allah yardimcim olsun benim ve sizlerin guzel bir gun dilerim
Merhaba kizlar ne zamandir takip ediyorum dun uye oldum ve nihayet bugun bende basladim.bayram oncesi bir deneme yaptim 3 gunde 1.2 kilo verdim tabii bayramda geri aldimbeni de araniza alir misiniz? Kahvaltimi yaptim 1 dilim beyaz ekmek biraz kasar peyniri ve 7 otlu cay ictim. Haftalik mi tartilacagiz?
günaydin evet bu sabah tartildim 96,5(((((((((((((( ve simdi kahvaltimi yapacagim bir dilim ekmek leicht kasar peynirli yarim salatalik bir sivri biber ve dereotu esliginde allah yardimcim olsun benim ve sizlerin guzel bir gun dilerim
bende canım başladım birazdan yürüyüşümü yapacağım kahve içilmemesi gerekiyor ama ben kahvesiz yapamıyorum maalesef ondan içtimkilo konusuna gelince senin çok az kalmış maşallah benim çok var 96 kiloyum bugün tartıldım haydi bakalım haftasonuna kadar ne olacak :dyazışalım yaptıklarımızı.
hosbuldum cnm:) ben de dayanabilirsem tartilmayacagim bu sabah 61.2 ciktim.ama suan cok acim 2 elma yedim hic doymadim insallah bozmam yaa.zayif hatunlarin resimlerine bakiorum netten gaza geliyim diye:)
zeynepse hosgeldın canım aramıza kılon cok yokmus yanı bıze göree nerene vermek ıstıyon kı anlamadım ama olsun daha güzel görüne bılmek ıcın bır kılo bıle fazlamız olmasın degılmı sakın bozma acıktıgını düsünmede bunlarla doyuyorum de ve dedıgım gıbı dılımleyerek yeee bır tabakda baya göz doyurucu oluyorr dene bence
Hosbuldum cnm:) ben de dayanabilirsem tartilmayacagim bu sabah 61.2 ciktim.ama suan cok acim 2 elma yedim hic doymadim insallah bozmam yaa.zayif hatunlarin resimlerine bakiorum netten gaza geliyim diye:)
selam kızlar sonunda gelebıldım of bugün ısler bıtmedı gıttı ünıversıte ıslerıyle ugrasıyorum yarında gıdecegım daha bıtmedı bır türlü bugün dogru düzgün elma yıyemedım ac gezdım dıyebılırım dıyetı bozmamak ıcınde ama bu sefer gıdecek kılolar ınanıyorum
ıstanbullu kasar peynırlı ekmek yerıne beyaz peynırlı ıkı dılım kepeklı ekmekle yada tam bugdaylı ekmekle tost yap yanınada bol salatalık domates ye yesıllıkde süper oluyor ben bazen acı bıber yıyorum tursuluk lanlardan ınanın metobolızmayı süper calıstırıyor tek sorunum benım tuvalet fazla cıkamıyorum onuda cıcek tozu dıye bır bıtkı tozu var aktardan almıstım onu ıcıyorum rahatlatıyor ayrıca hergün dokuzu bır yerde cayımı ıcıyorum oda hıc kılo aldırmıyor bayram boyunca önüme ne gelırse yedım ve hıc kılo almamısım bu ıkı haftadır yaptıgım dıyetınde etkısıdır kesın az bısey yedımmı doyuyorum hemen mıde kücüödü sankııı dahada yapacagım ben kılo olarak cok problem yok bende ama bölgesel kalca ve göbek var bende ve onları hıc ıstemıyorum
eflalcım yürüyebılmen ne güzel burda kar yagdı ve yürünecek gıbı degıl hava cok sogukk hafta sonuna kadar bende tartılmayacagım bakalım ne olcak görecez
selam kızlar,
bende 69.6 kg olarak ve kendime ee çüşş artık diyere aranıza katılıyorum.... elmalarımı aldım geldim kuzucuklarım... bakalım bakalım neler yapçaz....
Bu günkü menüm;
Sabah
1 yeşil elma kocamaaan
yarım limon pek severim
1 bardak formçayı hala bitiremedim böğğkkk artık tiksinmeye başladım ömrüm form çaylarıyla geçiyo
(13:00) Öğlen
1 bardak süte
1 kase special k
(15:00) Ara
1 elma
1 b yeşil çay
(18:00) Akşam
1 elma
1 b. form çayı
hos geldin betül umarim sende bizimle beraber zayiflarsin ama sabah kahvalti yapman lazim kepekli ekmek vepeyaz peynirli tost elma salatalik biberle güzel bi kahvalti yapiyosun ve gün boyu elma yiyosun sen cok az elma yemissin bir bucuk kilo kadar olmasi lazim okadar yenmiyo ama yinede üc elma cok az yiyebildigin kadar yemelisin yoksa halsiz düsersin cok az yediklerin canim
kızlar her şey yolunda elmalar yendi ama yürüyüş yapamadım dünde az yapmıştım ama bugünü de kurtardık ya
Ufff hala kurtardik sayilmazz esim gelince gunun en zor saatleri basliyor once corbasindan zeytinyaglisina etine pilavina kadar her yemegi istiyor yapiyorum yiyor gelirken de tatli aliyor(( yatarken de sahlep iciyor (( en tehlikeli saatler birazdan evde olur.annem desen ayri dert sen zayifsin die yedirmeye calisiyor.bu hafta gitmicem anneme haftaya da bir guncuk azcik bozucam artik offff
amannn tüm gün dayanmışsın canım benim bir kaç saat mi dayanamayacaksın sık dişini güzel sonuçları düşünhaftaya sakla bencede en azından kendindeki değişimi hissettiğinde minik bir ödül olacak sana :)
selam kizlar nasilsiniz bakalim okudugum kadar diyetler güzel gidiyor ben dün tam uyamadim diyete ama bugün tam gaz devam edecegim hafta sonlari zaten ara veriyorum esler evde olunca zor oluyo gercektende onlar yemek yiyo sen bakiyosun öyle zor gercekten onlarida diyete sokmak lazim bir kisi icinde yemek yapmak nekadar zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?