Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim saolasın..bu değişen havalardan sanırım bende kısmetimi aldım bırak 2 ufaklıkta hastalandı çocuklaramı bakayım kendime bakayım şaşırdım annem geldide ..baya rahatladım..pelinim ne güzel haberler veriyosun bak sonuçlar negüzel çıkmış .ah elma sen nelere kadirsin inan çok sevindim..evet elma hakkında kötü yorum yapan bazı arkadaşlarada örnek olsun bu yazı ..
bende yaptırdım kan ve glikozumu herşeyim normal bitanemm..sadece havalar yüzünden aniden gribe yakalanıyom işte.ama tam iyileşelim ailecek grip aşısını vuruncaz..

selam elma güzelleri nabersiniz ........

silacigim sanada cok gecmis olsun canim allah sifa versin insallah tez zamanda iglesirsin güzelim :teselli:

saol meyracım allah razı olsun..sanada başarılar canım bu diyette ..inan bu diyete tam uyulduğunda süper kilolar veriliyor.hadi bakalım azmin sonu başarı olcak..

slm millet nasilsiniz bakim

bugun baslayan arkidisler de kolay gelsin ve bu azimle devam edin akliniza yemek getirmeyin ve devam sonuc süper olucak

askim silam sen hastami oldun kiyamam sana ya dikkat et kendine bebeisimmm

canım benim bugün iyiceyimm şükür ama diyet gitti.ama yarın ramazan diyetiyle tekrar başlıcam..sende süper gidiyosun bakıyomda..helal sana kız.Şeniz
a.s. güzelimmm geçmiş olsunn. çabuk iyileşirsin inşallah çok yorma kendinii.

canım benim saolasın..inan kendimi yoracak halimde yok..8aylık oğluma bile zor bakıyom.annem dün geldide ..daha iyiyiz..

SILACIM geçmiş olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim canım hep beraber vercez BUGÜN BAŞLAYAN ÇITIRLAR pes etmek yok bakalım

saol canım..sende başlamısın .kolay gelsin.

geçmiş olsun sılaa ...

saol elitim allah razı olsun.nasıl gidiyor diyet.

afferin kız sana valla brvooooooooa.s.a.s.a.s.

çok kalabalık olunca insan çok yoruluyor bitanem..bide teksen işin dahada zor tabi..
hadi bakalım diyetin hayırlı başarılı olsun..

bugün pazara gidip 5 kg elma aldım...hadi bakalım yapmam lazım bu diyeti...ama regl oldum bikaç gün zor geçecek

sağol semazen bende yapıcam bunu bakalım faydasını görcekmiyim...

slm kizlar ben iki gundur usutum galiba pek girmedim kizlar ama diyet non stop devam opuyorumnanaktan yarin daha iy olurum insallah ve size yazarim optum sizi bebisler

okadar yazıları okudum bu kız sexybebğimiz nerelrede dedim.ah canım sendemi hasta oldun geçmiş olsun ..dikkat et kendine seviyoruz bitanemŞeniz

doğru sözealkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.

pelincim geldim canım benimŞeniz

kız ne oluyor sana yavv nazaramı geliyon sen kız:uhm::uhm:tatktım bak boncukarıdikkatli ol sen bize lazımsın..diyet nasıl gidiyor:uhm:

burcum geçmiş olsun bitanem..dikkat et kendine..canım ayrıca geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim bugün iyiyim ve sizlerleyim..sağlık gibisi yok.

bence aynen dvam canım..fazla olan bişey yok hepsi düşük kalorili yiyecakler.hadi bakalım cumaya az kaldı kaç kilo gidecek senden..

yazerim ayvrim şimcik iyiceyim şükür allahıma:Saruboceq:emme arada başımda dönüyorkafamçokkarıştıanlamadım gitti:dilcikar:sen nasılsın kuzum.bak görüyonmu elmayıııa.s

kesinlikle sana katılıyom aşkitom..yaşam tarzımız olmali spor..

sıla'cim canim chok gechmish olsun

canım benim saol iyyim şimdi allaha şüküe. sen nasılsın.nasıl gidiyor diyet..

günaydın kızlar biraz moralsizim ya dün bütün gün diyetim için herşey çok güzel giderken akşam benim diyet gitti ya senağlama kızlar akşam bozmamak için bulduğunuz çözüm önerileri var mı benle paylaşın lütfen gündüz hiç kaçamaksız diyetimi sporumu yürüyüşümü yapıyorum ama akşam babam geliyor hatırım için diyor benim diyette uçuyor gidiyor bana bi yol gösterin be canlar mafoldumben

bendee yeemek yyrek yapıorm bu dıyetıı annemın bıse olmazz kucucuk yemekten demesı sayesınde:ecrin_bebek: ama 2 gunde 300 giram vermısım :) 59.4 olmusum aynen hamis yaaa bende ıstyrm o kacmaklar olmaması ıcın bı onerı

ayne dertten muzdaribiz desene canım ya elit gündüz bende hiç sıkıntı yok ama akşam ne oluyorsa oluyor bana cokacimcoook yoksa iyiyim canım ama akşam ne oluyorsa oluyor sexibebek te yok artık gelmiyor senağlama

kızlar elma diyetini ben de yapmak istiyorum

ama ramazanda nasıl yapıyorsunuz? beslenme programı farklıdır herhalde. bilgi verebilirseniz çok sevinirm..

:sinifsinif::gitme:
ayne dertten muzdaribiz desene canım ya elit gündüz bende hiç sıkıntı yok ama akşam ne oluyorsa oluyor bana cokacimcoook yoksa iyiyim canım ama akşam ne oluyorsa oluyor sexibebek te yok artık gelmiyor senağlama

aynen yaaaa gunduzz acıkmıoyrmm bı hıssedıyrm amaa gecıoo AMA aksam 6dan sonraa sancılar girio aclıktann yemesemde olur amaa annem fılan dıyınce yyrm napcam bılmıormm sexxybebek nasıl dayanıo anlayamıyorum:gitme::sinifsinif:

biryerde bulodum bunu obez olmayanlar 1 gün yapıo aslında denemktee fayda var:ecrin_bebek:

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

selam kızlar kızlar iyi gidiyo benim ama akşam 11 .30 da ayran içitim büyük bardak ondan öncede 2 domates üzerine çok az peyaz peynir koydum yedim miğdem biraz kötü olmuştu açlıktandır dedim de yedim domates ve ayranı 3 elma yiyebildim sadece savurdakini yemekten sonra yicektim uyuyakaldım yiyemedim 2 yeşil çay da içtim akşam yani iyi gidiyo AYRICA HIYAR sudur tok tutmaz yeşil ekşi elmanın aynı zamanda tok tutma özelliğide vardır bilginize ARMUTTA açlık hissedirir belirli bi zamandan sonra şekerli olduğu için

kızlar sadece savurlarda yediğim kepekli tost ekmeği oluyo akşam çorbanın yanında bile yemiyom akşam 11 de domatesli peynirli salatamın yanındada yemedim ELıTCıM onu ben ramazandan önce yaptım 1 veya 2 kilo oynuyo ama hemen geri alına biloyo veya ben çok kaçırdım bilemem ama rahatlatıyo kimilerindede şişkinlik yapıyomuş

ramazanda nasıl yapılıyor elma diyeti arkadaşlar. 400 sayfanın bir kısmına baktım ama bulamadım. bilgi verin lütfen..

elitt kuzum bu 2 günlük detok diyeti hatta topiğide var kızz kaydirigubbakcemile3 bende yapmıştım bi ara 1,5 kilo gitmişti

kızlar bu detoks diyetini de denemiştim ben. 1,5 kilo kadar da vermiştim. gayet tok tutucu ve de lezzetli bir diyet. mutlaka deneyin derim..

ama lütfen birisi bana şu elma diyetini ramazanda nasıl uyguladığını anlatsın ya..

slm kizlar nasilsiniz? silacim bebis cok gecmis olsun askim nasilsin bugun?
bende biraz grip olmusum ama pez yok yola tam gaz devam zaten hic aclik yok bende sanirim midem kuculdu bakalim bu hafta kac gitmis olacak

ha bu arada bir arkadas yazmis armut da yesen karpzda ayni kilo gidr diye ama unutunuz birsey var elma asit orani fazla ve seker orani cok dusuk evet bu kilo verme elmada karpuz yada armut da degil elma doyurucu bir besin ve mideyi kucultuyor ama armut karpuz gibi seylerde seker orani cok fazla ve doyurucu kesinlikle degil bunun icin arkadasim bilmeden konusma lutfen bildigim birsey varki bu topiki actim ama cok istersen sen armut ve karpuzlan dene

elmacı güzelleri selam evet bugün itibariyle bende elma diyetine başlıcam aslında ramazan çıksın öle yapım diyodum amma bayrama mersine gitcem biraz erimek istiyorum ramazanda nasıl olcek şincik bu onu merak ettiydim ben ...biraz bilgi verin kızlar ....hepinizi çok öpüyorum bby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…