kizlar sizlere birsey sormak istiyorum. ben simdi sabah kahvalti yapsam sonra gun boyu elma yesem ama aksam elma yerine yagsiz salata yesem olurmu canlarim??
canım benim bence hiç moralini bozma 2 kilo vermişin. bu da güzel. önemli olan verdiğini geri almamak.bence diyete devam sabırlı ol. eminim istediğin kiloya ulaşacaksın.
canım üzülme 2 kilo az mı.millet ne kadar uğraşıo hem dahada verecez.ayrıca çok inceldim diosun bence incelmek çok önmliiopuyorumnanaktankaramsarlığada kapılmalmaz:hepberaber verecez kilolarııızemuszemus
Tatlım sen nerde okuyosun kelime haznen dikkat çekici çok hoş.Tebrik ediyorum seni.kızlar bu szde yapanlarında haftada 5-5 gidio valla yarışa acaip motive olmuşlar amman bırakmayın ipleri elden ..
kaçgündür yokum bişe demiyorum ahvalinizden de haberim yok amman guzularım aman canlarım ciğerlerim amman herkes tam gaz devam
Bneimde idealim 56 olmaz sanırdım elmadan öncecnm kilon ne güzelmiş ya 56 bnm hedefimm:kedi:2 kilo vermişsin tebrikler cnmhoşgeldin aramızaa:1hug:
Az mesaj çok iş bence bütün mesele bu.kaydirigubbakcemile3
Şimdi henüz oruç bitmedi, diyeti uygulayan yok gibi birşey, mesaj sayısı az olabilir. Benim takımımdan beklediğim şey haftalık kilo bildiriminde çok iyi sonuçlar almak. sositososito Onun için fazla yazılıp yazılmaması sorun değil şikiriimm. şakkıdı
Hadi üptüüümm.. opuyorumnanaktan:asigim:
akşam elmanıda ye çok açsan salatanıda ye yağsız tuzsuz ama
bu diyette önemli olan elma .. elma yağ yakıyor çünkü tamam mı kuzum opuyorumnanaktan
napıosunuz kızlarr cok sıkıldımm bennn ayrıcaa elmaa dıyetı yapmıorum burcum24 cunkuu cok fenaa rahtsızlandımm ünser yaptı bendee asit oldgundan bide gastrit yaptıoyuzdenn arada elma yyrm normal yıyıcegımıde yyrm
elit28 çok geçmiş olsun
önemli olan sağlık
eğer rahatsız olduysan bırakman çokk iyi olmuş
sanırım kendi kendine bişeyler yapıyorsun artık
ama 1 günde 800gr süper
devamıda gelir inş canım
Ben bu gün kötü bişey yaptım. Kocaman bir bardak kola içtim :kedi: Kendime ceza veriyorum. Yeni temizlik yapmıştım ama bütün evi baştan aşağı tekrar temizliycem. Aldığım kaloriyi yakmam gerek :sinifsinif:
slm elma şekerleria.s.elit28 cnm çook geçmiş olsunn.bende daha elma yiyemedim bayram hazırlığı aşağıdaydık puff yoruldum.bu arada kola içenler bence zeroyu deneyin tabi hiç içmeseniz daha iyi ama hem aynı tatta hem 0 kalorii.öptüm canlarzemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?