slm kızlar bu yazdıklarınız elma diyeti ile kilo verenlermi?[/Q
kilo vermeye calisanlöar desek daha iyi olur heraldekaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar, uyarıma rağmen halen aynı şeyler yazılıp tartışılmaya devam ediyor, rahatsız olanlar yazmasınlar sadece diyetle ilgili paylaşımlarınızı rica ediyorum lütfen 3-4 kişiden sebep diğer arkadaşlarımıza saygısızlık oluyor konu amacında devam edemiyor... Sizin isteğiniz üzerine konu kapanamaz ama belli kişiler halen yorum yapmaya bu konuyu uzatmaya devam ederlerse isimleri yönetime bildirmek zorundayım lütfen bu konuyu daha fazla zorlamayın.... Dediğim gibi fotoğraflarda dahil gereken mesajlarda temizlik yapılacaktır, konu sahibi ile ilgili düşünceler yalnızca kişileri bağlar, arkadaşımız gelir veya gelmez gelirse onunla iletişim halinde olan arkadaşlarımızı suçlayamazsınız konuya yorum yapmazsınız olur biter ama geldiğinde kendisiyle iletişimde olmanız için sizi suçlamayacaktır eminim, bu yüzden bu konuyu kapatalım hatalar geri dönüşsüz değildir biz insanoğlu olarak gereken anlayışı göstermek zorundayız gösteremiyorsakta çekip gideriz illa yazmamız için burada moral bozmak için bir zorunluluk yoktur....
Konu sahibi arkadaşımızın mesajlarını görmezden gelip diğer arkadaşlarımızın yorumlarına odaklanın sorun kalmayacaktır, konuyu kapattırmak için zorlamada bulunmayınız....
harikasın 20saat sporu nasıl yaptın salonamı gidiyosun evdemi birde detoks diyeti nasıl 7günden sonra bizdemi öyle yapıcaz
günaydın culda abla..
nasılsın..
kizlar ya benim midem acayip bulaniyor sizdede oluyormu:sinifsinif:
slm kizlar sabahdan beri kafaya takdim esimle ayni seyleri yiyoruz yalniz o kola cok iciyor arti sigarada adam tig gibi bide ustune 5 kilo vermis kesin bende bir sorun var gerci doktora gidip butun testleri yaptirdim hersey normal hani bir yerde birsey ciksa ona aticam butun sucu oda yok anacim nerde hata yapiyorum henuz bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?