- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
bu sekılde beslenıp 3 lt su ıcersenız armut da yesenız hıyar da yesenız kılo verırsınız... marıfet elmada diil..
bu sekılde beslenıp 3 lt su ıcersenız armut da yesenız hıyar da yesenız kılo verırsınız... marıfet elmada diil..
olurmu canım marifet elmada degil ..elma sindirim sistemini düzenleyen tek meyvedir ,kabızlık sorununu yok eder,bagırsakları süper çalıştırır ama
hıyar bunların hiç birini tek başına halledemez şikerim ...ben diyet profesör oldum ...elma çok iyi bir diyet ürünüdür ...
aynen caniko ya bende spor yapinca cok mutlu ,huzurlu oluyorumm zemuszemus
ee neler yapiyosun nasil gidiyo elma dieti
vallahi canım benim diyet bozuluyor mecburen oğlum 16 aylık hala emiyor :ecrin_bebek: tabi ramazan dolayısıyla çok az yyiyince bütün gün dayanamıyorum.onun hakkınıda yiyorum kaydirigubbakcemile3 ama şöyle düşünüyorum en azında haftada 1-2 kilo versem bayramdan sonraya daha sıkı bi şekilde yapıp veririm.gün içinde hiçbişey yemeyince olmuyor tam anlamıyla yapamıyorum yani. ama spor yapıp telafi etmeye çalışlıyorum kaydirigubbakcemile2
Selam hepinizeee 2 gün ve 2 gecedirr :)) en başından yazdıklarınızı yaptıklarınızı okuyorum.Gerçekten bravoo öncelikle sexybebek sana teşekkür ederim bizlerle paylaştığın ve burdaki arkadaşları motive ettiğin için ve senin resimlerini görünce inan gözlerim hani derler yaa fal taşı resmen öyle bakakaldımm...Gerçekten bravoo arkadaşım demekki azmin elinden hiç bişi kurtulamıyor...
Bu elma diyetinde bende varımm.Kilolarım aldı başını gitti ne giysem yakışmıyor aynaya bakasım yok evlendiğim zaman 50 kiloydum.Her sene 1-2 kilo almışım 21 senelik evliyim kilom 71 olduu...Kendimi bildim bileli hep rejim yapan biriyim...Stepler aerobikler neler yapmadımki velevki bu elma diyeti ile istediğim kiloya inersem ki önce kesinlikle beyinde bitiyor bunun bilincindeyim.Dile bendenn ne dilersennn :))
Benide aranıza alırsanız sevinirimm....
Sevgilerrr
Arda-alyacım teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan inşallah diyorum güzel keyifli sohbetler ve bol bol kilo vermeler diliyorum hem sizleree hemde kendime
Hoşbuldum arkadaşımm sağoll opuyorumnanaktan
slm kizlar ben iki gundur usutum galiba pek girmedim kizlar ama diyet non stop devam opuyorumnanaktan yarin daha iy olurum insallah ve size yazarim optum sizi bebisler
çok tşk.ediyorum açıklama için...ben de 90 kiloyum vermem gereken ama bi türlü veremediğim 25 kilocuk fazlalığım var.elma diyetinize özendim uygulamaya çalışıyorum sizleride tebrik ediyorum iyi gidiyorsunuz inş.inmek istediğiniz kiloya inersiniz bayramdan sonra aranıza katılmak isterim şu an pek başarılı değilim kaçamaklarla gidiyo ramazandan dolayı lütfen diyete devam edin sizden güç alıyorum belki bu defa başarırım sağlıkla kalın inş.hayır cağnım gerekmiyor orda kollar için ağırlık taşıyorlar ama ağırlığa gerek yok..
benim kilom fazla olduğundan ağırlık çalışcam
ağırlık çalışmak isteyenlere şöyle bir fikir verebilirim
küçük su şişelerini kumla çakılla doldurup onunla çalışabilirsiniz ben şişlerimi doldurup onunla çalışıcam kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlarrr sizinlee bir şey paylaşmak istiyorum.Ben gerçekten çok faydasını gördümm...
Bu karışımı bana estetik uzmanı olan arkadaşım söylemişti.Yağ yakımına büyük faydası olduğunu şahsen bizzat kendim şahit oldumm. :)) belki sizlerinde ilgisini çekebilir.
1 litre suya 1 yemek kaşığı tane karanfil koyuyorsunuz ve 24 saat buzdolabında bekletiyorsunuz...
24 saat sonra normal suyunuzu içer gibi gidip gelip bu suyu içiyorsunuz bunu 1 hafta devam ediyorsunuz sonra 1 hafta ara verip tekrar aynı işlemi uygulayıp içmeye devam ediyorsunuz..
Sonra yağlarınızın eridiğini hissediyorsunuz.Hani nasılsa günde 3 litre su içmemiz lazım ya 1 litresini bu şekilde içicem sizlerlede paylaşmak istedim....
Bilginizee sevgi ile kalın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?