Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sen merak etme canim opuyorumnanaktan hep beraber basaracagiz, senin kilonda benimle ayni nerdeyse, birbirimize destek oluruz... kaydirigubbakcemile

selam canim kendini cöpe atma yazik olur en iyisi hep beraber zayiflamak artik bu kilolar cok olmaya basladilar kötükedihüso en iyisi biz kilolari cäpe atalim
insallah hepimiz elmalarimizla zayiflayacagiz
artik baska yolu yordami kalmadi gidecek artik bu kilolar gelecek yagsiz hayat :teytey:

Canim haklisin biz eniyisi kilolari cöpe atalim. kötükedihüso

Olmuyor böyle, hergün ben bugün ne giyecegim diyip binbirtürlü seyler giyiniyorum, sonra olmadi suram cikti buram cikti demekten biktim. mafoldumben

Esimle konustum artik bu elmaylada zayiflayamazsan yatacagim bicak altina, estetikle yaglarimi aldirmak istiyorum, görüstüm doktorla, gencsin dedi ama cok istiyorsan yaparim dedi. :uhm:

Benim tek derdim baldirlarim, cok cok kötüüüü. Göbegim yok benim hic. :kedi:

Günde 1000 kere aynanin basinda yikilacagima bir kere yatmak istiyorum bicak altina, bakalim su 23 ü gelsinde nasil gelisecek günler merakliyim..... :çok üzgünüm:

Sevgilerle a.s.
Askperest

selam canim vet bende aynen öyleyim onu giy cikart bunu giy cikart yok yanlarim cikti yok gögüsler cok cok belli yok onu giyemem yok bunu giymem
en iyisi bu elma diyetini 23 de tam tamina uygulamak agzini tutumak ve bol su
bicak altina yatma bosu bosuna canim hem cok para hemde yazik degilmi sana
insallah el birligiyle basaracagiz
bi gelseydi su 23 ü
iyi geceler size

ya kızlar bu ramazanda iyice kilo aldım ayrıca ben hastaneye doktora gittim bide wücut testi yaptırdım we yağ oranım o kadar fazlaki bu diyetle yağlar gidio dimii ya???

Canim benim neler yapmadimki, elmayi üc denedim üc kiloya yakin verdim, ama nerden verdim iste, belim birlesti, migdem sirtima yapisti.

Baldirlarim gitmiyor, spor yaptim ama oda kas yapiyor. kötükedihüso

Bakalim tatlim, bende istemiyorum aslinda ameliyat ama ne yapayim bu halimde birde hamile kalirsam, artik bende anne olmak istiyorum.

Evlenmeden önce tas gibiydim allahim okadar güzel bir vücudum vardiki herkez hayran kaliyordu, simdide ayyyy sibelllll neeee olduuu sanaaa bööyyyleee?

Su soru yokmu cildiriyorum. klava:

Tatlim bana cevap yazdigin icin cok sagol, hele su 23ü gelsin bir bakalim.... :uhm:

Öptüm seni bebemm....opuyorumnanaktan

bayramınız mubarek olsun kızlarr bu dıyetı yapmıyrmn amaa sızee cok alıstımm :) 58.9 kiloyum 2 gunde 1 kilo verdım cok mudluyum:)

SLM KIZLAR mubarek ramazan bayraminiz kutlu olsun
normalde 14 gun kalacaktim tatilde ama bugun bayram diye aiylemin yaninda olmak istedim ve sizi de bos birakmim dedim silacim sana devrettim kaptanligi bugun geri ben geciyorum herkeze tam destek sormak istedikleriniz varsa ben hep burda olacam Şeniz

sexybebek kaptan geri dondu
1)sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
2. yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
3.pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
4.meyram======================90/88/60
5.miyavmiii ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 78 / - / 55
6.sun_shine_______________________69/68/53
7.luise---------------------------------78--77--65
8.yancy-------------------------------92--89--65
9.cimcime21---------------------------53,300 / 46
10.lookfor
11.pardon------------------------------------------71/-/60
12.askperest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>81/78/55
13.katre26
14.yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
15.SELMAT.......................................71 .9/60
16.daarkness.....................................6 1/54
17.kiymet_ay
18.sadeceask
19.birefsane
20.sersoy79
21.melek81
22.sera81
23.beşiktaş...................................70/67/58
24.burcum24
25.gunicen
26.zemus
27.CULDA------------------------------------76/73/58
28.begumgul --------------------------------77/65/55
29.bayyz.......................................79. 5/78.4/65
30.CENİFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
31.daisy 13................. 89/89/65
32.leloş..........................66/64/58
33.nice15
34.Hella...............57/50
35.persembe.................................70/69/60
36.sanmur06.....................58/56/50
37.adanur.........................103/97/60

kizlar gunde mutlaka spor da yapin vucut siklastiriyor

Ramazan bıttıgıne gore elma dıyetı normal yapılcak

sabah kalklar kalkmaz buyuk bır bardak ılık su taze lımon bıraz ıcıne sıkılcak

10 daka sonra mumkunse spor yapılcak kendınızı yormadan bu 70 yag yakacak bunu sakın unutmayın 45/60 daka spor yeterlı
sonra douch alın ve cıkmadan 1 daka soguk su ustunuzde gezdırın bu kandolasımını hızlandıracak ve daha ıy yag yakacak gun ıcınde
sonra kavaltı tomates yesıl bıber esmer ekmek bıraz peynır peynır yemeyenler ıcın yumurta kaynatılmıs olacak bu sızı tok tutacak
yesıl cay gunde 3/4bardak sekersız ama ıcıne taze lımon sıka bılırsınız ıster sıcak ıster buzlu ıcın ben herzaman buzlu ıcıyorum bu bana daha cok tokluk verıyor
ve her 2 saate yesıl elma yenecek ortalama gunde 3/4 elma eder bu en gec 20 de bıtecek kızlar ve 3lıtere su ıcılcek elmalar kucuk olursa 5/7 gıbı yenecek ozaman
ve elmalar bıtınce aclık olursa salaralık marul yenebılır

ve not vucutunde sıslık olanlar bır avuc maydanoz kaynatın 1 l suya ve bunu gun ıcınde ıcın 3 gunde sıslık tum gıdıyor

BUNU YAPARSANIZ HAFTADA 5/8 KILO GIBI VERECEKSINIZ KIZLAR AMA 75 KILO DAN AZ OLANLAR GUNDE 2X SPOR YAPSIN CUNKU KILOSU FAZLA OLANLAR DAHA COK KILO VERCEK AMA SIZDE HAFTADA BUKADAR KILO VEREBILIRSINIZ AMA DAHA COK SPOR YAPARAK TEMPOLU YURUMEK VE YUZMEK EN IY KILO VE INCELMEK ICIN IDIAL BIR SPOR :içelim:

ya kızlar bu ramazanda iyice kilo aldım ayrıca ben hastaneye doktora gittim bide wücut testi yaptırdım we yağ oranım o kadar fazlaki bu diyetle yağlar gidio dimii ya???

canim her diyet gibi birinci gunun su ve vucutdaki mikroplar gidiyor bu butun diyetlerde boyle ama ikinci gunden sonra yesil elma midede calisan bir besin ve asit orani yuksek oldugu icin yaglari parcaliyor vesporda buna eklersen 1 ayda 2/4 beden inceliyorsun
ama yesil elma yenecek kirmizi yada sari degil YESIL ELMA YAG YAKIYOR DUSUNKI ELMA SIRKESI ODA YAG YAKIYOR VE OZU YESIL ELMA BUNU UNUTMA YESIL ELMA HEM TOK TUTAR HEM BARSAKLARI CALISTIRIYOR HEMDE YAGLARI YAKIYOR HIC UZULME YETERKI ISTEKLI OL VE AZIMLI OL OZAMAN DUSUNDUGUNDEN FAZLA KILO VERIRSIN Şeniz

sexsibebek canım hoşgeldin kızlar iyi bayramlar ailenizle sevdiklerinizle beraber nice bayramlara canlar benim son günleri yani son haftası ve bayram fene geçiyo ama 23 de başlıyom ve lesliyide indirdim kızlar lesli sadece onlamı yapabiliyoz başka indirilebiliyomu ve kaç kalori yakıyodur bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
:1hug:
CANIM LESLI SUPER GUNDE IKI KERE YAP BIR KERE YAPSANDA GUN ICINDE 30/40 DAKA YURU BU YETERLI CANIM

sexsicim sadece onu yapsamda yürümesem malum oğlum evde ama ben leslinin hemen peşinden titreşim kemerimi takıyom 10 dakika sürüyo göbek 10 basen 10 iç basen falan yani o kemer vücut sıcakken işe yarıyo birde ben spora gitmiştim önceden hoca hemen peşinden duş almayın dedi en az yarım saat sonra dedi çünkü vucut hala yağ yakıyo duş alırsanız durdurmuş oluyosunuz demişti bana cevap yazarmısın sadece lesli ki 47 dakika sürüyomuş daha yapmadım ve kemer yeterlimi canım

canim 47 daka sabahlari yap ve gun icinde temizlik yap ac muziek 30 daka falan zipla oyna aksamda geri lesli yap bu yeterli ama sadece lesli yapma neden dersen vucut nekadar desik hariketler gorurse okadar incelirsin ama bir seyde sabit kalirsan bir sure sonra ona alisacak metabolizmada otamatik ayni seyde duracak ama canli tutmak icin gun icinde sabah ve aksam lesli yap gun icinde muziek ac 30 daka ayni tempoda oyna hergun evi supur evin icinde dolas bu seni canli tutacak emin ol ve elma diyeti yaparsan bununlan birlikte hem incelcen hemde cok guzel kilo verecen :1hug:

kıııııııııızzz seksi 53 kilo olmuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşş çok kıskandımmmmmm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…