arkadasşlarr ben artık kendimii çöpee atıcambu iradesiz vu yağlarla cılık cılık görünen vücuduu çöpe atacağımm 79.5 yine kilom byram sonu kesin 80 olur 23ünden sonra hep destek olun ama vermem gerek aşkımı şok etmem gerekk ekim sonu kasım başı görüşeceğizzz ve 65 olmak ZO-RUN-DA-YIMMMM
arkadasşlarr ben artık kendimii çöpee atıcambu iradesiz vu yağlarla cılık cılık görünen vücuduu çöpe atacağımm 79.5 yine kilom byram sonu kesin 80 olur 23ünden sonra hep destek olun ama vermem gerek aşkımı şok etmem gerekk ekim sonu kasım başı görüşeceğizzz ve 65 olmak ZO-RUN-DA-YIMMMM
selam canim kendini cöpe atma yazik olur en iyisi hep beraber zayiflamak artik bu kilolar cok olmaya basladilar kötükedihüso en iyisi biz kilolari cäpe atalim
insallah hepimiz elmalarimizla zayiflayacagiz
artik baska yolu yordami kalmadi gidecek artik bu kilolar gelecek yagsiz hayat :teytey:
Canim haklisin biz eniyisi kilolari cöpe atalim. kötükedihüso
Olmuyor böyle, hergün ben bugün ne giyecegim diyip binbirtürlü seyler giyiniyorum, sonra olmadi suram cikti buram cikti demekten biktim. mafoldumben
Esimle konustum artik bu elmaylada zayiflayamazsan yatacagim bicak altina, estetikle yaglarimi aldirmak istiyorum, görüstüm doktorla, gencsin dedi ama cok istiyorsan yaparim dedi. :uhm:
Benim tek derdim baldirlarim, cok cok kötüüüü. Göbegim yok benim hic. :kedi:
Günde 1000 kere aynanin basinda yikilacagima bir kere yatmak istiyorum bicak altina, bakalim su 23 ü gelsinde nasil gelisecek günler merakliyim..... :çok üzgünüm:
Sevgilerle a.s.
Askperest
ya kızlar bu ramazanda iyice kilo aldım ayrıca ben hastaneye doktora gittim bide wücut testi yaptırdım we yağ oranım o kadar fazlaki bu diyetle yağlar gidio dimii ya???
selam canim vet bende aynen öyleyim onu giy cikart bunu giy cikart yok yanlarim cikti yok gögüsler cok cok belli yok onu giyemem yok bunu giymem
en iyisi bu elma diyetini 23 de tam tamina uygulamak agzini tutumak ve bol su
bicak altina yatma bosu bosuna canim hem cok para hemde yazik degilmi sana
insallah el birligiyle basaracagiz
bi gelseydi su 23 ü
iyi geceler size
ya kızlar bu ramazanda iyice kilo aldım ayrıca ben hastaneye doktora gittim bide wücut testi yaptırdım we yağ oranım o kadar fazlaki bu diyetle yağlar gidio dimii ya???
sexsibebek canım haşgeldim kızlar iyi bayramlar ailenizle sevdiklerinizle beraber nice bayramlara canlar benim son günleri yani son haftası ve bayram fene geçiyo ama 23 başlıyom ve lesliyide indirdim kızlar lesli sadece onlrımı yapabiliyoz başka indirilebiliyomu ve kaç kalori yakıyodur bilgilendirirseniz sevinirim
sexsicim sadece onu yapsamda yürümesem malum oğlum evde ama ben leslinin hemen peşinden titreşim kemerimi takıyom 10 dakika sürüyo göbek 10 basen 10 iç basen falan yani o kemer vücut sıcakken işe yarıyo birde ben spora gitmiştim önceden hoca hemen peşinden duş almayın dedi en az yarım saat sonra dedi çünkü vucut hala yağ yakıyo duş alırsanız durdurmuş oluyosunuz demişti bana cevap yazarmısın sadece lesli ki 47 dakika sürüyomuş daha yapmadım ve kemer yeterlimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?