kandiliniz mübarek olsun kızlarr işallah dualarım dualarınızz kabul olurr...
öle yapcam canım kahvaltmı aynı yapcamm sonraa elmaa yıcemm amaa tek öğündee olsaa sebzee yemegı cok azz bidee yogurtt yicemm yoksaa benn kötü olcamm
arkadaşlar benide listenize ekleyin.boyum 1.73 kilom 81 hedef 65.uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.ve size katılmaya karar verdim.sevgili SILA benide yeni yapılacak yarışmaya dahil et lütfen.cumadan cumaya kilomu mutlaka bildiricem.hadi hayırlısı.iyi gaza gelmiş durumdayım.
arkadaşlar benide listenize ekleyin.boyum 1.73 kilom 81 hedef 65.uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.ve size katılmaya karar verdim.sevgili SILA benide yeni yapılacak yarışmaya dahil et lütfen.cumadan cumaya kilomu mutlaka bildiricem.hadi hayırlısı.iyi gaza gelmiş durumdayım.
zemuszemus
selam kizlarrrrr ben geldimm
opuyorumnanaktan
HOŞGELDİN CANIMŞeniz NASILSIN[/
hosbuldum canim iyiym saol sizler nasilsiniz diyet iyi gidiyor demii canim:lepi:
selam kızlar cok mutluyum suanda elma dıyetı ıle toplam 10-12 kg + spor ile baya zayıfladım yalnız kolumda ve gobegimde catlaklar olustu cok kotu bi durum insallah izini kapatabilirim artik fazla kilom yok ama yaglari eritmek istiyorum gobegimdeki.. 1 kg yag erittikten sonra fistik olacam fistik :))
selam kızlar cok mutluyum suanda elma dıyetı ıle toplam 10-12 kg + spor ile baya zayıfladım yalnız kolumda ve gobegimde catlaklar olustu cok kotu bi durum insallah izini kapatabilirim artik fazla kilom yok ama yaglari eritmek istiyorum gobegimdeki.. 1 kg yag erittikten sonra fistik olacam fistik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?