Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

harikasin olay budur azim budur bende fistik olcam :1rolleyes:

slm kizlar diyete baslayacam ya turk bakkalinda ve diger yerlerden neler aldim hepsini tuketeyim ne yapayim karnim doysa gozum doymuyor hepsini 23 eylule kadar bitireyim kilomuda o zaman yazarim malum aldiklarimi yedimmi kilo alirim kesin

günaydın kıslar herzamanki gibi erkenciyim.tostumu yedim 2 bardak suyumuda içtim bile.dün gece acayip bi baş ağrısı vardı.gece ilaç alıp yattım.neyse şimdi iyiyim.burda tüm gece yağmur vardı.ve benim 2 gündür sularım yoktu.sabah bi kalktım baktım sular gelmiş çok şükür.veee bir sürü iş beni bekliyoo.sılamm kuşum sende erkencisin hayatım.mucuk çok öptüm seni

slm kizlar diyete baslayacam ya turk bakkalinda ve diger yerlerden neler aldim hepsini tuketeyim ne yapayim karnim doysa gozum doymuyor hepsini 23 eylule kadar bitireyim kilomuda o zaman yazarim malum aldiklarimi yedimmi kilo alirim kesin

kafamçokkarıştılmaz:

Günaydın Türkiye,Günaydın KK Ailesinin bütün üyeleri,
sağlıklı,mutlu,keyifli,gülmekten yerlere yatacağımız,
güzel haberleri ile havalara uçacağımız birgün olsun hepimiz için...
sevgiler...

neyse cancağızlarım
ben kaçar
bir sürü işim var
erkenden bitirimde rahat rahat mis gibi otirim sonra
anam bi bakarsın sular gider şimdi kalakalırım öyle
en iyisi kolları sıvamak
öpüldünüz şekerler

tamam canım ozaman gerçek kilonu yazarsın..

işte bu ya zafer:hooray:tebrik ederim seni tatlıma.s.
çatlaklırıda kermler oluyor onla kapatabilirsin
sabah sabah güzel bir haber.:dance:

Son düzenleme:

selam kızlar günaydın birazdan pazara gidicem hem yürüyüş olucak hemde elmalarımı alıcam bayrama kadar tam gaz devam sonrada yarışma zaten vericem ya 2senedir kilo kilo bıktım

evet tatlım koyu beşiktaşlıyımm:hooray:yinede cvp verdiğin için çok saol.bişe daha soracam ben elma sirkeli su ve soğan suyu da içiorm sence yan etkisi olur muu(sorularım birasçık zor ama)kaydirigubbakcemile5

canım benim gecikmeli olarak şimdi veriyorum soruna cevap veriyorumm..

önce gel bir öpeyim seniŞenizŞeniz karakartallım benimŞenizŞenizbende beşiktaşlıyım

canım benim bu içtiklerinin yan etkisi olacağını sanmıyorum.ama yinede elma sirkesini kullanma zaten elmayı yiyoruz.faydası burdan olacaktır..
soğan suyu ise ay canım onu nasıl içiyon çok öncelerden bende içmiştim ıyyyy tadı çok fenaaa..buda sana kalmış bişey ..
ama diyetimize güven..bence ikisinide içme

hımmmmmmm bida olmasınklava:klava:

geçmiş olsun elitçim..tabiki önce sağlık..dikkat et kendine..

harikasın 20saat sporu nasıl yaptın salonamı gidiyosun evdemi birde detoks diyeti nasıl 7günden sonra bizdemi öyle yapıcaz

yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/55
meyram======================90/88/60
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
SELMAT.......................................71.9/60
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
begumgul --------------------------------77/65/55
bayyz.......................................79.5/78.4/65
CENİFERR LOPEZ....................81/65.

daisy 13................. 89/89/65

hamiiş canımm günaydın nasıl gidiyo diyet bozmadın dimi
bide yanılmıyorsam bugün tartılacaktın
tartıldınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…