Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Burcucum ben de anlayamadım neden kabızlık yaşadığımı.Önceden bazen yaşardım ama bu sefer kurudum sanki ya. Bol su da içiyorum aslında.

ıstanbul Beylikdüzündeyim ben. Hava kapalı. Yağdı yağacak sanki. Dün sabah da böyleydi ama sonradan açtı.

Luise canım ben geçen hafta başladım diyete. Beklediğim kadar çok veremedim ama ben. Halbuki 11 gün sonra kardeşimin düşünü var 3-4 kilo verebilmeyi umut ediyordum. Spor yapmaya fırsat bulamıyorum ben. Belki de ondandır. Yine de umutsuzluğa kapılmıyorum.Ne olursa olsun devam:))

Kızlar özür dilerim kaçırdım sanırım. Yasemin neden bahsediyor anlamadım ben. fisfisfis

ben de sizlerin ve tüm islam aleminin kadir gecesini kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum...

hımm inş havalar düzelir şekerim öncelikle size yani ist oturan herkese çokk geçmiş olsun.biran önce güneş çıksın.yelizcim ne kadar kilo verdin.yani umduğum gibi falan olmmış yazmışsın ya şekerim.diyete tam uyuyormusun

ADAPAZARI'NDA HAVA KAPALI ama güneş yüzünü gösterecek gibi..

Son düzenleme:

Yani tam uydum dersem yalan söylemiş olurum. Bir haftada 2 kilo verdim. Hafta sonu regli yüzünden karnım ağrıyordu ne yalan söyleyeyim canım soğuk soğuk elma istemedi.Çorba yedim elma yerine bir öğün. Ama sadece bu. Bunun dışında başka birşey yemedim. Bir de kabızlık eklenince sanırım istediğim kiloyu veremed,m.

sana katılıyorum arkadasım cok haklısın ..kımse kımseyı kandıramaz....hele boyle bır sıtede...cok haklısın ...

yeliz dolgan canım aslında 1 haftada 2 kilo süper vermişsin.aslında hafda 5 kilo verenleri görünce sana verdiğin kilo az gibi gelmiş olabilir şekerim.ama bence süper.sen hiç bırakma diyeti devam et tatlım.kabızlık içinde sabahları kuru kayısı falan ye tatlım.yada sabah kahvaltısında 1 tane hafif acı yeşil biber tüket çok güzel bağırsakları çalıştırıyo canım

Gastric Bypass :: Gastric-Bypass Gallery
kızlar mide kelepçesi amaliyatı olan bi kız.
bizde inandık çok ama ne yapalım böyle bi yola gitmiş umarım bize bi açıklama yapar

ya işte boyle nekadar üzücü bu topiki zevkle takıp edıyorum ama bılıyordum bı tuhaflkık oldugunu herkes resım ısterken hep bır erteleme yapıyordu....yazık gercekten...ama unutmayın ıstedıkten sonra hepınız super kılolar verıyorsunuz...ama tek besınle deıl saglıklı beslenmek en guzelı nacızane hepımızın ıyılığı ıcın...bu arada bugun tümmm dualar kabul olur ınsallah....

Son düzenleme:

canım üzülme olsun....zaten ıstedıkten sonra sen barbıe gıbı bıle olursun

Özür Dilerim Kızlar Diyetten 1 Haftalığına Ayrılmak Zorundayım..
4 ay sonra regl oldum ve ben regl ike tansiyon ve şeker sorunu yaşıyorum ((

canım kesınlıkle kalısın...mıde hangı besıne alışırsa tek tıp yıne kılo verılır cunku bılıyordr hergun aynı besın gelecek...dusunsenıze vıtamın proteın hersey tek tıp....ve sız bu dıyetı bıraktıktan sonra vucut savunmaya gececek kılolar gerı gelecek...kıtlık sınyallerı olacagını dusundugu ıcın....hersey herkesın ıyılığı ıcın sadece paylaşmak ıcın arkadaslar...sure cok uzun dıye tek tıp beslenmeye...yoksa keske herkes fıstık olsa...kıııı bence olurrrrr.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…