ya işte boyle nekadar üzücü bu topiki zevkle takıp edıyorum ama bılıyordum bı tuhaflkık oldugunu herkes resım ısterken hep bır erteleme yapıyordu....yazık gercekten...ama unutmayın ıstedıkten sonra hepınız super kılolar verıyorsunuz...ama tek besınle deıl saglıklı beslenmek en guzelı nacızane hepımızın ıyılığı ıcın...bu arada bugun tümmm dualar kabul olur ınsallah....
.......ben ınanıyorum her ısyeten ıstedıgı hedefe ulaşacak bende takıp edıp alkış yapacagım herkeseeeeeeeGastric Bypass :: Gastric-Bypass Gallery
kızlar mide kelepçesi amaliyatı olan bi kız.
bizde inandık çok ama ne yapalım böyle bi yola gitmiş umarım bize bi açıklama yapar nekadar yanlış nekadar sahte yazıkolsun herkes zayflamaya bı sekılde deam..buda bır derstr herhalde
sexy bebek i kınıyorum gerçekten de resim koymasını isteyenlerden biri de bendim bir kaç kez yazdım özellikle resim koy diye en sonunda koydu ama demek ki kendi değilmiş
yani bize koymak istemiyorum tanınmak istemiyorum dese boğazına yapışacak değildik sonuçta herkes özgür bu yaptığı yalancılık daha mı iyi oldu şmdi
ya da resimde yüzünü silip resim koyabilirdi çok ayıp etti bence bu kadar insan o resimleri o sanıp övgüler yağdırdı o da hepsini kabul edip cevap yazdı güzelce, hala şoktayım bizi kendine o kadar çok inandırmıştı ki :umursamaz:
sexy bebek i kınıyorum gerçekten de resim koymasını isteyenlerden biri de bendim bir kaç kez yazdım özellikle resim koy diye en sonunda koydu ama demek ki kendi değilmiş
yani bize koymak istemiyorum tanınmak istemiyorum dese boğazına yapışacak değildik sonuçta herkes özgür bu yaptığı yalancılık daha mı iyi oldu şmdi
ya da resimde yüzünü silip resim koyabilirdi çok ayıp etti bence bu kadar insan o resimleri o sanıp övgüler yağdırdı o da hepsini kabul edip cevap yazdı güzelce, hala şoktayım bizi kendine o kadar çok inandırmıştı ki :umursamaz:
birde bu sexybaby nin resmini gercekden kim ispatladiysa burdan kendisine dunyanin en uyanik kadini unvani vermek istiyorum tebrikler
kizlar bende cok uzuldum sexybaby ne guzel vermis deyip gaza gelip uye bile oldum sila ve yazer birseyler soyleyin morelim 0 oldu neyseki yanlis hatirlamiyorsam yazerde kilo vermisti elma diyetiyle birde bizler koyalim resimlerimizi kilolu ve verdikden sonra
kızlar merhabakızlar sexybebeğin resmini hep merak etmiştim sonunda gördüm ( yazerin verdiği linkten )kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla bu kadarına da pes doğrusu yalnız merak ettiğim bu yalanı kim belgeledi ilk olarak (onu tebrik ediyorum )
anam kıs saat kaç oldu ne günaydını
oo ben günü yarıladım resmen kahvaltımı ettim.1lt suyu bitirdim.2 koca elmamı bile yedim bu kısçeler günaydın diyooo kızıyorum ama hani erken kalkılacaktı nerdeeeeeeee
sılam canım seninde kandilin mubarek olsun
hamiş kıs yenimi uyandın sen bakimm
yok burcum yeni değil ama kahvaltı etmedim daha 2 saat oluyor :kedi:
kahvaltının saatı onemlimi ben geç oldu dıye yapmadımm yapimmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?