Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu sekılde beslenıp 3 lt su ıcersenız armut da yesenız hıyar da yesenız kılo verırsınız... marıfet elmada diil..

bu sekılde beslenıp 3 lt su ıcersenız armut da yesenız hıyar da yesenız kılo verırsınız... marıfet elmada diil..

olurmu canım marifet elmada degil ..elma sindirim sistemini düzenleyen tek meyvedir ,kabızlık sorununu yok eder,bagırsakları süper çalıştırır ama
hıyar bunların hiç birini tek başına halledemez şikerim ...ben diyet profesör oldum ...elma çok iyi bir diyet ürünüdür ...

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen caniko ya bende spor yapinca cok mutlu ,huzurlu oluyorumm zemuszemus

ee neler yapiyosun nasil gidiyo elma dieti

vallahi canım benim diyet bozuluyor mecburen oğlum 16 aylık hala emiyor :ecrin_bebek: tabi ramazan dolayısıyla çok az yyiyince bütün gün dayanamıyorum.onun hakkınıda yiyorum kaydirigubbakcemile3 ama şöyle düşünüyorum en azında haftada 1-2 kilo versem bayramdan sonraya daha sıkı bi şekilde yapıp veririm.gün içinde hiçbişey yemeyince olmuyor tam anlamıyla yapamıyorum yani. ama spor yapıp telafi etmeye çalışlıyorum kaydirigubbakcemile2

Selam hepinizeee 2 gün ve 2 gecedirr :)) en başından yazdıklarınızı yaptıklarınızı okuyorum.Gerçekten bravoo öncelikle sexybebek sana teşekkür ederim bizlerle paylaştığın ve burdaki arkadaşları motive ettiğin için ve senin resimlerini görünce inan gözlerim hani derler yaa fal taşı resmen öyle bakakaldımm...Gerçekten bravoo arkadaşım demekki azmin elinden hiç bişi kurtulamıyor...

Bu elma diyetinde bende varımm.Kilolarım aldı başını gitti ne giysem yakışmıyor aynaya bakasım yok evlendiğim zaman 50 kiloydum.Her sene 1-2 kilo almışım 21 senelik evliyim kilom 71 olduu...Kendimi bildim bileli hep rejim yapan biriyim...Stepler aerobikler neler yapmadımki velevki bu elma diyeti ile istediğim kiloya inersem ki önce kesinlikle beyinde bitiyor bunun bilincindeyim.Dile bendenn ne dilersennn :))
Benide aranıza alırsanız sevinirimm....
Sevgilerrr

canik iyi tabi 1 2 kiloda haftada ama sen emziriyomsun kendinin kötü hissetmiyecek seklde devam ettkaydirigubbakcemile5

hosgeldin cnm sende aramizakaydirigubbakcemile5 birlikde ideal kilomuza inicez ins sexy min sayesnde burada hem zayifliyoruz hemde güzel sohbetler edip zayifliyorzzzemuszemus:teselli:

Arda-alyacım teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan inşallah diyorum güzel keyifli sohbetler ve bol bol kilo vermeler diliyorum hem sizleree hemde kendime
Hoşbuldum arkadaşımm sağoll opuyorumnanaktan

slm kizlar ben iki gundur usutum galiba pek girmedim kizlar ama diyet non stop devam opuyorumnanaktan yarin daha iy olurum insallah ve size yazarim optum sizi bebisler

hadi canikler ben yatar
hepinize güzel uykular güzel rüyalr diliyorum rüyanizda ins incecik citir olupsa güzel seyler giydiginizi görünkaydirigubbakcemile3
haydi yarin görüsürüz bas bass

Arda-alyacım teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktan inşallah diyorum güzel keyifli sohbetler ve bol bol kilo vermeler diliyorum hem sizleree hemde kendime
Hoşbuldum arkadaşımm sağoll opuyorumnanaktan

:1hug:Şeniz

slm kizlar ben iki gundur usutum galiba pek girmedim kizlar ama diyet non stop devam opuyorumnanaktan yarin daha iy olurum insallah ve size yazarim optum sizi bebisler

Şenizaskitooo cok gecmis olsun ya dikat et kendine sen bize lazimsinnn emiii hadi ben yatar öptümm seni kocamnnŞeniz

Arkadaşlarrr sizinlee bir şey paylaşmak istiyorum.Ben gerçekten çok faydasını gördümm...
Bu karışımı bana estetik uzmanı olan arkadaşım söylemişti.Yağ yakımına büyük faydası olduğunu şahsen bizzat kendim şahit oldumm. :)) belki sizlerinde ilgisini çekebilir.

1 litre suya 1 yemek kaşığı tane karanfil koyuyorsunuz ve 24 saat buzdolabında bekletiyorsunuz...
24 saat sonra normal suyunuzu içer gibi gidip gelip bu suyu içiyorsunuz bunu 1 hafta devam ediyorsunuz sonra 1 hafta ara verip tekrar aynı işlemi uygulayıp içmeye devam ediyorsunuz..

Sonra yağlarınızın eridiğini hissediyorsunuz.Hani nasılsa günde 3 litre su içmemiz lazım ya 1 litresini bu şekilde içicem sizlerlede paylaşmak istedim....
Bilginizee sevgi ile kalın opuyorumnanaktan

çok tşk.ediyorum açıklama için...ben de 90 kiloyum vermem gereken ama bi türlü veremediğim 25 kilocuk fazlalığım var.elma diyetinize özendim uygulamaya çalışıyorum sizleride tebrik ediyorum iyi gidiyorsunuz inş.inmek istediğiniz kiloya inersiniz bayramdan sonra aranıza katılmak isterim şu an pek başarılı değilim kaçamaklarla gidiyo ramazandan dolayı lütfen diyete devam edin sizden güç alıyorum belki bu defa başarırım sağlıkla kalın inş.

canım kaynatma falan yok dimi
direk karanfili suya koyup 24 saat sonra içiyoruz..:sinifsinif:

slm kızlar bende elma diyetıne baslıyorum ama benım bıldıgim sabah extra olarak birde yumurta var bu diyetı yapanlar yumurta yedılermı merak edıyorum bilgilendırırsenız sevınırım ayrıca konuyu acan sexsi bebek :) şimdi toplamda kac kılo verdın canım kısa bir özet gecermısın benım ıcın
şimdiden tşk ederım Allaha emanet olun iyi geceler

evet canım haklısın marifet elmada değil
marifet bu diyeti yapmaya cesaret gösteren ve uygulayan bayanlarda yerimseniben
bide bu işler öle 3 lt su içip yanına salatalık yada armut yada karpuz yada ebegümeci de yerseniz kilo verirsiniz demekle olmuyo canım :1closedeyes:
bu diyeti bize anlatan kızcaaz uygulamış fayda görmüş öyle söylemiş sende bu dediklerini uygula fayda gör fotograflarınla paylaş bizde haklısın diyelim..

şahsi fikirlerimide paylaşayım salatalığın tok tutucu özelliği yok 2 saatte bir salatalık yemenin faydası olacağını düşünmüyorum armudun etkili olabileceği doğru olabilir ama elma kadarını zannetmiyorum...

Elma diyeti yapan faydasını gören biri olaraktan cevap vermek istedim ince yollu laf sokmalar değil destekler motiveler lazım bize yerimseniben

kızlaaaaaaaaaar lesliyle sporu yaparken pedometremi taktım şimdi bilgileri verem size
2.5 mil yapmışım
150 kalori yakmışım
şimdik bu yakılan kaloriden birazdaha fazladır değerler çünkü bu sadece adım sayıyor ama bence kol hareketleri felan daha çok yaktırıyodur kızlar...
semazencim sende hoşgeldün ablam hepberaber destek olaciz birbirimize bu işi burda bitirecez inşallah :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2

Günaydın Herkese,
Kimsecikler yok uyuyormusunuz hala yoksa. Dışarıda hava korkunç. 7.15 de evden çıkmak zorundayım ben. Bu saatte bile hava hala karanlıktı.

Sabah tartıldım yine. 2. günün sonunda 300 gram vermişim. Çok az ama umudumu yitirmedim. devam edeceğim. Bayrama kadar 5 kilo veririm umarım.

Bu arada yazer sana katılıyorum. Hepimiz burada bir amaç için bulunuyoruz. Kilo almak kolaydır da aldığımız kiloları vermeyi aynı hızla başaramayız. Yani bu süreç bizim için zor bir süreç. Burada hepimiz birbirimize destek olurken kimsenin çabamız hakkında olumsuz eleştiri yapmaması lazım.Yapacak olan lütfen bu topiğe girmesin.

günaydın kızlar bende 2gündür giremedim..rahatsızdım ve diyeti bozmak zorunda kaldım boğazlarım iltihap olmuş,ilaç kullanıyorum şu an ve doktor ılık şeyler çorba içmemi söyledi.önce sağlık geliyor..
ama sizi yarı yolda bırakmadım ..iyileşeyim tekrar devam diyete.
şimdi geçmişi okumaya gidiyorum öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…