evet o kilo alanlardan biride benim..:kedi: senağlama senağlama
hayır cağnım gerekmiyor orda kollar için ağırlık taşıyorlar ama ağırlığa gerek yok..leslie için koşu bantı veya herhangi bir spor aleti gerekiyor mu?cevaplarsanız sevinirim elma diyetinizin devamı için de dua ederim:)))
bekliyoruz anacııımslm millet sporumu yaptim celdümm
ama benim yaramaz uyandi gideyimde mamasini vereyim sonra gelicm bekleyin beni anacimm
bekliyoruz anacııımbende az sonra spor yapıcam şimdik yeşil çay içiom datlum :içelim:
ya canlarim anlamadim simdi elma cayi degilde yesil caymi icilio????
iyi geceler herkese bende sporumu yaptım geldim.35 dakika koşu bandı ve 10 dakika yer hareketi filan yaptım öldüm tabi.şimdide yeşil çayımı içicem.
iyi geceler herkese bende sporumu yaptım geldim.35 dakika koşu bandı ve 10 dakika yer hareketi filan yaptım öldüm tabi.şimdide yeşil çayımı içicem.
anaaaağm yirim nan ben onu cokacimcoookgeldim
ayy oglusun daha 8 günlükken ki videolarini izledik bide ayy ne kadar mnicikmis kaydirigubbakcemile3arda kaan bile güldü kendine :roflol:
canım 400 ve 401 de anlattım nasıl yapacanı ordan bidaha bakselam kizlarr ben lesliyi yine indiremedim laptop kabul etmiyor eskidende denemistim olmuyor mafoldumben
ama you tubeden izledim artik ordan yaparim az uz ne yapim sositososito
selam kizlarr ben lesliyi yine indiremedim laptop kabul etmiyor eskidende denemistim olmuyor mafoldumben
ama you tubeden izledim artik ordan yaparim az uz ne yapim sositososito
anaaaağm yirim nan ben onu cokacimcoook
übtüm yanaklarından zemuszemus
canım ben spora kalkıom şimdik herkesleri yanaklardan mıncırdım iyi bakın kendize şakkıdı
arda alya ,yazer sağolun canlarım.vallahi duydum biri spor yapıcam dedi kaydirigubbakcemile3 kalktım yaptım bende.oh kendimi iyi hissediyorum böyle sporumu yapınca kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?