Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bi urfalı olarak dün akşamdan gece 2 ye kadar isot temizledikte ondan gece boyunca hiç giremedim topiğe akşam ufak bi kaç kaçamak oldu ama bırakmadım diyeti kaydirigubbakcemile bırakmayacam da ayrıca akşam kotumu giydim kalçamdan çıktı çok dar olarak ama göbekte takıldı kafamçokkarıştı bayrama kadar rahat olur diyorum ya burcum tartılacam da bu sabah lavaboya çıkamadım kilomu tam öğrenemem fazla çıkar diye korkuyorum laelaelaelaelae

GÜNAYDIN güsel kıslarr...bugünde kilom aynı çıktııı:gitmeuf moralim bozuluo yaaa regl olamadım ondan mı kiii:sinifsinif:ama bırakmıcam devammmlmaz:bu arada sşrkeli su ve soğan suyunu bıraksammı die halaa düşünüorum.öptm şekerleropuyorumnanaktan

ben daha baslayamadım. Cuma benım oglanı sunnet ettırecem. sonra bayramda onunla ılgılenırım. Bayramdan sonraki ilk gün balayacam. Hedef kurban bayramına kadar ideal kiloma ulasmak.
57 den 49 a dusmek

cicişler neyse ben çıkıyorum şimdi kahvaltı yapıp spor yapmam lazım canlarr opuyorumnanaktan

Ben mesajımı yazdıktan sonra hatta 1 saat sonra tekrar geriye dönüp sizin mesajınızı gördüm ve okudum, bir arkadaşımın söylemesi ile..

Yoksa kıt anlayışlı değilim..

harikasın 20saat sporu nasıl yaptın salonamı gidiyosun evdemi birde detoks diyeti nasıl 7günden sonra bizdemi öyle yapıcaz

Her aksam 5 ile 8 e kadar arkadasımla dinlenmeden voleybol macı yapıyoruz baya terlıyourm o arada, gunduzleri ise muzik dinleyerek dans edip, fitness yapıyorum..

zemuszemus selam kizlarrr nasilsiniz
ben kahvaltimi yaptim yesil cayimi termosa demledim elmamida birazdan yiyecegim
yarindan itibarende arkadasimlar yürüsede basliyorum hihoyyyt

günaydın culda abla..
nasılsın..

ıyiyim canım.. Dün katıldım bende.. bende elma yemeye devam ediyorum ama akşam biraz gizlice atıştırdım bugünde sabah çocuklara poğaça yapmıştım sıcak sıcak dayanamadım bir tane yedim fakat kepek ekmeğini onun yerine yemedim.. inşallah tamamen başaracağım..

kizlar ya benim midem acayip bulaniyor sizdede oluyormu:sinifsinif:

luise bende olmadı hiç mide bulantısı bence elmanın fazla asitli olmasından olabilir.ben ithal olanları tercih ediyorum.hee bir de unutmadan söyleyeyim elmaları buzdolabına koymayın kızlar daha çabuk bozuluyormuş manav öyle dedi

kızlar selam en son pazartesi 13 de yazmışım dün tek giremedim 56 sayfa doldurmuşunuz ben bunları nasıl okim ya süpersiniz tam 2 günde bu saat gibi girmiştim neyse gece okurum artık en çok paylaşım bu topikte var sanırım kızlar neyse kızlar dün kaçırdım biraz misafir ağırladım ve pideyle pilavda ettde yedim çünkü artık son günleri pide göremezsin ye dediler bende yedim azda yaptığım tatlıdan ama çok az neyse pazartesi 79 olmuştum 7 de tam bir haftada 2 .100 vermiş oldum yani neyse kaçtım çok işim var dışarlardayım herkese kolay gelsin

selam kızlar ilk yeşil çayımı içiyorum yalnız daha 1elma yedim offff iş yapmaktan akşama bende misafir var ama yemicem servis yaparım oğlana yediririm ne biliyim

1haftada 4-5kg verirmiyim bilmiyorum ama ben uzun vadede umutluyum hatta arada kaçıranlar üzülmeyin sadece devam edin derim çünkü ben günde dünya dolusu yiyordum yemekti abur cuburdu hatta susayınca asitli bişeyler bile içiyodum deli gibi

slm kizlar sabahdan beri kafaya takdim esimle ayni seyleri yiyoruz yalniz o kola cok iciyor arti sigarada adam tig gibi bide ustune 5 kilo vermis kesin bende bir sorun var gerci doktora gidip butun testleri yaptirdim hersey normal hani bir yerde birsey ciksa ona aticam butun sucu oda yok anacim nerde hata yapiyorum henuz bulamadim

canım benim erkeklerin metabolizması maalesef bizden daha hızlı zaten diyetlere bakarsan onların günlük alması gereken kalori miktarıda bizden fazla çok yaktıkları için...
üzülmeee devam et ona taş çıkarıcan gör bak çünkü kola accayip kilo aldırır canımcım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…