Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:gitme: :gitme: kizlarrrrrrrrrrrr mirmirmirmir selam ben bugün hiccc elma yiyemedim yaaaa bazi sebeblerden dolayi ama spor yapacagim .....
biri benim kacimdan tutupta zorla elma yedirse ne güzel olur ya kaydirigubbakcemile
bu kilolar gidcek artik baska yolu yordami kalmadi artik

leslie için koşu bantı veya herhangi bir spor aleti gerekiyor mu?cevaplarsanız sevinirim elma diyetinizin devamı için de dua ederim:)))

leslie için koşu bantı veya herhangi bir spor aleti gerekiyor mu?cevaplarsanız sevinirim elma diyetinizin devamı için de dua ederim:)))
hayır cağnım gerekmiyor orda kollar için ağırlık taşıyorlar ama ağırlığa gerek yok..
benim kilom fazla olduğundan ağırlık çalışcam
ağırlık çalışmak isteyenlere şöyle bir fikir verebilirim
küçük su şişelerini kumla çakılla doldurup onunla çalışabilirsiniz ben şişlerimi doldurup onunla çalışıcam kaydirigubbakcemile2

slm millet sporumu yaptim celdümm

ama benim yaramaz uyandi gideyimde mamasini vereyim sonra gelicm bekleyin beni anacimm

iyi geceler herkese bende sporumu yaptım geldim.35 dakika koşu bandı ve 10 dakika yer hareketi filan yaptım öldüm tabi.şimdide yeşil çayımı içicem.

selam kizlarr ben lesliyi yine indiremedim laptop kabul etmiyor eskidende denemistim olmuyor mafoldumben
ama you tubeden izledim artik ordan yaparim az uz ne yapim sositososito

geldim
ayy oglusun daha 8 günlükken ki videolarini izledik bide ayy ne kadar mnicikmis kaydirigubbakcemile3arda kaan bile güldü kendine :roflol:
anaaaağm yirim nan ben onu cokacimcoook
übtüm yanaklarından zemuszemus
canım ben spora kalkıom şimdik herkesleri yanaklardan mıncırdım iyi bakın kendize şakkıdı

selam kizlarr ben lesliyi yine indiremedim laptop kabul etmiyor eskidende denemistim olmuyor mafoldumben
ama you tubeden izledim artik ordan yaparim az uz ne yapim sositososito
canım 400 ve 401 de anlattım nasıl yapacanı ordan bidaha bak

arda alya ,yazer sağolun canlarım.vallahi duydum biri spor yapıcam dedi kaydirigubbakcemile3 kalktım yaptım bende.oh kendimi iyi hissediyorum böyle sporumu yapınca kaydirigubbakcemile2

arda alya ,yazer sağolun canlarım.vallahi duydum biri spor yapıcam dedi kaydirigubbakcemile3 kalktım yaptım bende.oh kendimi iyi hissediyorum böyle sporumu yapınca kaydirigubbakcemile2

aynen caniko ya bende spor yapinca cok mutlu ,huzurlu oluyorumm zemuszemus

ee neler yapiyosun nasil gidiyo elma dieti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…