Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben sana yardımcı olayımm şu an yazer yok..

canım yarışmamız 23 eylülde başlıyor..haftada bir tatrılcaz..hergün diyete uyulcak ve spor kesinlikle var..bundan hariç başka kural vardır sanırım daha yazerle konuşmadık onlarıda açıklarız tatlım..bende öpüyorum seni sevgi ve selamlarımla..

listemiz
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
Gunicen
zemus

25 kişi olduk fıstıklar..

teşekkür ederim tatlım......
23 de kilomu bildiririm ..... çok tatlısınız ..... insan gerçekten sizin yanınızda azimi bir kat daha artıyor....herkese başarılar.....

teşekkür ederim tatlım......
23 de kilomu bildiririm ..... çok tatlısınız ..... insan gerçekten sizin yanınızda azimi bir kat daha artıyor....herkese başarılar.....

canım benim sende tatlısın saolasın..sorun kilolar olunca insanın destege öyle ihtiyacı varki bunu en iyi bilenlerden biri olarak..kendi aldığım motivasyonu..yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara vermek için elimden gelini yapçam yeterki şu kilolardan kurtulalımmŞeniz

yavyummmmm geldim geldimm
valla ben diyim biz diger takimi yenerizz hic kafanizi takmayin bende bu azim varkenn ve sizdede bu azim varken asla yenilmeyiz göreceksiniz ama diyimm bakin bi kacak yapani duyar bozani duyarsam bitti isi ona göre:mymeka: (saka saka da )
nolur gözünüzü seveyim yaris icin degil kendiniz icin verin killooooo :hulya:

tatlim slm
bu takima yazer ve ben bakiyoruz öyle kararlasdirdik yazercimlee
ama burdaki herkes yardimci olur sen merak etmee

hee bu arada arladaslar takildiginiz sormak isdediniz bisi olursa özelden yazin bana veya burda sikilmadn yorulmadin cvplamya hazirimm sehnaz arkasasiniz o ben deniz oluyorumm hersekilde beklorummm

bu arada banaa SEHNAZ diyion noolurr yafff

NOT:NICKIMIN ALTINA ISMIMI YAZICIM YANI SEHNAZ DIYE VÜFENNN ISMIMI DIYIN OLDUMUUU PLEASEE:kedi:

kaydirigubbakcemile2:hulya:
OOooohhh gaydirik hopak cemileeeeekaydirigubbakcemile3 salaaa sallaaaa yandan yandan sositosositogulu guluuuu ohhhh sefam olsunnn:lepi: kivirrr kivirrrrrr omuzlarida salaaa hihoyyyt

ayy cok heycanliiym daha yolun basindayimm ehuehueheuheueheuheu

ayy kizlar acayip mutluyum yaff kalibima sigmiyommmm oley oleyy salaaaaa

Şenizsilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
msn ye gel seneee yaffffffff delüüü etme beni özledim senii kafiyede mükemmell sengözlerimebaksanab

öncelikle tamam aşkitom şehnazım benimmmŞenizŞeniz

tabiki biz yenecegiz diğer takımı o kesin..çünkü bu diyeti en iyi bilen süper kilolar veren bizileriz şehnazım..

ayrıca tabiki yarış içinde değil önemli olan kendimiz için bu kiloları vermek ama yarışta ayrı bir heyecan ve motivasyon kızz.

valla kuralları belirleyin kaçamak yapanlara ne yaparsınız..veya en çok kilo verene ne ödül olur kuralları koyun anacımm..
bence en çok kiloyu verene herkez rep versin misal..bişeyler yapılsın canımmm
nese siz bilirsiniz işinizi datlummm

tatlım diyet güzel kilo verdirince sayfalar uçup gidiyor...:dance:

emme anket açma fikride güzellopuyorumnanaktan

valla bakayim yaa su tarti gununee CADIARZU

merak ettim ciddenn yesil elmayida cok severim hanii ama hormonsuzlarindan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt kocis amis 3 kio elmaari sevincten bi sarildim elmalara ohhhh ohhhhhhhhh 3 kilo 3 gün yeter dimi bana kizlar delikafadulden :dance:

silacim massallah size 17 yildir evlimisiniz
darisi bizim basimiza biz daha 5 yillik evliyiz :asigim:

eeet askito haklsin bugun gelsindee yazerim bebem datlum sevdicegim onla bi konusalim su isi süper fikirlerim olacakkk hihihi

silacim massallah size 17 yildir evlimisiniz
darisi bizim basimiza biz daha 5 yillik evliyiz :asigim:

ohhhhhhh sizede masallh kizz biz daha 2 bucuk senelik evliyiz:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…